-
Metallica müzikmi yapıyor
abi gidin bea!! off ama yeter!! len siz necisiniz lan!!!
ne yaptınızda metallica ya bok atıyorsunuz!! yap daha iyisini sonra gel konuş burda..gelip alnından öpecem!!!...
ayıp ayıp...başka bişi demiyorum...
bi de bişi sorucam....siz heavy metal dinlemeye hangi grupla başladınınz??..hıı???....
allam bak sinirlendim şimdi://....hırrrrrr
-
ya metallika tamam iyi gruptur ama bu hergun konu açıyolarya bu herifler hakkında bende bi bole ters tepki yarattı metallika diyeni dövüyorum dışarda ole yani
-
metalika
zuhahahahaha!!!.. çok gusel ya:D:D:D..
-
Yaa anlamıyorum ben bu meseleyi.Yapılan müziğin türünün ne önemi var.Oturup bunları tartışmanın sınırlı kaynakları boşa kullanmak olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca Metallica nın son albümünü ben de beğenmedim ama bu onların önceki albümlerini dinlememi angellemez,ya da onlara bok atmamı gerektirmez.Nezaman "one" ın videosunu seyretsem bu adamların birer ilah olduklarını düşnürüm,Eminemle duet yapsalar bile sallamam...
-
a_lost_soul arkadaşım bencede yapılan müziğin türünün önemi yok ama burdaki ukala tipler anlamıyo işte bunlar tipik özentiler yani bi altdaki topike uygun kişiler neyse açarsam azımı yumarım gözümü fuckıyım metali rockı dedirtirler adama
fuck normal bir kelimeymiş onun için yazdım ama türkçe ve deşenere kullanılan hiçbirşey yazamazsınız
-
ben üstüme elınmıyorum ama yargının yanlış oldugu kanaatindeyim.ole ozentilik yok ortada.sadece bir muzik elestirisi.yani bende dinliyorum buyuk bir zevkle ride the lightning i ender albumlerdendir benim için.ama yakından takip eden roportaj ve demec okuyan bir insan olarak kesinlikle adamlar da tutarsızlık var.ben megadeth cok sewerim ama dave mustaine tutarsızın kralıdır.bunuda rahatlıkla soleyebilirim.bence insanlara ozenti demek asıl buyuk ozentiliktir.yani rock metal ya da arabesk dinlenince adam olunmuyo.insan ne isterse dinler.ben annemin karnından dogmadım metal muzikle heralde ozenerek baslıcam dinlemeye.herkes de ole yapar.bence iyi bir muzisyen zaten herseyi dinler.o zaman bir muzisyene ozenti kişiliksiz falan diyebiliriz.saygı duyuyorum goruslerine ama tesekkurler....
-
ktuluya katılıyorum..belki metal öneceden de vardı ama herkes onlarla tanıdı..tarzı trash değil mi ya?? ben pek dinlemem ama..
-
OKU!
Cliff li metallica yı kaç kere izlediniz? Bence izlememişsiniz..
Ben metallica nın ilk 3 (kill'em all,ride the lightning,master of puppets) den sonrasını eskisi gibi olmadığını ve giderek yumuşayan soundunun git gide bir işe yaramadığını savunuyorum!
Ktulu senin dediklerin doğru ama ilk 3 albümdn sonra metallica çok farklı ve kendini gitgide gülünç duruma düşüren bi hal aldığını da düşünüyorum!Bu süreç load dan sonra başladı!Ama asıl sorun kesinlikle CLIFF BURTON ın ölmesiydi!Onun müziklerinde olan etkisi birden kesilince en sonunda st.anger gibi nu-metal kırması bir albüm çıktı ortaya!
Metallica artık benliğini yitirdi!Load albümüyle birlikte isim değiştirseler şuankinden 1000 kat daha sevilirdi!Çünkü load dan sonraki albümler "gerçek metallica'nın yapacağı albümler değiller!"
-
OKU!
bayıla bayıla okudum...zaten yorumumu okuduysan katılcaksındır banada...sonuna kadar haklısın...tebrikler...sanada ozenti derler ama simdi bana dedikleri gibi:)))
-
OKU!
PUAEHAEHAHEAH ÖZENTİ YALIN