-
red hot chili peppers istiyoruuuuummmm o kadar gelecek gelecek dediler yalan oldu off yaaaa
arakadaslar soyle duydum kı %99 budur yanı..2 eylul:muse-him...3 eylul:franz ferdınand-stokes cıkıcak.nette gordm bugun hadı hayırlısı
eğer sadece bu gruplar geliyorsa hazırda 3tane biletim var arkadaşlar haberiniz olsun...
-
valla bunlar kesinleşenler başka gruplarda olucak tabii sagda solda rhcp ve metallica duyuyorumda kesin degil onlar heralde daha ama cok iyi gruplar gelir bence daha
-
ya alternatif müziğe neden bu kadar laf atıyorsunuz ki? Ayrıca Muse kendi dalında en baba gruptur. Bir Hysteria , Bir Time Is Running Out , Bir Muscle Museum , Bir Fury... bunlar süper kaliteli şarkılar. Kimse Matt'in ses tonunu tam olarak tutturamaz kimse kolay kolay Cris'in bassını çalamaz yani...
-
gidicez inşallah cym le..
-
Gökte yıldızları izlesek amerikanın bayrağında da yıldız var bakmayın onlara emperyalist hede hödö diyeceksiniz.Starstuff insanlar bu festivale üzerindeki sponsor ismine değil gelen grupların ismine bakarak ya da o güzel ortamı yaşamak için gidiyorlar.Kimsenin kafasında ben emperyalist oluyor muyum acaba diye bir soru işareti oluştuğunu düşünmüyorum.Amaç tamamen eğlenmek ve güzel vakit geçirmektir.İnsanların festival ya da başka bir müzik olayında siyasi fikirlerini buraya yazmalarını doğru bulmuyorum.
-
ya bu ne ya rock adı altında alakasız gruplar geliyor kardeşim..nerede benim 80 lerin hard rock gruplarım yaa..muse, him nedir abicim bunlar ya nerede efsanevi gruplar ya..yeter artık adam gibi grup bulsunlar milletin parasını boşa çalmasınlar..metallica gelmesin onlara bir kere gittik rezaletti..hayatımın grubu olmasına rağmen istemiyorum gelmelerini..gelsin bon jovi, firehouse, dokken, britny fox, cinderella, mötley crue, poison, bonfire, saxon, winger falan filan ya..
-
Sana rock n coke bileti değil zaman makinası lazım ya =P
-
evet arkadaslar kesinleşmiş..2 eylülde rock'n coke da sahne alacaklar..www.myspace.com da da yazıyo bu tarihte burda olacakları zaten..bi de placebo belli olsa rahatlasam ya..niye bok atıyosunuz ya ne güzel işte gelicekler h2000 rezaletinden sonra.. bence pişman olmayacaklar bu sefer..zaten turkiyede absolution albumunden sonra baya fanı oldu bu grubun..hadi bakalım gusel olajak bu sene ama keske o berbat festivale gelmeselerdi de diyorum neyse ya züpper züpper..
-
cocacola işin içinde diye senelerce diretip gitmedim ...hatta geçen sen korn un gelmesine rağmen içim yana yana tv den izledim ama bu sene bu kadar drençli olayabilrim him ve muse kesinleşirse...çünkü ömrüm oyunca bida olmayabilir...
-
Arkadaşlar Placebo,Him,Muse kesin geliyomuş...Organizasyonda teknik ekipten bir elemanla konuştum...Sağlam kaynak...Okumadım yazılanları daha önceden garanti veren oldumu bilmiyorum ama...