-
muse-placebo-him kesinleşen gruplar ama bunlardan sadece muse official olarak yayınlandı.Muse ve placebo aynı gece olmıycak,ana grup bunlar mı olur onu bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla ana gruplar daha netlik kazanmamış.Muse ve placebo özellikle muse çok iyi bir seçim...the killers ve tool'u yanına koyduk mu süper olur :) ...yakında diğer gruplar da rock n coke sitesinde açıklanacak.Bu arada britpop sevenler yarın paul weller var...kaçırmayın!
-
geçen sene direkten döndüler üzüldüm bu sene sonunda geliyolar ya işalla son anda bişe cıkmaz ..
-
ANIHAHIHAUHA !! Oh be sonunda izleyebilcem ! Daha önce ufacıktım gidemedim ama artık kaçarı yok. Sabahtan gıda ve su stoklayıp sahne önünde saatlerce beklemek bana farz oldu.. O değil de inşallah paso yeni albümden çalmazlar..
-
çok fazla dinlemem ama endlessly diye bi şarkıları var hoş dinlerim ara sıra..
-
vayyy! iyi olmuş valla gelsinler tabi;) gideriz abi ,muse geliyor gitmez miyiz:P
-
Geçen sene Korn'dan sonra bu sene muse,placebo ve him gibi isimler var.Ben gene Korn ayarında ya da ne bileyim Linkin Park(dağılmadan Limp Bizkit'i görseydik vs) gelir diye hayal ediyordum.Gelen isimlere kesinlikle sözüm yok Hysteria çalarken bende bağıra bağıra eşlik ederim.İyidir güzeldir sırf eğlence için gidilir.Sevgilim dediğim kişi Brian Molko için kendini yırtarken sinir olunur vs vs..
-
muse felan değil abi önemli olan herzaman korn du o a geldi ve bir kuş gibi üzerimizden narince geçtiii.....
ahhh korn yaa bidaha gelseler yaaa
-
geçen yıl korn'u getiren zihniyet şimdi nerde???
bu mudur abii olay yok 'him' miş yok muse yok placebo bunları dinlemeye mi gitces bunlarla mı kafa sallayıp coşcaz nerde sağlam rock kültürü yapmayın yaa korn gibi adı büyük bi grup istiyoruz özenti gruplar ya da kendini rockçı zannedenlerin dinledigi gruplar diill..
LÜTFEN....!!!
-
festivalin bu yıl ki bombaları bir bir patlıyor
-
Muse ve HIM kesinlişmiş durumda şu an. Tom Kirk (Muse baş menajeri) bana attığı mesaj da Muse'un Rock'N Coke da çalcağını ve hepimizi orda görmekten mutluluk duyacağını söledi. Daha sonra bu haberi www.museturkiye.com adlı sitem de yayınladım ve muselive.com ve microcuts.net gibi çok ziyaret edilen fan sitelerinden bir kaçına yolladım. Ve resmi sitedende bi açıklama yapılmadı daha. Yani Tom Kirk attığı mesajda benle dalga geçmediyse (ki yapmadı) Muse bu yıl Rock'N Coke un headliner lığını yapcak. Fakat microcuts.net de tarih 2eylül olarak yazılmış. Bu konuda net birşey yok. 2 yerine 3 Eylül de olabilir. Tom bu konuda herhangi birşey söylemedi. (bu arada muselive.com ve microcuts.net de nick im "gica" olarak geçiyor.)