-
OFFF Şebo Teo Duman Çilekeş
İstanbul da olmak wardı bew....:(
-
ya olayın içinde bi kere duman olunca zaten harika ama fiyat gerçekten aşmış.adamlar biraz uyanık olsa daha az paraya yapsa millet tüm ekibi toplar gider valla yazıııık yazııık:P:P
-
kardeşim milleet yılbaşında ne paralar kazanıyor.. Sonra sibelcanlar bilmem neler tola para kırıyo.. Burda rock müziğin önemli isimleri var hiç yoktan bence bu para az bile. Okadar derim. Zaten mp3 belasından hiç bir müzisyenin para kazandığı yok. Bu kadar acımasız olmayalım arkadaşlar...
-
çok doğru...
-
herkes bu insanların bundan daha fazlasını hakettiklerinin farkında zaten ama partiye gidicek insanlar da belli ve-bence tabi- çoğu için bu büyük bi meblağ.
-
neden herkes ilk üç isme takılmış? töbee töbeeeeeeee.
-
saçmalamayın aabi herhangi bir konsere gittiğinizde kaç lira veriyorsunuz..5 tane konser be..hemen hepinizde müzisyensinizdir ya da olacaksınızdır.bilmiyo musunuz piyasayı.yapmayın ya...bir de yılbaşı extrası özel fiyat bence normal az bile..20 milyon mu olacaktı.taksimde barlara giriş 20 ytl.abuk subuk adamlar caliyo bi de .ayıp lan...
-
içerde içki fiyatları nasıl olacak acaba :)
acaba 2004 yeni melek konserinde ki gibi limitsiz bira dahil edilseydi konsere fiyat nekadara çıkabilirdi ki ?
-
almanyada yasadigim icin hergün gittikce artan isyanim su an icin siddeti gittikce artan bir cigliga döndü, cünkü benim yilbasi gecesi calismak zorunda kaldigim saatlerde bazi insanlarin ayni zamanda sebnem ferahi canli dinlediklerini düsünmeye tahammülüm yok - sanirim yilbasi gecesi, yine her sene oldugu gibi, kendimi ickiye verip tüm sebnem ferah sarkilarini söyleyecegim gözlerimi kapatarak...la vie est vraiment belle, quelquefois, n'est-ce pas...
-
aha güsel bea ama ben oraya tek gitmem ekibi toplamamda bu fiyatla baya zor olur:Dyoksa dumanı ve aliyi görmeyi isterdim:(...