-
İşin ondan ilginç yanı buna avukatlık diyen arkadaş diğer arkadaşın neyi olur o da merak konusudur.
Şizofreni başlangıcı.. geçmiş olsun
-
bazı yerleri saçma ama ses süper
-
Şizofrenliği bana layık gören arkadaşa teşekkür ediyorum. Herkes şizofren olamaz bunun için yüksek bir zeka kapasitesi lazımdır. Keşke şizofren olabilsem... Keşke kendi dünyamı kendim yaratsam.
Artık konu dışı tartışmak istemiyorum ama allah aşkına biraz kıskançlığınızdan, gereksizliğinizden arınarak yazın. Albümü beğenmemek emreyi beğenmemek beğenmek kadar doğaldırda birşeylere benzetme hevesi cidden artık türkyiede moda olmuş ve boku çıkmış birşey.
Albüm Tüm Türkiyeye dağılmış durumda. Her müzik marketten alabilirsiniz, stoklarda kaldıysa :)
-
nuwoş gene saçmalamışsın kardeşim..lütfen sakin ol.arkadaşlar bu nuwanda kardeşimiz gerçekten işini layıkıyla yapan bir kardeşimizdir.biraz ateşlidir bu konularda..ben de onun avukatıyım:)arkadaşlar bu konular fani konular, emre aydını dinleyin dinlemeyin alın albümünü almayın ama yine de birbirinizin kalbini kırmayın..
-
Artık konu dışı tartışmak istemiyorum ama allah aşkına biraz kıskançlığınızdan, gereksizliğinizden arınarak yazın.
yakaladın beni .)
kısaknçlığımdan yazıyordum bende çatır çatır çatlıyordum. dedim Bari gereksiz de bir adamım, bir çamur atayım.
tamamen can sıkıntısından....
ama dikkat etmemişiz tabi müzikal dinginlikte zirveye ulaşmış otoriteler varmış burada
-
aferin =)
-
evet bende gördüm etv de ama iyidir hoştur güzel sölemiş eline sağlık.
-
Sound altyapıları oluşturan öğelerin tümüdür olduğu gibi sözlükten bakılarak çevrilmez.
Ateşli olan kimse yok, saçmalayanda sadece her defasında bunu öyle görmeye çalışan "sabit bir kafa" var. Laf umarım yerine ulaşmıştır o kardeşim lütfen tavrım, yazdıklarım v.s. ile ilgili yorum yapmasın eğer yanlış düşündüğümü savunacaksa onu yazsın kimin saçmaladığını saçmalamadığını anlayacak kapasitede buradaki insanlar.
Herneyse albümü konuşalım isterseniz dimi ikili tartışma için özel mesaj yapmış Garaj Bekçisi atarız, atışırız, medeni insanlarız medeni hukuku bir avukat olarak iyi kullanırız.
-
Ayrıca eklemek isterim ki aslında tüm bu "arak, keremcem mi lan bu" tartışmalarının amatör müzisyenlerin bolca takıldığı bir sitede yapılması gayet doğal çünkü bir baltaya sap olamamış insanlar yani henüz müzikal anlamda ne bir başarısı ne elle tutulur birşeyi olan, herşeyi burada ona buna bir kulp takmaya çalışan olan insanların bu tür yorumları yapması normal. Çünkü harbiden emreaydın bu işle uğraşanlar için sinir bozucu bir albüm yapmış... Sinir bozucu bir tanıtımıda var... Bu kişilerin sayısı nedir ? Önemsizdir. Ama ben derim ki sende yap sana da arak diyelim sana da Keremcem diyebilelim. Keremcem olmak kötü mü? Hayır değil herkes Moğollar Dedeleri örnek almak zorunda değil, hiç olmaktan iyidir yani.
-
Ha okuyunca farkettim bir yanlış anlaşılma sezilebilir burada birbirinden değerli amatör arkadaşlarda var ki aralarında emreyi beğenmeyenlerde var. Sözüm onlara değil sözüm gerçekten birşey olamamış ve eleştirmek değilde bok atmayım amaç edinmiş olanlara.