Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Of A Down!

• We_Make_Soad • 3 Mayıs 2005 19:35 • #463756
    Kim nederse desin System Of A Down RULZZZ!!!!
    Çekemeyenler habire bişeyler atıp tutuyo.Çokta tın.SOAD derim başka bişey demem.Bukadar..
  • cc_baran • 3 Mayıs 2005 19:40 • #463759
    ya ne kadar da müsaitsiniz ha bayrak krizi çıkartmaya.

yeterdir artık yaa, sizin gibilerden de bıktık, ota boka karambole geliyosunuz, her şeyden nem kapıyorsunuz, bu ne lan..

"aha bu şunu yaptı, bu bunu seviyormuş, bu şunu dinlemiş, vurun la vatan hainini"

aynen bu şekilde dolaşıyorsunuz beyler, nasıl bir paranoyadır bu, ruh hastası olmuşsunuz siz, kendinizi hayırlı vatandaşlar olarak mı görüyorsunuz böyle yaparak ??

adam dinliyor kardeşim sana ne, nickine de yazıyor babalar gibi çünkü seviyor.
    bi susun artık herkes sizin söylediklerinize mi inanıp dinleyecek ??
    araştırmak zorunda da değil, müziklerini seviyor işte sana ne ??
  • Holy_Bastard • 3 Mayıs 2005 19:57 • #463764
    +100000000000
  • naked blood • 3 Mayıs 2005 20:56 • #463784
    yaw bırakın tartışmayıda saçma sapan şey zati topicin açılması yanlış bu arada sen prenses kaç yaşınasın :))
  • ibanetze • 3 Mayıs 2005 23:02 • #463808
    valla adamları sevmiyorum ama toxicityde dinlenir be abi, yapmayın şimdi,bi de innervision...de, söverim kendilerine, affetmem,,, ama müzik işte, kahretsin güzel müzik ne olursa olsun dinlettiriyo kendini...ama gene de Allah belalarını versin demeyi ihmal etmem yani...
  • kurukafa • 4 Mayıs 2005 16:26 • #463899
    Kesinlikle doğrusun hacı.Düşünüyorum da ABD'de olsaydık veya onlar gibi süpergüç olsaydık yapılan bu bayrak kavgası ne boyutta olurdu? Ya her bayrak yakan ülkeye savaş açardık, ya da onlar kadar sakin olurduk...
    Bir hatırlatma; daha 4-5 yıl önce biz de yakıyorduk ABD,İtalyan ve Fransız bayraklarını.
    Çok siyasi baktım ama işin doğrusu da bu..
    SOAD benim gözümde sıradan bi grup.Lise yıllarımda ben de deli gibi dinlerdim ama şimdi daha güzel olduğuna inandığım grupları dinlerim. Ama bi yerde çalsa eşlik ederim parçaya.O zamanlar beni acayip deşarj ederlerdi. SAgOLSUNLAR
  • HayalPerest • 16 Mayıs 2005 17:36 • #466336
    bunu düşünüyorum kara kara

bu konuyu ısıtıp ısıtıp gündeme getirmek iyi değil ama ingilizce bilen bi zahmet şu aşağıdaki adreste yazanları okusun. eğri oturup doğru konuşsun.

http://www.sonymusic.com.sg/system-NewsConcert.html
  • craSSa • 16 Mayıs 2005 17:59 • #466339

Bu elemanlar bütün ailelerinin soykırımda öldüğünü mü söylemişler, yoksa ben iyi kötü ingilizcemle yanlış mı anladım? Eğer öyleyse harbiden hadlerini aşıyorlar artık.
  • asarneyeal • 16 Mayıs 2005 18:05 • #466341

evet abi aynen öyle demişler sonrada gelmiş bizi dinleyin diyorlar.. yuh artık..
  • sdqantaris • 16 Mayıs 2005 18:59 • #466348
    Yürü lan Kemalist Gayzer. Kim tutar seni!

Kemalistmiş. Hadi len...

Onur