-
Ayrıca şunlarıda söylemek istiyorum....
Halt etmişsin sen!
-
bencede ay_siiin
-
chazy_chazzz buraya bi bak kardeş...
Bence onların müziği bu kadar duyarlı olunmayı hak etmiyo...
Üstüne basıpğ geçmezmisin...
Tamam o zaman ben senin atalarına, ailene ve ırkına küfür ediyim bunun altına müzik yapıyım sen müziğe hakaret etmemek için o CD nin üstüne basma..
Şahsen bende bir SOAD cdsi görem yerde baksamki buda önümde yürümekte olan Serj'in cebinden düştü üstüne basmam tabiiki..
Alır Serj'in münasip bir yerine iade ederim birde içinde kırarım...
Onlar rock müziğin gerektirdiği şeyleri yapsınlar bizde onların müziğine gereken saygıyı gösteririz..
-
jacksparrow bak kardeş sana söliyomm
oda senin görüşün deyip saygı duyarım tabiiki ne istersen yaZıp söyleyebilirsin...evet ben hiçbir cdnin üstüne basmam derken gayet ciddiydim bugün bi beyonce cdsi görsem bile yanından geçer giderim onuda seven birileri vardır(müziğini olmasada seven birileri vardır elbet:)fikirlerine saygı duyuyorum ama terbiye sınırlarını aşmana gerek yok bence, sevmiyosan sevmiyosun ama ben seviyorum ve dinliyorum bu kadar basit. sizdende tek istediğim biraz saygı göstermeniz..neden herkes system sevenlere karşı kin kusuyo annamıyorum sen sevmiyosan sevme kardeş ama bırak seven sevsin dinleyen dinlesin... ayrıca atalarınız vakti zamanında yedikleri haltlardan dolayı bu küfürleri yiyorlar..KESİNLİKLE systemin yaptıklarının doğru olduğunu savıunmuyorum sadece vakti zamanında yapılan ermeni soykırımına da değinmek istedim....
bunları sadece senin için yazmıyorum system seviyorum diye bana kin kusan herkes okusun lütfen
-
müzik ve siyaset iç içedir peki neden iç içedir kişin sahip olduğu ideoloji yaşam tarzına ve davranışların hatta düşlerine bile yansır tüm bunların sonucunda içinde siyaset kokmayan bir tarz ya da parça bulamazsın mutlaka ama mutlaka ufakta olsa bir yerlede serpiştirilmiştir yeterki sen o parçaya,yapanın,ortaya çıkartanın gözüyle bak !? kendi dünyandan kop artı system iğrenç bir grup ve müzikalite yok !!!! müzik bir paylaşımdır faşistlerin işi değil!!!!!!
-
jacksparrow bak kardeş sana söliyomm
vakti zamanında yapılan ermeni soykırımına değindin ölemi peki ermenilerin yaptığı katliama neden değinmiyorsun! saygıymış sen ve senin gibilere neden saygı gösterelim bir insana saygı gösterilmesi için ilk önce ona değer olması lazım !
-
olmaz kardeş...
kusura bakma ama bu durum altında kimseye saygı gösteremem ben sonuçta sende bana göstermeye bilirsin hem ben saygı sınırlarını aşmadım sadece gerçekleri yazdım...
sen türkiye alehine çalışmalar yapan bi gurup lehine bu ülkede bişiler yapamassın bu kadar basit...
Hiçmi Türk kanı yok sende....
-
amorphis
bak sevgili kardeşim eğer sen daha karşındaki insana saygı duymayı bile öğrenememişsen zaten sana sölicek hiç bişeyim yok.. ben sadece onlaruın bu yüzden böyle şeyler yaptığı üzerinde durdum.. ayrıca senb beni tanımadan böyle yorumlarda bulunma hakkını nerden buluyosun kendinde anlamıyorum.. çok gerekliydi asıl ben senin gibi birinin bana saygı duymasını bile istemem beahh.. hadi işine kardeş
-
amorphis
system of a down ı çok uzun süre dinledim ve hala arada sırada canım sıkıldığında açar dinlerim. ermeni soykırımı, soad ın türk aleyhinde yaptıkları ve daha birçok şey hakkında bilgim var fakat benim için önemli olan müzik, o adamların aptal ırkçılığı yüzünden kulaklarımı güzel bi müziğe kapatamam ama bunlar sadece benim görüşlerim grubu beğenmeyen ya da dinlemekten nefret edenler olabilir onlara söyleyebileceğim tek şey :
SAYGILAR...
-
chazy chazzz seni sonuna kadar destekli,yorum
bırak yaa sen nekadar konuşsanda anlamıycaklar zaten.. zaten milletin tek derdi systemin küfürleri olmuşşş.. takmışlar bi soykırımn diyee... sanki biz az halt yedik... müziğe bakın arkadaşlar...