-
the_dist.....(her neyseee....)
vah vah senin gibi civiklar kendilerini metalci sanip orda burda linkin park avril huuuu diye dolasmasalar öyle gruplar ortaya ç1kmaz aamcaciimm ingilizcende yok demek ki ! Okumayi ögrensen herseyi çözcen be güzelim amcan diil teyzenim! L.P. denen grubu hayatinda sex pistols dinlememis köpekler kurdu ve onlar da dinliyo!
Nu Metal is all punk fought to destroy
P.S. sÖZlÜGE bak gel belki anlarsin
-
Way bea....
Ya ben SOAD dinlemiyorum demedim bu 1..
ikincisi bi grubun müziklerini hiç bilmeden o grup hakkında çıkıp burda eleştiri yaparsam banel kaçar...
Üçüncüsü evet SOAD ın yaptığı müziği kavramak için bi ara dinledim ama şimdi dinlememe gerek kalmadı sıkıcı ve kalitesiz melodiler...
Sizin gibiler ne gama bakar ne senkrona..
Adamın sesi kalın gitarda distortion'lıysa sizin için kalitelidir...
Ben davulcu olduğum halde 20 dk uğraşmakla system'in her parçasını gitarda çalabiliyosam kusura bakmayın ben o gruba kaliteli demem...
-
bi ben bi şeyler deyim
müzikde siyaset olur bal gibi...bakınız rage against the machine....unuttunuz herhalde, megadeth falan dmeyin bana ne siyaseti yapıyo allaşkına onlar...neyse yeterli bi örnek olduğuna inanıyorum...
yolda soad cdsi görsem üstüne basmam...açıkcası alır dinleyen birine veririm.sen basıp geçerim emeklerini ve yeteneklerini hiçe sayarım çünkü onlar türk düşmanı diyosun.eh bu da değişik bi fikir.ben onları dinliyorum ama açıkcası hiç de gerisine karışmıyorum.konserlerine gitmem, orjinal cd lerini de almam.kütüğümde de türk yazıyo, söyledikleri ve düşündükleri de beni rahatsız ediyo.tıpkı türklerin de bazı insanları ve ırkları rahatsız ettikleri gibi(bakınız güneydoğu sorunu)...ama yine de ben açıkcası senin kadar kısa kestirip atamıyorum, güzel müziği de heryerde dinlerim.hiç birini dinlememezlik etmedim de.
-
Ayrıca şunlarıda söylemek istiyorum....
bakıyorum da mahalle ağızıyla konuşan ve bunu marifet sayanlar çoğaldı...hatta eleştirenlerede ben istediğimi yazarım kimse bana karışamaz diyosun grungy.e o zaman da sen de kimseye karışamazsın.hatta soad' a bile...
onlar da gider konserlerinde istedikelrin küfreder ve aynen senin yaptığını yaparlar.yazarım dediğin gibi küfür ederim derler...bence senin eleştirdiğin adamlardan hiç bi farkın yok şu durumda.hatta daha da eziksin
-
Way bea....
ermeni olayına kadar uzanamana gerek yok.güneydoğu insanı kaçıncı sınıf vatandaştır ve türkler kürtlere neler yapmıştır.bi de bunları bi araştır bakalım.saygı duyacaksan herkese duyacaksın.her ırk tarihinde utanacağı şeyler yapmıştır ve bunun izlerini sonsuza kadar taşır...ama neden bu tür tartışmaları körüklüyosun ve neden buralara taşıyosun onu anlamadım.daha önce yazdıklarımı oku sonra cevap vermek istersen verirsin.
burda müzik konuşulacak sanıyodum.bu tür tartışmaları, senin getirmek istediğin konuyu tartışabileceğin sittin tane internet sitesi vardır eminim.onlar yerine burayı seçmende de hiç bi mantık görmüyorum.ha dersin ki ben onları müziğiyle değerlendiriyorum ama bi de türk düşmanlarılar, o yüzden de haz etmiyorum tamam.ama bu kaçıncı soad tartışması ve kaçıncı soad dinleyenler türk değildir nidaları çığlıkları ve suçlamaları.
kimsenin onların siyasi görüşlerinin ve yaptıklarının doğru olduğuna inandığını sanmıyorum ama senin de yaptığının doğru olduğuna inanmıyorum.senin de onlardan bi farkın yok...
