-
valla ben bizzat gidip sitelerinden kontrol ettim placebo ve him'in sitelerini hiç öyle rockncoke diye bişi göremedm..kolpadır kim sölediyse..
-
Valla ben muse grubunun gelmesine bi yorum yapamıycam ama yukarda bi yorum okudum ve çok güldüm.Metallica, ıron maiden, testament gibi gruplar varken muse grubuna rock'ın dahilerinden denmesi gerçekten çok komik.
-
sonuçta isteyen istediğini dahi yapabilir bunda özgürüz onlar metalde dahiler muse da rock un dahilerinden biri...bence bu fest de güsel olcak gibi...
-
Muse, HIM ve Placebo kesin çıkıcak, açıklandı...
18 Haziran 2006 Pazar | Yazan: ntlyke
ben bu gruplar için istanbul a gitmeyi bırak odamdan çıkıp salona bile gitmem bea... ama rhcp geliyo en çok bana koyan o :(
-
gidemezsem sadece placeboyu kaçırdığım için rahatsız olurum..diğerleri çok mühim değil benim için..ama güzel festival ya ne kadar eleştirirse de bence türkiyede bu grupları görmek güzel..müziğin tadını çıkar ya gerisi laf.tatrtışmalar hep olur ama bu grupları türkiyede hep göremezsin.
-
muse ?! kaldım yalnız ben!!!placebo?![[yine kaldım]]!!!
-
unintended hayatimin 3 parcasindan biri tek kelimeyle olagnustu bi parca kesin olurum orda...
-
izleyemedim şunları bi canlı canlı..