Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Afili Yalnızlık 10 Ekim'de tüm müzik marketlerde!

• Single_FACTOR • 7 Ekim 2006 00:00 • #623009
    "Belki bir gün özlersin" şarkısı direk CALOGERO kopyası.
    neden ihtiyaç duyulmuş anlayamadım. zaten albümde de bukabak gibi sırıtıyor diğerlerinin yanında.
  • nuwanda14 • 7 Ekim 2006 00:00 • #623010
    :) millet benzetme meraklısı. Biride radiohead demişti de indirip dinledik öldük gülmekten. Artık Türkiye'deki bu müzik otoritelerinin kopya şarkı bulma olaylarını takdir ediyorum. Şarkıyla alakası yokken nasıl bir kulaktırki kopya olduğunu anlıyor. Tebrik etmek lazım
  • Single_FACTOR • 8 Ekim 2006 00:00 • #623011
    Şarkıyla alakası yokken nasıl bir kulaktırki kopya olduğunu anlıyor. Tebrik etmek lazım

tebrik etcen tabi. Calogero yu 5 senedir dinliyorum.
    oyle işkembe den de sallamıyorum bir yerde müzisyen ve piyasa içinde olan biri olarak, şıp diye anlaşılıyor olay. ama çıkıp eleştireni eleştirip nasihat veren dinlemeden savunuculuk yapan ağır abiler olmazssa olmaz. seninki de bir misyon.)
  • Loki • 8 Ekim 2006 00:00 • #623012
    6. caddenin ağlak içimizi kıyan vokali devam edecek demek oluyor bu albüm bence. Misyonu yaşatmak adına mı çıkmış bu albümcağız? Yoksa, yahu geçen albümden para kazanamadık bak şu çok tutmuştu yeniden koyalım bilindik bir şarkı daha koyalım mı demişler mfö den de çalsalarmış bi tane
  • pehlivan • 8 Ekim 2006 00:00 • #623013
    bu adam etv de çıkıyordu çok eskiden. bando davulu gibi bir bateri vardı orda.
  • _black_ • 9 Ekim 2006 00:00 • #623015
    ''salih'' şiiri çok güzel
  • nuwanda14 • 10 Ekim 2006 00:00 • #623017
    ne alakası var allah aşkına saçmalama album kapağına resmine bakıp yorum yapıyorsunuz. Ne sound ne tarz ne ses hiçbişey benzemiyor bıktım ya
  • Single_FACTOR • 11 Ekim 2006 00:00 • #623018
    ne alakası var allah aşkına saçmalama album kapağına resmine bakıp yorum yapıyorsunuz. Ne sound ne tarz ne ses hiçbişey benzemiyor bıktım ya

ailenizde Avukatlık yapan biri varmı?
    hafif bir soya çekim sözkonusu gibi.
  • nuwanda14 • 11 Ekim 2006 00:00 • #623019
    Eğer avukatlıksa avukatlık ama ondan önemlisi aramızda bolca saçmalayan var. Bu saçmalıkları bir başkasının başlığında görsem ordada cevaplarım farklı olmazdı. Ama takip ettiğim kişi emreaydındır.

Ha verilen cevaba bir yanıtın yoksa susman en mantıklısıdır, farklı sebeplerin arkasına sığınıp konuyu sağptırmak zayıflıktır. İşin ondan ilginç yanı buna avukatlık diyen arkadaş diğer arkadaşın neyi olur o da merak konusudur.

Evet Avukatıyım, İstanbul Adliyesinde çalışıyorum. Umarım birileri nirvanaya ulaşmıştır
  • Mumya_Bebek • 11 Ekim 2006 00:00 • #623020
    bugün aldım albümünü ilk alan ben oldum heralde..çoookk güzel..ayrıca "keremcem"e benziyo diyenlere de küfür olsun bu..alakası yok.çok güzel çekemiyolar işte.hemen karalamayın.aptallar..