Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

metallica ne tür müzik yapıyor?

• JON_SCHAFFER • 12 Ağustos 2004 20:48 • #436728
    ne kadar boş ve sabit fikirlisiniz.

eleştiriye açıklıktan uzak körü körüne metallica fanları.burda kimse eski dönemlerini kötülemedi eğer aynı çizgide kalsalrdı kim bi şey diyebiliridi ki iron maiden gibi bi grupla hard core nu-metal grubunu aynı listeye yazmayın.bu haliyle dinlemiyorum diyip tapanlar var içinizde.parçaları komplexleştirmek yerine gittikçe kolayı seçen kaliteden ödün veren bi gruba artı bana göre sahne performansları da çok kötü.
  • No_Remorse • 12 Ağustos 2004 21:10 • #436734
    That's why my brain says RAGE!

ben metallicaya popcu dedirtmem ama UTHAR arkadaşımız unutmaki bu metal dünyasında en çok seyirci önüne çıkan bir grup varsa bu işin babası IRON MAİDEN DİR unutmaki metallica bile bir şarkısında ondan esinlenmiş bir yerini konserlerde bire bir atmıştır nasıl korn dream theater ve soad metallica özentisiyse metallica da ac/dc ıron maiden ve onların kurgusudur bunu unutma slayer ve diğerlerini unutup arkadaşımıza sadece metallicanın bu dünyada olmadığını öğretmemiz lazım
  • No_Remorse • 12 Ağustos 2004 21:13 • #436735

he birde larstan daha iyi bir davulcu mike jamesten daha bir gitarist mustaine vardır ve metallica ticari bir gruptur
    bell tools dan iyi olarak mesela transilvanya fear of the dark vardır ve sayamadıklarım yazık metallica bu kadar içinize girmesin zaten her gelen ben metalciyim metallica dinniyorum diyor.hangi parçası diyincede unforgiven diyor bırakın biraz anthrax dinleyin veya diğerlerini dinleyin müzik kültürünüz artsın
  • gitist • 13 Ağustos 2004 13:35 • #436787
    Metallica müzikmi yapıyor

s*klerinin istediği müziği yapıyor metallica!!
  • child_hard • 17 Nisan 2005 13:16 • #460828

sen git metallicanın ayağını öp onun gibi grup var mı?
  • acılı adana • 17 Nisan 2005 14:57 • #460835
    load yaşamını bitirdi diyen arkadaşlar;bi reloadı bi de s&m'i dinleyip öyle konuşsalar.ayrıca metallica'ya pop yaptı derken bana tek bir o şekilde olan şarkılarını gösterseler.
  • acılı adana • 17 Nisan 2005 14:58 • #460836
    ayrıca sert olmuş diye berbat olacak diye bir kaide yok.sert buluyorsan kafam kaldırmıyo de dinleme gayet basit.
  • acılı adana • 17 Nisan 2005 15:06 • #460838
    Metallica müzikmi yapıyor

kendi s.klerinin istediği değil,hayranlarınının s.klerinin istediği müziği yapıyorlar.bilmeden kazma kazma konuşan,metalden anlamayan insanlar olduğunuz bu cümlelerden belli.
  • deprofundis • 17 Nisan 2005 15:24 • #460839
    valla çok şey yazmış herkes ama ben de yazayım dedim,dayanamadım.
    kimse metallica'nın efsaneliğine bir şey diyemez.adamlar efsane olmuşlardır!aslında bu cümlenin içindeki ironiyi fark edecek eleman var mı burda onu da bilmiyorum!
    şunu söyleyim metallica gerçekten büyük gruptur.ama adamların şuanda neler yaptıkları,nasıl açıklamalarda bulundukları ortadadır.çıkıpta bu işleri ve açıklamaları savunacak laflar etmek aptallıktan başka bir şey değildir!
    sorarım size:"jason neden gruptan ayrıldı?"
    Iron Maiden da yıllardır bu işi yapıyor.onlar neden müziklerinden taviz vermediler?neden hala aynı çizgi de devam ediyorlar?
    metallica'nın bugüne kadar yaptıkları işleri gözardı edip adamları toptan silmek fazlasıyla aptalca ve saygısızca bir şeydir!tamam.buna laf yok!ama bu adamları Iron Maiden gibi çizgisini bozmamış üstadlarla aynı kefeye koymak da bir okadar aptalca ve saygısızca olur!
    şunu da kimse unutmasın,birilerinin eskiden iyi işler yapmış olmaları kötü işler yaptıklarında eleştirilmemeleri gerektiğini göstermez!
    şunu da kimse inkar edemez lars ile james elele o "büyük grubun"içine ettiler!

saygılar
  • anyoneanywhere • 17 Nisan 2005 15:39 • #460841
    asl1na bakarsan _unu söylemeliyim.metallica içib bende reload sondur gerek deyok falas1na.sürekli deistiler.bu konuda en iyi yorumu dave mustaine babam1z yapt1.sac kestirmekle deisim olmuyo.megadeth le yar1smad1lar gectiler hep ama ozunu koruyan ve allah1na kadar trash yapan megadeth kald1 geride.bence metallica populer kulturun kendisine cevirdigi bi gruptur.some kind of monster.bole i sark1 m1 olur yaw!!!!