-
daha önce de yazdım şimdi de yazıyorum: rock yapıyorum diyip de ırkçılık yapan hiç bi grup dinlenmeye deymez. ermenilere her ne yapıldıysa veya ermeniler her ne yaptıysa önemli değil.. çünkü hepsi olmuş bitmiş şeyler. itler ve türkler giremez diyen bi grup adam değildir. böyle düşünmemin türk olmakla bi ilgisi yok.. ben böyle adamları dinleyenlere rock dinleyicisi demem canları ne isterse onu dinlesin ama BU ROCK DEĞİL! sokakta rock dinliyorum diye dolaşmasınlar adımızı kötüye çıkarmasınlar..
-
Siz güzel müzik için ailenizi, ırkınızı, haysiyetinizi ve şerefinizi göz ardı edebiliyosanız buyurun dinleyin o müthiş şarkıları...
Hatta ermeni taklidi yapıp konserine bile gidebilirsiniz...
Güzel müzik canım nolcak, benim atalarıma küfür edip bayrağımı yaksa ne yazar güzel müzik işte oh benim gözlerimde yaşarıyor chop suey'de...
Abartısız sizin kadar sosyal konulara at gözlüğü ile bakan kişiler görmedim...
Yazık arkadaşlar, atalarınızı mezarlarında ters döndürdünüz...
Bırakın şu dallamaları onlar gibi güzel müzik yapan bir sürü grup var...
Güzel müziğe şerefimi satabilirim diyorsanız devam edin...
--------KINIYORUM---------KINIYORUM---------KINIYORUM----------------
-
bu arada chop suey tenacious d'nin bir bestesidir sytstem of a down bestelememistir ve JackSparrow'a yine sonuna kadar katiliyorum
-
ben de katiliyorum...
-
zaten jack'e katıla katıla.. abi helal olsun güzel söylüyosun jack.. devam..
-
BİTSİN ARTIK!
Sanki benim söylediklerim jack ın düşüncesini değiştirecek!!! ya da onun söyledikleri benimkileri! bi sonuca varamıyoruz!!! bi daha bu foruma yazı yazan erkekse ricky martin, kızsa beyonce olsun lan!!!! büyü yaptım tutar valla!
-
BİTSİN ARTIK!
Ben Ricky olmayı göze alıyorum senin gibisininde Britney'den Beyonce'den farkı yok zaten...
Onlar bile atalarına küfür eden bi grubu dinlemez be...
Bu Arada bana katılan herkese bende katılıyorum hadi eyvallah...
-
sevgili kanlımız JackSparrow
canım sana türk olduığumu söyleyen olduu mu????? banane yaa kime küfrederlerse etsinler....artık son kez söylüyorum müzikleri ÇOOOOKKKKKKK güzel ve ben severek dinlemeye devam edeceğim.. hem sevmiyosanız sevmeyin bişe diyen yok yanii ala ala ama yeter atrık bize laf attığınız.. gerçi forum sayfaları bizim sayemizde coşuyoo bizim her mesajımıza 10 15 hakaret mesajı geliyo.. hadi arkadaşlar hepinize saygılar sevgiler( medusa&chazy_chazz)
-
Gebersin allahin köpekleri bunlar da özenti müzikleri de heeç güzel deil
-
the_dist.....(her neyseee....)
bak amcacığım senin niyetini anladım ben müzikten filan anladığın yok ...bulduğun her forum sayfasında ona buna hakaret ediyosun.. L.P den systeme ... ama sen burda ne kadar paralansanda hiçbişi değişmiycek.. onlar hala dünya çapında en iyilerden.. bak canım büğüyümsün saygısızlık etmek istemiyorum o yüzden bu muhabbeti kapatalım amcacıımmmm(yaş 54 tü di mi??)