Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Of A Down!

• SOAD • 13 Haziran 2004 21:43 • #433019
    Ne düşünüyosunuz grup hakkında!
  • JackSparrow • 13 Haziran 2004 22:13 • #433021
    ben şu garaj.... sitesine systemle ilgili yazdığın saçmalıklar için yazyorum bu maili...müzikten ve kaliteden anlamadığın çooookk açıık rock, neu(alternatif) metal grupları artasında tartışmasız bir numara(en iyiler listesinin başından inmeyen nadir isimlerden)..ayrıca müziği sözleri klipleri herşeyiyle ayakta alkışlanacak bi grup.ama senin bunlardan anlamadığın çoookk açıık..asıl ben sana acıyoruum.o salak dediğin adamlardan serji nin gırtlağı dünya üzerinde başka hiçç kimsenin çıkaramayacağı sesleri o müthiş müzik eşliğinde çıkarıp milyonlarııı etkilemeyi başaryoorr. sense oturduğun yerden onlara laf atıyosun ancak.. bi onlara bak bi de kendine veee ne kadar aşağılık bi yaratık olduğunu görrr...sevmemene bişi demem ama bu kadar hakaret edip atıp tutmana tahammül edemem ne sanıyosun sen kendini yaaa.. eminim o adamlardan tek birinin yerinde olmak için biyerlerini yırtardın ama sen bu kafayla değikl rockçı filan müzikle ilgili hiç bi bok olamazsın..dünyada senin gibi gerizekalılar olduğu için üzülüyorum ve tekrar söylüyorum sanaa çooookk acıyoruummm. ZAVALLICIK.....

Ben düşüncelerimi beyan ettiğimde bu tür mailler geliyo...
    Bence sizde düşüncelerinizi beyan etmeyin aynı kudur köpek sizide ısırabilir....

Serj'in gırtlağıymış, yok şunun poposuymuş...
    İstediğim gibi düşünürüm kimseyide ilgilendirmez benim düşüncelerim.
    Asıl böyle bi yorumda bulunduğun için sen zavallısın sevgili özge özgan...
    Sen bu grubu tapıyosun diye bende senin gibi düşünemem hadi şimdi git tak bi SOAD cdsi bak dalgana dalgan büyüsün...
  • JackSparrow • 13 Haziran 2004 22:20 • #433022
    Ayrıca şunlarıda söylemek istiyorum....

Rock grubu,dinleyicisi ya da müzisyeni dediğin adam zaten ulusçu değil enternasyonalisttir. Çünkü ulusçuluk savaşı provake eder.
    Bu adamlar hem rockçıyız biz değip hemde konser girişine ''İTLER VE TÜRKLER GİREMEZ'' yazdıklarında yanlızca Türklerin değil harbiden rockçı (bu rockçıları çok severim) bi çok ülke vatandaşının tepkisini çekti.
    Bakın SOAD ın geçmişine 5 şarkısı çok dinlenir (Spiders, Chop Suey Toxicity felan.) Salak herifler zaten bilip bilmeden teknolojiye laf atıp duruyorlar sanki yaptıkları müziği, kazandıkları parayı teknolojiye borçlu değillermiş gibi.
    Yok dünya batıyomuşta, yok zehir şehirleriymişte. Efendi efendi dünyaya bi bok olduğu yok sen rock müziğin karamsar olduğunu öğrenmişsin ama şunu öğrenememişsin rock müzik dinleyicisi,sanatçısı karamsardır, kötümserlik budalası değil.
    Boş işlerle uğraşmayı bıraksınlar kendileri şu an popülerler fakat bilmiyolarki balon grubun alası bu gruptur.

Metallica, Iron Maiden, Iced Earth veya Motorhead v.b. gruplar gibi asla bir efsane olamazlar. Efsane olmanın sorumluluğunu bilmiyorlar çünkü siz son 40 yılda Rock müziğinde efsane olmuş gruplara bi bakın bakalım hiç böyle çocukça bir davranış sergilemişlermi.

Kendileri hernekar bu haraketleriyle zavallı olduklarını gösterselerde bi çok ermenide bu davranışları yanlış buluyor o başka konu...

Bugün butür guplara değer veren kişilerde rockçı olduğunu sanan kişilerdir. Başka bi forum olan Rock müzik dinleyicisi kimdir? kısmındaki yazımı okusunlarda öğrensiler yedikleri naneleri.

Son kez diyorum Etnik veya dini kökene haykırı şeyler yapmak bir insanın zekasını,karakterini ve kişiliğini insanlara ayna gibi yansıtır dikkatli olsunlar...
  • divinemusic • 14 Haziran 2004 07:44 • #433033

Heyy!!! Mahalle ağzıyla burada yazı yazamazsın dostum!!!
  • TooL • 14 Haziran 2004 11:01 • #433038

grungy +1

kabul ediyorum yaptiklari muzik kotu degil.
    ama rock falan filan hikaye isterse dunyanin gelmis gecmis en kaliteli muzigini yapsinlar.
    bu grup turkleri sevmiyor sevmemekten ote
    senin grungy ye mahalle agizi dediginden daha agir kufurler ediyolar konserlerinde.

ve hala cikip da nufus kimliginde turk vatandasi yazan birisi bu grubu dinlerse ben onu ne turkten sayarim ne insandan.

insanlar bunu nasil gormuyor anlayamiyorum. adam gecmis karsina sana kufur edecek sonra arada iki sarki soyleyecek ve tekrar kufur edecek sen de buna guzel muzik diyeceksin?
  • MeDuSa_62 • 15 Haziran 2004 10:18 • #433096
    bak arkadaşım, belki çok fazla tepkivermiş olabilirim ama,, tamam türk düşmanı olabilirler ama ben burda kimin ne dediğine bakmıyorum,müziğiyle ilgileniyorum,ve bence çok iyi müzik yapıyorlar,neden müzikleriyle değerlendirmeyi denemiyorsun? yazan SEVGİLİ ÖZGE ÖZGAN
  • divinemusic • 15 Haziran 2004 10:32 • #433099

ben de senin defterine yazıyorum!!!
  • MeDuSa_62 • 15 Haziran 2004 10:44 • #433100

erken değerlendirme yaptım ama mantıklı bir insana benziyorsun istediğini de ama ben de senin ırkçılık yaptığını sanmıştım... evet:) tükürdüğümü yaladim:)
  • MeDuSa_62 • 15 Haziran 2004 14:24 • #433107

ama ne derseniz deyin soad tartışılmaz bile
  • chazy_chazzz • 18 Haziran 2004 12:16 • #433254

herkesin fikri kendine tabii düşüncene saygı duyarım ama ben şahsen nefret ettiğim bi adamın cdsini bile görsem basıp geçmem...müziğe emeğe saygısızlık olur bu bence..sen sevmiyor olabilirsin ama emin ol seven birileri vardır kii bende bunlardan biriyim... systemin müziğinin tartışılamayacağıda bir gerçek yiğidi öldür ama hakkını ver... adamlar çok güzel müzik yapıyorlar ama nedense kimse müzikleri hakkında konuşmuyo... sadece siyasi görüşleri tartışılıyorr.. lütfenn arkadaşlar system bir müzik grubu onları müzikleriyle değerlendirelim..