Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Of A Down!

• daron malakian • 28 Haziran 2004 18:04 • #433847
    ehh..

artık bu konu sıktı be abi!!!
    ne zaman baksam system system system bırakın isteyen istediğini düşünsün!!!!!!
  • petevenegondi • 28 Haziran 2004 21:20 • #433860
    System Of A Down! -Kısa cümlelerle görüşüm.-

ırkçılık rock ile bağdaştırılamaz. müziğe ırkçılık sokan her türlü gruba karşıyım. müziğe siyaset karışması her zaman normaldir, engel olunamaz bir olgudur. insanlar ideaları doğrultusunda müzik yapar zaten(para kazanmak için yapılan 'hoppa' müzikler hariç-onlar müzik değil 'hoppa'dır zaten).

Irkçılığa karşıyım!!!
  • AmonDüül • 29 Haziran 2004 02:59 • #433876
    ya hiç dinlemem derdim böyle şeyleri.ama öyle bi dinleyeyim dedim..bir iki şarkı anca çıktı güzel diyebileceğim..ben buna da şaşırdım...ama şunu belirtmeden geçemem.soad ın solisti neyse adı bilmiyorum onun arto tuncboyaciyan ile yaptığı çalışma benim oldukça hoşuma gitti..sanırım bu toxicity albümünün son şarkısının ikinci bölümü (ya da son şarkısı) da yine bu ikilinin çalışması..böyle şeylere saygım var..ama ırkçılık filan boş işler..kendi kendilerini yiyip dururlar..bizde kendi kendimizi yiyip dururuz...herkes birbirini yer..kısırdöngümsü bişey bu işte..zararlı..olmamalı..müzik iyidir..
  • anthony_kiedis • 29 Haziran 2004 15:46 • #433905
    muzikalite super,protestoları guzel,hep acık sozluler,ama ırkcılık girince hepsi gider...
  • petevenegondi • 29 Haziran 2004 19:15 • #433911
    ırkçı müzik kötüdür!!!
  • pepperrina • 6 Temmuz 2004 17:18 • #434224
    evet belki konu müzik olduğunda politika falan ikinci sınıf muamele görülmeli sizce ama yapmayın biz burda rock'dan bahsediyoruz. rock politik bi müziktir. rock müzikte ırkçılığa yer yoktur. hiç bir müzik türünde ırkçılığa yer yoktur. burda önemli olan türk olup olmamak değil ırkçı bir grubu dinlemek. tamam eğer müziğini bu kadar çok seviyosan bu kadar tutkunsan dinle seni engelleyemeyiz ya.. ama SOAD fanlarını desteklememizi hiç bekleme. çünkü ben ırkçı üstüne üstlük dandikten bi müzik yapan grubu dinleyecek kadar düşmem. çünkü ben rocker ım. salak bir özenti değilim.
  • mortimer • 14 Temmuz 2004 01:08 • #434558
    ya müzik bi bütündür o yüzden bütünüyle ele almak gerekir cümle kuruluşları yanlış ama sözlerin anlamı güzel yok müzik çok iyi ama ırkçılık olmamış!!! ne ya bu?ben şunu anlayamıyorum bu forumda kendi düşüncenize biri ters tepki verdi mi kükreyen adam anasına avradına küfredip yaşamasına karşı olan bu grubu nası destekliyo gerçekten anlayamıyorum.......
  • andresson • 14 Temmuz 2004 01:17 • #434559
    Bence insan zevklerini belirleyen güç medya sadece medya iyi müzikleri öldürüp yerine böyle hödükleri; zaten ne sunulursa almaya hazır olan yeni nesle sunan medya. ee tabi ermeni locasıda bir plak şirketi sahibinin yakınıysa ve bak bizim 4 tane çocuk var çalıyorlar birşeyler şunları bir meşhur ediverelim diye kafalarsa, plak şirketide iyi bir promosyonla yeni nesil müzik bu derse daha neler olur bilemem...
  • Lucifer77 • 14 Temmuz 2004 13:24 • #434564
    Bircok arkadasın görüslerini okudum..bence bu konu cok dagıtılmıs.daha yüzeysel bakmak gerekir System`a..onları siyasi görüşleriyle değil müzikleriyle yorumlamamız gerekir diye düşünüyorum.müzikte milliyetçilik yaparsak dinlediğimize kuskulu bakarız ve güzel şeyleri göremeyiz.yaptıkları propaganda tüm dünya da tepki cekiyor zaten.bence iyi müzik yapıyorlar ve bir cok parcası hit olmaya aday.Innervision parcası benim icin anlamı büyük olan bir parca ve sıkılmadan saatlerce dinleyebilirim..system a inanmayın system sız kalmayın :))
  • SOAD • 4 Eylül 2004 13:50 • #438564
    hueuehuhue bu ne ya topici acıtım sora hiç bakmadım bile kim ne yazmış... uehuehu herkes birbirini yemiş anasını satiym bole helecanlı gececeeni bilsydm bende katılırdm yawww...