-
herseyi yaptılar zaten adamlar, o maymun kafalı bassçı orada olduktan sora rap bile yaparlar
-
Pop ne alaka ya?bence rap yapıyolar.
Tövbe tövbe...
Açtırmayın ağzımı.
-
haeavy metal bilginiz yok galiba sizin..Biri bu saçmalıklara son versin
-
yaa bakın dalgaya almayın bu konuyu...meTalden anlamayan adamlar gelip burda ileri geri konuShmaSın Sonucu agır olur...
meTallica Shuan dunyadaki inSanların ilk dinledigi ve begendigi ve inSanlara meTali Sevdiren grup niTeligi TaShımakTadır...laflarınısa dikkaT edin..
ne demek meTallica rock mu pop mu bea!!
bunu ancak dalgaya alan adam der!!!!
-
madwolf e katılıyorum. Beyler saçmalamayın kaldıramayan dinlemesin kardeşim. Metallica bi efsanedir kimse bunu inkar edemez. Sakın çamurlamayın ayıp oluyoo.Bence tartışılmaya bile gerek yok metallica metalin öncüsüdür ve dünyaya sevdirmiştir.
saygılar
-
eyvallah efsaneler asla bitmez
-
-
kesinlikle haklısın ya zaten garajda bazı kendini bilmeyenler anti metallica kolonisi açılmış sinir oldum pop ve rockla hiç alakası yok artık yeter
-
o anti metalice kolonisi acanlar kesin rapciler dir biz de böyle bi koloni acalım antirap olsun :D
-
Metallica Klasik!...
katılıyorum...artık metallica muzik mi yapıyor bilmemne gibi deli sacamsı seyler yazanların yorumlarını okumuyorum bile bu inasnlar Cahilin önde gideni...belliki birsey bilmeden ortam yapmaya calısan gerzek surusune katlmıslar..metallicaya bok atana kadar kendilerini önce bir elestirsinler.belkide metallica gibi bir fenomen bir daha bilmeyeceğis,bu kadar iddialıyım,aksini söyleyen kendinibilmiyor demektir.son albumleri de önce cok tepki topladı ama değisiyor hersey zamanla,ve onlarda koklerine donmek istedikleri söylediler..Altın yere dusse değeri azalır mı?