-
Way bea....
yaaa bende bu sitede sadece müzik tartışılır diyordum ya da en azından ön planda olur, ama olaylar çoook farklı boyutlara taşınıyor.. yaa tabiki müziğin içinde siyasette olur başka şeyde onuda biliyorum ama bazen bunun 2. planda kalması gerektiği durumlar oluyor bence..ayrıca türklerin kürtlere yaptıklarını da çok iyi biliyorum merak etme SODOM kardeşim onlar bundan çoook daha derin mevzular ama onlarıda burda tartışmıyacağım. yani jaksprarrow kardeşimde olayı ordan oraya taşıyo şimdide gitar metodları çok kolay oldu... yani olamaz mı buna rağmen ortaya güzel müzik çıkamaz mı???tipleri,' kliplerindeki sacma sapan hareketleri...demiş grungy eğer tiplerinide kriter olarak alacaksak işimiz iş valla.. ben o tür basit muhabbetlere hiç gelemem.. ya birde bence bu system mevzusu fazla uzadı ben artık yazmıycam ama şunuda belirtmek isterim ki'sen atalarına küfreden grubu nasıl dinlersin...aptallar topluluğu..melodileride saçma ben bi ara dinlemiştim sadece' diyen bi sevgili kardeşimizde neden o ismi büyük büyük yazıp hala dinlediği müzikler arasına yazar onuda anlamış değilim.(sözüm meclisten dışarı güzel kanlım) arkadaşlar ben son bişey söylüyorum herkesin fikri kendine seven sevsin sevmeyen sevmesin.. ama yeter artık birbirimizi fikirlerimizden vazgeçirmeye çalışmayalım çünkü bunun olmayacağını biliyoruz...... saygılar!!
-
Way bea....
şunu bilmenizi de isterim!!! habire sen nasıl türk sün mesajları geliyor_benim babam türk, anam ermeni1!!_ çok mutluyuz ve barış içinde hiç bu mevzular açılmadan yaşıyoruz!!!!!!
-
Way bea....
Ne mutlu size...
Bana System'in tarzı 5 grup yaz..
Senin ellerinden öpücem..
Soad'ın adını duyup albüm alıp başımıza soad fanı kesiliyorlar..
Alem ne kadar bozuldu yaa..
Sinirlendirmeyin beni daha fazla..
SYSTEM KİM LAN?
Ben onların systemlerini bilmem nabıyım gerizekalı türk düşmanı teknolojiye bok atan bi takım zihniyetsiz karaktersiz insanlar topluluğu....
-
katılıyorum...
fazla uzadı gerçekten, gereksiz şeyler söylenmeye başladı
-
zattirik sodom size katılıyorum
yaa arkadaşlar şu forumlara bi göz atın grup vs gibilerinden en çok mesaj systeme geliyo birde açın bakın ki hepsi saçmalık... millet birbirine küfür etmekten başka bi b.. yapmamışş artık konunun tamamen dışına çıkılmış millet birbirine sataşmaya başlamış yani.arada ben ve benim gibiler müziikk diğe yırtılmış o kadar yeter arkadaşlar konunun çook dışına çıktık artık buna bi son verelim. ama son olarak şunuı söylüyorum...SOAD BENİM EN SEVDİĞİM GRUP VE ÖyLE OLMAYA DEVAM DA EDECEK BUNU BU FORUMDAKİ HİÇKİMSE DEĞİŞTİREMEZ.. ama bende sevmeyenlerin fikrini değiştirmeye çabalamam....