Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Afili Yalnızlık 10 Ekim'de tüm müzik marketlerde!

• Single_FACTOR • 13 Ekim 2006 00:00 • #623032
    nato-kafa. nato-mermer
  • Single_FACTOR • 13 Ekim 2006 00:00 • #623033
    burası fikirlerin yazıldığı bir siteyse insanlar elbette beğenilerini ya da hoşnutsuzluklarını dile getireceklerdir.
    merak ediyorum:
    Senin Eleştiri yapanlara çemkirmek dışında başka bir mesleğin varmı?
    bi sakin ol. Başka müzikler dinle, ufkunu genişlet, Çakralarını aç, relax ol .)
  • nuwanda14 • 13 Ekim 2006 00:00 • #623034
    Matematik Bölümü 4. sınıf öğrencisiyim.
    Web Tasarımcıyım
    Amatör olarak edebiyat ve müzikle uğraşıyorum.
    Burda eleştiri yapıyorum (Sana göre bu da meslek)
    Muğla'da rock müzik adına bir çok organizasyonda adım var. (MuğlaRock Festivali)

Örnekleri çoğaltabilirim...

Bu kez pek bi reklam koktu beee
  • Mumya_Bebek • 13 Ekim 2006 00:00 • #623035
    tartıştığınız şeye bak ya..beğenen beğenir..beğenmeyen beğenmez..zevk meselesi..niye ağız dalaşı yapıyosunuz ki..
  • nuwanda14 • 14 Ekim 2006 00:00 • #623036
    çok doğru söylüyorsun
  • tak tak • 17 Ekim 2006 00:00 • #623037
    sevemedim ben albümü pek..
  • gokhankalafat • 19 Ekim 2006 00:00 • #623038
    son zamanlarda dinlenebilecek en çalıntı şarkıdır efendim kendileri.toplum olarak dışardan bulduğumuz melodileri araklayıp şarkı yapmak geleneğimiz oldu sağolsun teoman önderliğinde, ancak bu sefer emre aydın isimli zat-ı muhterem dış işlerinden değil iç işlerinden yardım almıştır.hemen saptamalara geçiyorum:
    -şarkının vurucu diye nitelendirilen ilk melodisi mor ve şeysinin cambaz'ından arak mıdır?
    -geliyoruz bombaya,
    "bu kez pek bir afili yalnızlık
    aldatan bir kadın kadar düşman
    ağzı bozuk üstelik
    bırakmıyor acıtmadan"
    kısmı bariz mirkelam, erenköy kokmamakta mıdır?
    -nakarat kısmına hiç girmiyorum zaten nakarata benzeyen bir sürü şarkı var.örn: kıraç , gidiyorum
    çalıntı parçalarımızı saptama konusunda, çalışmalarım devam edecektir..emre aydın yolun açık olsun..
  • seffaff • 23 Ekim 2006 00:00 • #623039
    albumu bulmak için izmir balçova da aramadığım yer kalmadı migrosta buldum sevinçten deli oldum vala.. albüm çok hoş gerçi introlar hep aynı ama yıne de super dinleyin ayrılık sonrası birebir yalnızlara tavsiyem:) dinleyip dinleyip içesim var
  • nuwanda14 • 24 Ekim 2006 00:00 • #623040
    gokhankalafat'ın yorumu son yıllarda okuduğum en komik, alakasız ve ezik yorumdur. Bu bayram gününde beni güldürdüğün için sonsuz teşekkürler. Karikatur çizmek yerine burda yorum yazsan daha komik olacaksın :)
  • gokhankalafat • 26 Ekim 2006 00:00 • #623041
    yorumuma komik demene hiçbir yorum yapmıyorum.mirkelam'ın erenköy'ünden, ordan burdan alınan melodilerle heralde güzel bişi çıkacaktır.emre aydın kötü demedim.şarkı fena değil ama çalıntı olduğu için fena değil.al sen ordan burdan al sana güzel bir şarkı.bulutsuzluk özleminin, sözlerimi geri alamam da pachabel D major Canon'undan çalıntı değil midir.ama şarkı güzeldir.en komançisi bile bu şarkıyı mırıldanabilir.
    arkadaşlar dinleyelim, ben de dinliyorum, ancak emek vaaar, emekcik var.bunu anlamak için biraz müzik kulağı biraz da akıl lazım.anlamamakda ısrar edenlere tavsiye edeceğim okullar var.sabancı önderliğinde...Single_FACTOR isimli arkadaşın tespiti de yerindedir.iki parçayı da dinledim.bariz bariiiiiiiz...hiçbişi demiyorum.