Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Of A Down!

• _siMya_ • 4 Eylül 2004 14:00 • #438566
    Müzik evrenseldir ve müziğin evrenselliğini bozan bu adamlar ne müzisyendir ne de rock'çıdır, bu adamlara para kazandıran Türkler'e de diyeceğim yok...
  • alpneoo • 4 Eylül 2004 14:04 • #438567
    Evet.Bnede bir süredir buralarda değildim ve dikkatini çekti ise senin başlattığın forumu görmediğim için yakın birtanede ben başlattım ama galiba garajdaki herkese fenalık gelmiş bu konudan!!
  • TurkishMetal • 4 Eylül 2004 15:29 • #438579
    sözlerinde ne anlattıklarını bilmiyorum.eğer bize zıt şeyler söylemedilerse diyeceğim birşey yok.ama adamlar ermeni bizi sevmiyorlar diye böyle düşünüyorsan yanılıyorsun.
  • SOAD • 4 Eylül 2004 20:10 • #438590
    evet biraz oyle olmuş galiba zaten bende bu topicten sıkıldığım için hiç bakmıyodum...Diğer sitelerde yedim kendimi yiyeceğim kadar...
  • HardrocK • 4 Eylül 2004 21:00 • #438594
    Tamam Birde Bu Yönden Gelin

Tamam şunu Kabul edelim başı solisti olmak üzere adamların hepsinin Gö..Koyim tamammı?Adamları kınıyorum elimden gelse lanetlerim.
    Neyse,
    Ama bazı şarkıları gerçekten müzik değeri açısından güzel.Ben toxicitiyi o piclerin suratları için değil o davul atakları için dinliyorum mesela...
  • Lucifer77 • 5 Eylül 2004 19:19 • #438660
    S.O.A.D ve Gercekler

bi kere bu sitede soad a bok atanlar önce kendilerine baksınlar..adamlar kimseye düşman filan değil.yok türkleri sevmiyomus efendim konsere itler ve köpekler giremez diye yazılar asıyolarmıs da bilmem ne!biri bunu kanıtlasın hadi?nerde bi belge?biri bi bok atmıs siz de her türk gibi onun peşine..türklerde rum ları sevmez di mi?bunu neden görmüyosunuz?adamlar sevmeyedebilir türkleri.ne yani dinlemicekmiyiz?bana güzel geliyo ve dinliyorum kardesim.bok atan da kendine baksın
  • chazy_chazzz • 5 Eylül 2004 23:24 • #438692
    S.O.A.D ve Gercekler

yaa ben daha öncede bu konuyla ilgili forum açmıştım....yeter artık bok attığınız yaa..onlara bok atarken dinlediğiniz adamlar çok adam sanki....en başından beri savunuyorum vee sonuna kadarda savunacağım...öyle abarttığınız gibi düşmanlık afişler filan yok....luciffer karseşim öptüm senide alnından...bende severek dinliyorum ve dinlemeye devamda edeceğim....yeter artık adamlara bok attığınız yaa...müziklerine hayran olduğum kadar siyesi görüşlerinede hayranım....amerika karşıtı olan herkese sempatim vardır zaten:)bundan sonra laf atan her zaman olduğu gibi karşısında beni bulmaya devam edecek.....daha öncede kimler gelip gerçti bu forumdan...kanlı bıçaklı olup system yüzünden birbirimizi yediğimiz insanlarla şu an çok güzel sohbet ediyoruz ve artık bu konuda konuşmuyorlar...sizde bir süre konuşup susacaksınız....ayy yeterrr yaa si,nirlerim altüst oldu gene....size mi kaldı systeme bok atmak yaaa......
  • anthony_kiedis • 11 Eylül 2004 16:26 • #439203
    SYSTEM OF A DOWN NEDİR?

System Of A Down KÖPEKTİR.
  • gokcen • 11 Eylül 2004 17:09 • #439208
    şuna bak ya!dtyle ilgili forum açtım 3 kişi yazdı..
    dangalak 1 grup için millet üşüşmüş foruma..
    benim ne işim varki burda...
    müzikten ve bilimden sadece japonların anladığı doğru heralde..
  • chazy_chazzz • 11 Eylül 2004 20:20 • #439220
    hadi canım bas git o zaman sen..allah allah yaa o üşüşenlerin arasında sende varsın bilmem farkında mısın...haa bi de şu var eğer bir grup bu kadar tartışılıp gündemde kalıyorsa o grup cideen büyük sıkı gruptur..