Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ölümünün 67. Yılında Büyük Ata'mızı Anıyoruz!

• dif • 10 Kasım 2005 00:00 • #614463
    Herzaman MUSTAFA KEMAL ATATÜRK izinde....
  • TheCriSiS • 10 Kasım 2005 00:00 • #614464
    onu çok arıyoruz şu anki vaziyetimize baktıkça. cumhuriyet ve atatürk düşmanları; beğenmedikleri demokrasi sayesinde çok şeyler yapmaya çalışyorlar. ama başaramayacaklar!!!
    Keşke şu sözler gerçek olsa;
    "MUSTAFA KEMAL'LER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ"

atam seni arıyoruz,seni çok seviyoruz ve çok özlüyoruz!!!

Sanatsız kalan bir ulusun, hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • deathangel • 10 Kasım 2005 00:00 • #614465
    ATAMIZI COK SEVİYORUZ
  • nönü • 10 Kasım 2005 00:00 • #614466
    izindeyiz.........keşke senin gibi olabilsek......
  • ufk110 • 10 Kasım 2005 00:00 • #614467
    En büyük ödevimiz;
    Türk gençleri olarak ATA'mıza laik olmak,onun çizdiği yoldan ilerlemektir...
  • firstmansharp • 10 Kasım 2005 00:00 • #614468
    10 Kasım…
    Sadece şunu düşünmenizi istiyorum, Eğer Türkiye diye bir ülkede yaşıyorsak, Türkçe diye bir dil varsa, Türk kültürümüz varsa ve bunu yaşabiliyorsak, anneniz babanız doğmuşsa, siz yaşıyorsanız, nüfus cüzdanınızda uyruğu Türk yazıyorsa, istediğinizi dinleyip-söyleyip , istediğinizi düşünüp-konuşabiliyorsanız, seçenekleriniz ve özgürlükleriniz varsa, demokrasi varsa ve sayılabilecek onlarca özel şey olmuşsa…Bunların hepsi Binlerce Türk insanının beraberce baş koyduğu, savaştığı bir amaçtı ve onların başında Lider Mustafa Kemal Atatürk vardı.
    Bugün ölüm yıldönümü ve hepinizin bunu hatırlamasını istiyorum “olmasaydı ne olurdu” diye düşünelim o zaman değerini daha çok anlayacağız.
    Yapmamız gereken şeyler “Atam izindeyiz” deyip tatil yapmak değil. Kültürümüzü, dilimizi, ülkemizi korumak. Bunlara sahip çıkarsak Atatürk’e de sahip çıkmış olacağız
    O ilk önce gençlere yani bizlere emanet etti bunları unutmayın
  • mad • 10 Kasım 2005 00:00 • #614469
    türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük kıpırtı ve davranış duydumu, 'bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. polis gelecek, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır. genç, 'polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir' diye düşünecek, ama hiçbir zaman yalvarmayacaktır. mahkeme onu yargılayacaktır. yine düşünecek, 'demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek!' onu hapse atacaklar. yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, ismet paşa'ya ve meclis'e telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, 'ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. araya girişimde ve eylemimde haklıyım. eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek benim görevimdir!' işte benim anladığım türk genci ve türk gençliği !

M.KEMAL ATATÜRK
  • ruhi hadi gül • 10 Kasım 2005 00:00 • #614470
    şimdisinin türkiyesini he içim kanıyor.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,sarılıp boynuna uyuyabilsem keşke yanında.
  • kodes98 • 10 Kasım 2005 00:00 • #614471
    BU BUYUK ONDERIN KURDUĞU TURKIYE CUMHURIYETINDE O KADAR YUKSEK VE KOTU ÇIKAN SESLER VE DUŞUNCELER VARKI OYSAKI ZAMNIN ATAMIZIN ONDERINDE ANADOLUNUN USTUNDE YAŞIYANLAR KURT ALEVI TATAR SUNNI AYRIMI OLMADAN HEP BERABER KANLARI ILE CANLARI ILE YUREKLERIILE SAVAŞAN BU INSANLARIN KANLARINA CANLARINA YUREKLERINE SAYGISZLIK YAPANLARI KINIYORUZ ANADOLUNUN TOPRAKLARI KANLA SULANMIŞTIR ONUN KADAR KUTSAL ONUN KADAR BEREKETLI TIOPRAK YOKTUR BU DUNYADA ATALARIMIZ ATAMIZ BU TOPRAKLARIN ALTINDA YATTIĞI SURECE BU TOPRAKLAR TEKRAR KANLA SULANSA BILE VERILMICEKTIR ....ATAM SAYGIYLA ANIYORUZ...IZINDEYIZ ATAM
  • MAĞRİPLİ • 10 Kasım 2005 00:00 • #614472
    biz gibi büyük bir ulusun gençliğinin kendi değerlerine sahip çıkması gerekir ve bu değerlere bugün sahipsek bunu MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e ve kurtuluş savaşı şehitleri , gazilerine borçluyuz. artık atamızda bizim için bir değerdir onun gururunu ve düşüncelerini koruyup yüceltmek gençlik olarak en büyük görevlerimizdendir..