-
84 +1
bu organizasyon herkese hitap etmesi icin yapılıyoru orda gidip 100 200 kisinin dinledii abuk subuk seyleri dinlemek icin yapılmaz.Bgun dunyaca kabul edilen gruplar getirilmekte bunları getirmekte bi meziyettir saygı duymaktan baska careniz yok istemeyen gelmesin nasılsa bilet kalmıcak gene dolcak hazerfen :)))
-
Tabi ki her sene belirli bi kesmin istediği gruplar ya da sadece nu-metal grupları gelecek diye bişi yok burda yazılanlar ''olsaydı,keşke'' gibi şeyler.Ne olursa olsun gidecek olan gider.Kimse kişisel beklentisi söyleyipte ''çocuk'' diye nitelendirilmemeli.Sanırım asıl düşünce bu sene festivale gelecek bütün büyük gruplar zaten önceden gelmişti insanların yeni birşeyler görme isteği bu sitemlere neden oluyor.Tabi ki gelen bir daha gelecek ama önce gelmeyenler için çaba harcanmalı.Bu çaba harcandıysa ama yinede sonuç yoksa zaten yapacak birşey yok.RnC hala Türkiye'deki en büyük(ve bence tek)festivaldir.Sırf ordaki heyecanı yaşamak için gidilir.
-
offfffffffff! Ya adam gibi grup getirmicekmi bu adamlar ya :( biletimide aldım ama inşallah boşu boşuna para vermiş olmam..
-
size abuk subuk gelen gruplar başkalarının hoşuna gidebilir.Güzel olup olmadığına siz değil kişiler karar verir.Zevkler değişir biliyosunuz..
-
işte bunu bekliyodumm
-
gerek yok=)
-
bu sene rock n coke a ceset arkadaşlar en kötü rock n coke a festivali bu seneki olcak alternatif grupları napsın millet herkes sert müzik yapan grupları ister ne bilim bir metallica ve slipknot gelse eyvallah bilet 200 ytl de olsa koşa koşa gidilir tabi metallicanın gelmesi zor ama slipknot gelebilir ama bu festivali yapan adamların amacı para kazanmak olduğu için dream tv den canlı yayın olacağı içintabi slipknot u satanist sanacak bizim milletimiz o yüzden böyle adam gibi gruplar gelemiyor anca çoluk çocuk işi gruplar gelir.. malesef ...:(
-
hala kendi official sitelerinde yazmadı. Bence son ana kadar belli olmaz.
www.muse.mu
burada yazana kadar kesinleşmeyebilir.
Benden söylemesi :)
-
eheheh bu ne yaa..forumu çoluk çocuk basmış..kornnnn,linkinn parkkkk...demek ki pink floyd bi araya gelse ve Türkiye de konser verse yine bu ne yaa diyecekler,kafa sallayamıyoruzz,comfortably numb mış pehh:))..tamam korn iyi bi nu metal grubudur..ama siz öyle bi alışmışsınız ki iki kolpa gitar riffine tav olursunuz hemen..limp bizkit te gelsin mi._?ehahe..madem kafa sallıcaksınız buyrun 24 haziran da deftones var..gidin de nu metal neymiş görün..
12 Haziran 2006 Pazartesi | Yazan: katatonikbok
- Yanındayım Kardeşim-
-
offfffffffff! Ya adam gibi grup getirmicekmi bu adamlar ya :( biletimide aldım ama inşallah boşu boşuna para vermiş olmam..
13 Haziran 2006 Salı | Yazan: BLooDBaTH-Gs
aynı durumdayım yaa daha ilk günden bileti aldım maksun gelse bile gidicem bu sene dedim ama düşünsemiydim acaba!! ben muse falan istemiyoruuuuummmmm