Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Steve Vai @ İstanbul & Ankara

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Steve Vai @ İstanbul & Ankara
  • _A V C I_ • 20 Kasım 2005 00:00 • #611430
    yaww agaaa anlatılmaazz yaşanııııırrr ;) yeni melek bi efsanayi ağırladı işte number one'dı..mükemmmel ötesi işte,daa ne diim yaw;) steve babaaaaa büyüksüüüüüüüüüüüüüün. o lazer gösterisi unutulurmu babaaa,ya da gitarı koldan tutup o sesi çıkarabilmennn. büyüksün işte hocana söyle oda gelsin bi daakineee ;)
  • joesatrianiiii • 20 Kasım 2005 00:00 • #611431
    Euheuehu o Satriani gelsin pankartını açan bendim !!!! daha sonra oteline gittin akgün otelde kalıyodu resepsyon yok burda dedik bekledik sonra STEVE tek basına omzunda çantayla geldi deliler gibi atladım ustune imzalar aldım mail verdim joe ya ver diye söz verdi ağladım hüngür hüngür, biraz soğuk davrandı ama pankarta kızdı heralde ! Dün koskoca istanbulda bir ben sarılıp öptüm onu darısı başınızA =)))
  • K Satriani • 23 Kasım 2005 00:00 • #611432
    Ses düzenlemesinde bir sorun olduğuna katılıyorum. Ama yine de çok güzel bir konserdi. Alt grubu hiç beyenmedim diyebilirim. Steve Vai ın arkasına yakışacak bir grup değil.
  • SteveVai_7556 • 24 Kasım 2005 00:00 • #611433
    ben bir salağım biri beni ıslak havlu ile dövsün hatta vurun beni.
    steve vai konserini kaçırdım.kesinlikle ben bir salağım
  • SteveVai_7556 • 24 Kasım 2005 00:00 • #611434
    ben bir salağım biri beni ıslak havlu ile dövsün hatta vurun beni.
    steve vai konserini kaçırdım.kesinlikle ben bir salağım
  • rei • 22 Şubat 2006 00:00 • #611435
    oo şahaneydi..içimde kalan tek ukte de şudur bi dolu pena baget vs.. dağıttı,bi tane bile kapamadım beaa uzaktaydımm,ehhehh bi daha ki sefere artık (gelirse tabi) (gelir gelir..:Pp )