Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Muse @ Rock & Coke - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Muse @ Rock & Coke - İstanbul
  • RAMMS t EIN • 13 Haziran 2006 00:00 • #620472
    tek sölencek şey var ya muse bir numara..
    my plug in babyyyyyyyyyyyyyy :) kafa sallamak isteyenlerde 24 haziranda deftones katatonia falan var ona gitsinler şeyde gelicekmiş childeren of bottom onada gidin işte kaşınızı gözünüzü boyayın ohh mis gibi işte gothic gothic takılırsınız :) muse abi musee mat'm benim :)

hahahaha işte bu yorum bir numara:)
  • _AnTi_SysTeM_ • 13 Haziran 2006 00:00 • #620474
    ya ne kadar akıldan ve müzik kalitesinden yoksun insanlar var kalkmış sağlam rock kültüründen bahsediyo sonra diyo ki biz nasıl kafa sallıcaz.arkadaşım öncelikle rock kültürü dediğin olay anlamsız bi şekilde kendinden geçinceye kadar kafa sallamak sapıtmak değildir rock bi yerde politik bi duruştur bi yaşayış biçimidir ayrıca diyosunki nerde rock kültürü ondan sonra korn geldi mis gibi diyosun korn muymuş o harika rock kültürüne sahip olan yapmayın gözünüzü seviyim yani katatonikbok nickli arkadaşın da dediği gibi pink floyd gelse ona da mı karşı çıkıcan HEY YOU anlamadığın işlere karışma lütfen bırak millet getirsin istediği grubu sen o GENİŞ ROCK KÜLTÜRÜ dediğin kornu yeniden beklemeye devam et!

Bütün bu yazdıklarım Fuckallthat nickli arkadaşa ve onun gibi düşünen arkadaşlara(umarım ondan başka böyle sığ düşünen yoktur) gerçekten rock bilinci olan arkadaşlar hepiniz sağlıcakla kalın!
  • SLayraCkEr • 14 Haziran 2006 00:00 • #620475
    bu tartışmaların hemen hemen hepsini anlamsız buluyorum..
    gerek pozitif gerek iksv gerekse coca cola her fırsatta söylüyor
    "rock'n coke bir rock müzik festivali değildir"..

bir arkadaşta söylemiş burdaki rock sallanmak anlamında..
    yani bu konuda beklentiler yerine varolan alternatif organizasyonlara gidilse, boş boş konuşulmasa çok daha güzel olucak sanki..

isteyen katatonia ya gider, deftones a children of bodom a,
    isteyen muse a gelir..

çünkü eleştiriyi yapan arkadaş nasıl bilmemkim gelsin amuda kalkar giderim diyor, veya şu adam için fizana giderim diyor laf söyletmiyor, aynı şekilde muse da benim için onu ifade ediyor..
    bende fizana gidiyorum adamlar için, ben şahsen çokta memnunum.muse denildiği gibi gelirse..
    venue konserinden beri bekliyorum türkiyede izleyebilmek için..

öyle, yani boş konuşmak bişi kazandırmaz, olay kim daha uzağa iş.....r e döner...
  • altçigi • 14 Haziran 2006 00:00 • #620477
    ya muse hım placepo gibi grupların türkiye gelmesi iyi ancak rock'n coke gibi fesivallerde gaz grupların çıkması lazım insanlar çünkü oraya tamam bazı grupları dinlemeye gdyolar ama gerçek gidiş nedenleri eğlenmek pogo yapmak kafa sallamaktır geçen yıl manga rashıt veya ondan önceki yıl kurban birer türk grupları olmasına rağmen festivalde hedline çıkan bir çok yabancı gruptan daha fazla eğlendirdiler asıl olan festivale isim getirmek yerine eğlenceli grupları çıkarsınlar bu arada deftones a bok atmayalım arkadaşlar r.h.c.p ta çıkmayacak linkın parkta yok boşa beklemeyelim yani kaynaklar sağlam yerden
  • ass • 14 Haziran 2006 00:00 • #620479
    kımseyı dınledıgı muzık tarzından oturu kınamıyorum sadece saygınlıgına ınandıgım rock kulturunu bır markanın yanında gormek tıcarettı aklıma getırıyor ve bu tıcaretın ıcınde baska tarzların var olması bana cok sacma gelıyo olacaksa bu kultur ıcınden bırseyler olmalı yapsınlar abıcım rap in coke, pop in coke gıtsın orada soylesınler rock ın coke yapacaksanız rock muzık calmalı baskabırsey degıl.artı yıne soyluyorum emperyalistlerın cıkarttıgı tuketım cılgınlıgı rock'ı yozlastırır tıcaret kar amaclıdır rock'sa bu amacı gutmez rock bır yasam tarzıdır hayata karsı tepkıdır rock muhalıf olmaktır.rock ın amacı bır markaya prestıj kazandırmak degıldır.
  • starstuff • 14 Haziran 2006 00:00 • #620480
    arkadaşlar,kardeşler kimse kimseyi kandırmasın. coca cola emperyalist kan emicilerin çıkardığı bir marka olaraktan bu festivali yapmasının tek bir amacı var:para.... üstelik bunu da rock müziği arkasına alarak yapmaya çalışıyor. en acısı da insanların buna kanması. bu yapılan rock müzik anlayışına rock kültürüne sığmaz. arkadaşlar bu seneki adres belli BARIŞAROCK... Ben gerçekten rock müziğine inanan onu yaşayan insanları bu festivale bekliyorum. gelen gruplar için de tartışmanızxa gerek yok. kim popülerse onu getiriyolar. rock müziğinide popülize edip beni deli ediyolar.
  • starstuff • 14 Haziran 2006 00:00 • #620481
    Arkadaşlar kim gelirse gelsin bu festivale gitmem ben. İsterseler Jimi Hendrix'i mezarından kalkıp getirsinler. Kaldıki gerçekten rock yapan muhalif hiç bir grup bu festivale katılmaz. Katılsa da inanışından dönmüştür. Gözümden düşmüştür.
  • schizophrenia_ • 14 Haziran 2006 00:00 • #620484
    bende gamzerd arkadaşa katılıyorum muse yerine whitesnake'e gidin daha kaliteli müzik dinleyin arkadaşlar=)
  • RippiN • 14 Haziran 2006 00:00 • #620485
    Muse resmi web sitesinde Rock' n Coke festivaline katılacağını belirtmiştir..
  • jonathan544 • 14 Haziran 2006 00:00 • #620486
    çok tatlı grup süper olmuş gelmeleri...