Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

metallica ne tür müzik yapıyor?

• machine gewehr • 4 Temmuz 2004 20:36 • #434159
    METALLICA efsane değil!? ---Bunu ciddiye alıp cevap vermeyin arkadaşlar lütfen!--- :)
  • metaligirl • 4 Temmuz 2004 23:35 • #434165
    aman güzel arkadaşım ağır ol biraz. sen ilk üç albümden inanılmaz hoşlanıyor, kalanlarını siliyorsan vallahi sana sözüm yok çünkü sen türünün ilk örneğisin. yaşına bakmadım ama eğer çok gençsen ilk üç albümü sevmen çok doğal. ben 16 yaşındayım ve büyük ihtimalle senden küçüğüm. gençliğin verdiği enerji dolayısıyla ben de ilk üç albümü daha çok tercih ediyorum ama diğer albümler de birer dev. çünkü albümü yapan grup dev! Load, Re Load'un nesi var? Until it sleeps'i duyunca çıldırıyorum. Ya sen mama said'i dinlediğinde hiç mi bişey hissetmiyosun? yoksa hiç dinlemedin mi? yapma abi nolur. tamam ilk üç albüme sözümüz yok, cliff'ten sonra değiştiler o da kabul ama kötü diyemem. genciz, hızlı müzik seviyoruz, ama bu diğer albümlere yargısız infaz yapmamızı gerektirmiyor. bi dinle bakalım, bi tadına bak...
  • chazy_chazzz • 5 Temmuz 2004 18:01 • #434185
    ktulu jack konuşun yaww kim tutar sizi...

yaa böyle bir gruba bok atmaya cesaret adam allahın bokudur zaten. özentilikten kurtulamamış metal dinliyorum diye ortada gezinen ama içinde eminem ruhu taşıyan haysiyetsiz biridir. yaa siz hiç one unforgiven fade to black nothing else mathers sanitarium vs vs. dinlemediniz herhalde ya da her gün dinleyip gelip burda vasatı aşmayan tarzda yazılar yazıyorsunuz neyse hangi durumda olursanız olyun size sadece acıyorum...
  • JackSparrow • 6 Temmuz 2004 22:05 • #434238
    anaemics kardeşim....

bak canım nu-metal rapcore değildir....
    nu-metal korn'un mesuggah'ın coal chamber'in yaptığı müziktir...
    rap gibi söylenmez nu metal eğer nu-metal'in anlamını bilmiyorsan ve kulaktan dolma bişiler söylüyosan yanılan senisn...
    linkin park ve limp bizkit'i nu-metal den mi sayıyorsun sen bir P.O.D. Coal Chamber Fear Factory felan dinle bakıyım neymiş nu-metal James elmbette rap gibi söylemez NU-METAL BAŞKA RAP-CORE başka....
  • pepperrina • 7 Temmuz 2004 13:04 • #434267
    metallica.. son albümü çok kötü olduğu su götürmez bir gerçek..ama zaten ben de metallica diyince aklıma one'ı, enter sandman'i falan getirmeye çalışıyorum.. ama insanın "S*ktir MTV! asla klip çekmeyeceğiz!" dedikten sonra paşa paşa mtv müzik ödüllerine katılması bi metal grubu için berbat tabii.. neyse zamanın büyük gruplarındandı. umarız bi daha ki albümleri şöyle en güzelinden bi geriye dönüş olur biz de metalci abilerimzle eski günlerimize döneriz :)
  • venom • 7 Temmuz 2004 19:42 • #434287
    güzel söylemişsin teşşekürler
  • anaemics • 21 Temmuz 2004 23:03 • #434912
    JackSparrow kardeşim....

