-
ya arkadaşlar rock and cokedaki rock'ın anlamının sallanmak olduğunu unutmayarak yapın bu yorumları..rock and coke bi rock ya da metal festivali değildir alternatif müzik yapan adamların ülkedeki çoğunluğun beklentisine göre çıkarıldığı bi festivaldir..yani millet asena çıksın biz sallanalım dese getirirler ne de olsa sözcüğün anlamını karşılamış oluyo;) bi de ezici yorumlar yapmaktan vazgeçin saygı duyup kenara çekilmeyi bilin bi şikayetiniz varsa da rock'n coke organizatörlerini güzel bi mail döşeyin=)
eyvallah.........
-
arkadaşlar lütfen biraz saygılı yorumlar yapın eğer müziği sadece dinleyip anlama diye bişey varsa; bir kere başkasının dinlediğe müziğe saygı duyan insan müzikten anlıyor demektir.Ayrıca bu festivalin adında rock geçiyorsa,rock çerçevesi altında gruplar çağırmak daha mantıklıdır elbette.amaç para kazanmak yerine insanları hayal kırıklığına uğratmamak isteniyorsa tabi....yok korn daha babaymış yok muse özentiymiş falan bi anlamı yok.isteyen gider dinler.
-
rock ın coke sacmalıgına kanıp aptal muzıklerı dınleyenler rock fesıvalınde 50 sent dıye bır rapcıyı getırdıler sızde guzel guzel dınledınız sızın rock anlayısınız bu mu dıyecegım ama oyle bır anlayıs yok kı sızıde .bence rock ın coke a rock dınlmek ıcın degıl gıdılse gıdılse kız ayartmak ıcın gıdılır.sız emperyalıstlerın oyunnuna gelıyorsunuz yakında rock ın burger,rock ın pızza dıye bırseyler cıkarırlar sızler onada gıdersınız gıdın bakalım ne anlıyorsanız gıdın kımse kımseye karısamaz ama uyandıgınızda uyarmadılar kı demesınler dıye yazıyorum.bırgun ınsallah uyanırsınızda bazı seylerı gorurusunuz.sıze ıyı eglenceler rock ın herneysede
-
Gidilesi bi festival olacak yine..
-
iyi gayet güzel.birde metallica yı görebilsem gözüm açık gitmicek
-
alternative dinlemiyor olmanız,hakaret etmeniz için geçerli bir sebep değil malesef."bu da grup mu,hay ben senin..." tarzında başlayan cümleleri kınıyor ve birazcık saygı lütfen diyorum!! kimseyi dinlediği müzikten dolayı zevksizlikle suçlamaya kimsenin hakkı yok çünkü.
-
kim bu muse ya......
boşverin bunları ya...
gelin 14 temmuz da W.A.S.P konserine ondan sonra da WHİTESNAKE olabilir....
metalci tayfa zaten yerini alcaktır W.A.S.P konserinde...
bu rock and coke kolpa bişey:))))
-
ya adamların korn u muse u falan çağırması gayet mantıklı çünkü dinleyicisi çok( çoluk çocuk)baba gibi bi grup gelse oraya emperyalist deye gidilmicekmi?ANTHRAX gelsin amuda kalkıp giderim
-
nasıl bu kadar seviyesiz olabiliyosunuz anlamıyorum? isteyen istediğini dinler.. isteyen whitesnake'e gider isteyen muse'e gider. kimse kimseyi zorlamıyo arkadaşlar.. ayrıca schizophrenia_
nickli arkadaşım ve senin gibiler sevmiyosanız muse'u susup oturcaksınız, kimse sizi boğazlamıyo buraya yorum yazın diye..
-
tek sölencek şey var ya muse bir numara..
my plug in babyyyyyyyyyyyyyy :) kafa sallamak isteyenlerde 24 haziranda deftones katatonia falan var ona gitsinler şeyde gelicekmiş childeren of bottom onada gidin işte kaşınızı gözünüzü boyayın ohh mis gibi işte gothic gothic takılırsınız :) muse abi musee mat'm benim :)