-
Ya şarkıları neyse de milleti etkilemek içinmidir yoksa başka bi nedendenmidir ne o klipler ya.berbat!.cidden de etkilendim,korktum yani.Bence dinlense de olur dinlenmesede.illa dinlenecekse de yalnizca cd den filan dinlenmeli,tv de System of a down yazısını görur görmez değiştirilmeli:)öyle bi grup işte..
-
genç yaştaki çocuklarda ruhsal psikolojik problemler yaratabilir insanlar yavaş yavaş psikopat robotlar oluyor
-
:)çok doğru bi yorum..
-
ben hiç klibini izlemedim ama bizde cd'leri var.şarkıları bence çok hoş
-
bu topicisadece garaj müdavimleri iplemez
zaten 50 kere açıldı tartışıldı bu topic hırsızca açıyorlaryaa
neyse grubun müziğine bende bittim aslında ama banaSYS.avi uzantılı gelen mailde Türk bayrağını yakılıp mum yakıyorlardı
Bayrağın yandığı anı gördüğümde
Tüm şarkıları bitti
evet ses müzik daha
önemli ama
Bayrağımı yakana prim tanırsam yarın itin köpeğin
elinde yerlerde sürüklenir.
KEMALİZM!!
ATAM sen Rahat UYU Türk gençliği Hala burada
Buda son laf olsun bu topicte müzik bir yere kadardır.Artık bu anlattığıma inanmayanlar araştırıp o görüntüyü bulabilirler..Hala dinlemek isteyen
-
O tipsizlerden de başka bişey beklenemezdi zaten.
-
grup müzik olarak mükemmel de ermeni işte daha nolsun...ama allah beterinden saklasın:))
-
yeni yetme özenti Türk gencinin idolü System of A Down...
iyi müzik yapıyolar öyle mi?.... hmmmm...
forum ne biçim bir hal aldı ki SOAD adam oldu... aman sabahlar olmasın.
vay benim yurdumun gençliği, vay benim müzik anlayışına kurban olduğum insanım. vay bana vaylar bana. vur kafanı duvarlara...
-
.....***!!!%%%.....(sırf mesaj sayısını 100 e tamamlamak için yazıyorum))
-
bir özel mesaj aldım bu görüntüye inanmayan varmış.. MUMU eline alıp Yakılan bayrak gözlerimde hala...Ve hatta bu adamların Ermenice bir fan sitesi var TÜEK bayrağına Hilalin Yanindaki Yıldızımızı NAZİNİN Dört koluna benzetip TURKS=NAZİ yazmışlar ve grubunda Katilleri unutma konserlerindeki yazısı vardı..Prim tanıyan da Onlardan işte Gördümki forumda 10 arkadaş SOADçı bilmemne yapmış nickini
Ulan nick yazmadan bir araştırma YAPIN BEEE
ARkadaşlar eğer araştırıp bu nickleri Koyduysanız Bu bayrağı sizde YAKARSINIZ::