tamam JackSparrow peki nedn ortalıkta eminem, 50cent ve benzeri heriflerle birlikte linkinpark,korn,p.o.d u beraber dinleyen herifler kaynıyo nu-metal rap e benzemeseydi rap dinleyenler onlarıda dinlemezdi. adamları kessen metal dinletemezsin demekki rapa benziyo heriflerinde hepsi severek dinliyo..
  • anaemics • 22 Temmuz 2004 02:44 • #434927
    pepperrina, bu alıntı senin için daha önce ktulu ya ve JackSparrow a yazdığım yazıdan alınmıştır:

st. anger kötü diil o da güzel metallica nın ilk 3 albüm sonrasında tarzını biraz değiştirip bazı dinleyicilerini kaybettiği doğru ama ondan sonraki albümlerinde de yeni yeni dinleyiciler kazandılar şimdi yine benzer bi değişimle bazı dinleyicileri kaybetmiş olabilirler ama metallica aynı metallica ve hala iyiler st. anger'ı ben çok sevdim bayağı bi dinledikten sonra daha da çok sevdim deneyin eğer çok dinlerseniz bence sizde seversiniz.
  • anaemics • 22 Temmuz 2004 03:21 • #434928
    SAD BUT TRUE!! ( VENOM 'A )

venom demişsin ki:
    bizim popçu ile ortak yanımız olmamalıdır.popçunun metal dinlememesi gerekiyor

haklısın olmaması gerek ama herifler popçu ne varsa onu yaparlar seçici olan bizleriz.

kötü değil ama efsane denilecek yanları yok

sen james in vokalini duymadan mı dinliyosun şarkıları? öyle bi ses dünyaya birdaha gelmez.

metallica yı eleştirmemin sebebi bu özenti denecek bütün elemanlar metallica tşörtleri ile geziyor.

dostum sana şunu söyliyim Motorbreath,Phantom Lord,Seek & Destroy,Metal Militia,Ride The Lightning,For Whom The Bell Tolls,Fade To Black,Creeping Death,The Call of Ktulu,Battery,Master of Puppets,Welcome Home [Sanitarium],Disposable Heroes mükemmel parçalardır hepsi kusursuz ama sorarım sana koskoca BLACK ALBUM'den çıkan SAD BUT TRUE'yu yok sayabilir misin abicim SAD BUT TRUE Metallica nın yaptığı ve yapacağı parçalar arasında kesinlikle herzaman birinci olacaktır tapıyorum ona benim üstümde SAD BUT TRUE'nun single kapağı olan bi t-shirt var önünde iki kurukafa birinin altından çıkan el diğerini taşıyo arkasında ise kırık bi aynaya doğru uzanmış kopuk bi el var üstünde I'M INSIDE' I'M YOU yazıyo ki bilmem biliyor musun parçanın sonu bu sözlerle bitiyor "I'M INSIDE OPEN YOUR EYES - I'M YOU" şimdi sen bana bu tapılası parçanın t-shirt ünü giydiğim için popçu mu diyosun? bil ki bir çok grup elemanı üzerlerinde taptığı yani idol olarak seçtikleri grupların t-shirtlerini taşıyorlar örnek mi istiyosun en basitinden iki tane veriyim
    nirvana: sonic youth
    pain of salvation: sepultura
    şimdi abi sen bana black album ü yok saymamı söylüyosan senin beyninde bi sorun vardır.
    SAD BUT TRUE t-shirt ünü gururla üstümde taşıyorum en gıcık olduğum şeyler de: pop,arabesk,nu-metal,rap,hip-hop v.b. dir. benim kadar metali savunan insan görmedim birisi laf söylesin orda ağzını yüzünü kırarım hobilerim arasında rock'n roll ruhu taşımayan müzikleri dinleyen kişileri dövmek başta gelir. trash te dinlerim ama sırf heavy metal e döndü diye metallica yı silip atacak biri değilim sen heavy dinlemiyomusun metallica nın yaptığı heavy kötü mü? abi sen ve senin gibi düşünenler uçmuş heriflersiniz ne diyeyim ben size..
  • ASPRYN • 22 Temmuz 2004 08:57 • #434933
    Meyve Veren Agaç Taşlanır!

Bu nasıl bir şeydir anlamadım.Ktulu haklı bir çok insan rock dinlemeye Metallica ile başlıyor.Her rock dinleyicisi(ne tür dinledigi fark etmez)Metallica'nın bir parçasına hayrandır.Metallica bir efsanedir ve öyle olmaya devam edecektir.Meyve veren agaç taşlanır,elbette metallica'yı sevenler oldugu gibi sevmeyenlerde olacaktır ama kimsenin metallica'yı kotulemeye hakkı yoktur.Zamanında Beatles'e(Aslında Rock'n'Roll u yok etme çabaları) taş atılıyodu ama şimdi sadece Beatles kaldı o taşları atanlar degil.