Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Muse @ Rock & Coke - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Muse @ Rock & Coke - İstanbul
  • _amphibian_ • 16 Haziran 2006 00:00 • #620517
    gidilmesse ayıp olacak bi festival. bu kadar sağlam grup bi arada bi daha bulunmaz...
  • RAMMS t EIN • 16 Haziran 2006 00:00 • #620518
    herkesin anlatmak istediği belli kimisi coca cola nın bu tür yollarla rock adı altında gençleri yolduklarını düşünüyor (ki doğru)
    diğerleride(bende dahil) coca cola ya para kazandırmayı istemedikleri halde sevdiği grupların ismini görünce dayanamayıp gidiyor ben gitmiyecekmiyim, gidicem her ne kadar emperyalist bu markadan nefret etsemde...
  • Rothen • 16 Haziran 2006 00:00 • #620519
    Muse'un 2 şarkısını bilip benim için çok önemli gruptur diye giden insancıkta orda bakalım ne yapacaklar merak ediyorum...................................İki üç tane şarkıyı tablarına bakarak bile ne kadar zormuş diyen çok iyi gitarist insancıkta acaba ne yapacaklar orda.Hani belki izleyip gaza gelir.Hatta şimdiden winampında muse dinlemeye başlamıştır orada en azından bilir gibi yapmak için.Zaten kompleksli insandır o yazık kendi yaşını bile daha büyükmüş gibi millete o şekilde söyleyebilir o yüzden hoş karşılamak lazım duygusal insandır o iki akorla kız arkadaşına ağlayarak şarkı söyleyip yaranmaya çalışır yazık ona..çok yazık..Tek anlamadığım şey de bu kadar yalan konuşupta kendini ona nasıl inandırıp hayatına öyle devam ettiğidir.Neyse üstüne alınmak isteyen alınır,alınmak istemeyen de alınmaz.
  • satriani-opeth • 16 Haziran 2006 00:00 • #620520
    ya sorun konsere gidip çılgınlar gibi eğlenmek değil sorun bu organizasyonu coca cola gibi gibi emperyalist bir markanın yapmasıı o mükemmel sanatçıların konserine bu gibi bir marka olsa dahi arkasında gideceğim tabe o ayrıı başka türlüü bizim o sanatçıların canlı performanslarını dinleme ve izleme gibi bir olanağımız yok maleseff
  • coming_soon • 16 Haziran 2006 00:00 • #620521
    hastayım herkese yaa... abi canı isteyen gelir canı istemeyen gelmez... gelmek veya gelmemek için bi bahaneye de gerek yok... komiksunuz...
  • xx_angelus_xx • 17 Haziran 2006 00:00 • #620522
    hocam biz yeni gruplar gelsin,görmediğimiz gruplar olsun diyoruz adamlar tutuyolar her sene gelen muse u getiriyorlar.. iyi tamam muse da hoştur da him diyordunuz ne oldu ?
  • sheltox • 17 Haziran 2006 00:00 • #620523
    muse'e b.k atanlar bir konserlerini indirip dinleyin.Ya da butterflyes and hurricanes isimli şarkılarını dinleyin..o kadar sert bir şarkının içerisine oyle armoniler nasıl konulur??üç kişiden nasıl boyle bir sound çıkar,takıntıları bırakın dinleyin sadece..bence o herifler birer dahi.bu kadar da buyuk soyluyorum rahatlıkla.ben o sizin saydığınız tüm eski grupların, heavy metal gruplarının ilk meşhur oldukları zamanları hatırlıyorum hepsininde albümleri piyasaya çıktığı zaman alma şansına sahip olabilmiş birisi olarak söylüyorum tüm yorumlarımı.hepsinin hayatımda cok onemli yerleri vardır.turkiyenin bir ucundan g'n r metallica konserlerine otostopla geldiğimiz günler oldu.eskilerinde gelmesi çok güzel oluyor tabi ki ama bence yeniliklere açık olun..muse çok iyi bir grup..ama eminim ki 4-5 sene sonra bu yazdıklarınıza güleceksiniz ..söylemişti dersiniz, saklayın bu sayfayı bilgisayarınızda.bu arada emperyalizme hayır.. o ayrı bir konu..ancak ben oradaydım ilk senesinden beri,orada olacağım her sene, hangi grup gelirse gelsin..
  • yansanayi • 17 Haziran 2006 00:00 • #620524
    unintenden çalarlarsa ordan cenazem çıkar söliyim
  • babamarlon • 17 Haziran 2006 00:00 • #620525
    beyler rock'n coke da güzel ama bence gelecekte rock'n coke barışarock tarzı muhabbetlerde sık karşılaşacağımız bi adam galiba bende yeni dinledim dehşet bişey sizde dinleyin eminim beğeneceksiniz adamın adı Eşref bbakın bakiim yorumlarınızı merak ettim..
    www.hemenpaylas.com/download/931215/01_parca_1.wma.html
  • RAMMS t EIN • 17 Haziran 2006 00:00 • #620526
    muse placebo falan seviyorum ama şimdi garip gelen geçen sene koRn apocalyptica offspring bu sene muse placebo him biraz salakça geliyo hani daha sert grupları beklerdim ben:S