-
Siz necisiniz?? Ne arıyosunuz burda????
Teşekkür ederim..
En azından benim gibi düşünmeyen insanların sayısının benim gibi düşünenlerden fazla olmadığını görmek isterim..
-
metallica guzel muzik yapıyor
yani açık soyleyin sizde master of puppet a creeping death e one a bayılmadınızmı zamanında.metallica guzel muzik yaptı su an biraz kotu olmaları bu gercegi degistirmez.artık para icin yapıyo gibi gozukebilirler ama bu muzik alemine cok katkıları olmadı mı?
-
Metallica NUMBER ONE........
Ktulu kardeş ağzına sağlık ellerinden öpüyorum bilinçli adamsın helal olsun....
Metallica'nın ne tarz müziği kendi kafanızdan cevplıyamassınız gelir buraya metallica hakkında yorum yazarsınız...
Metallica sizi bi ziksin aklınız başınıza gelir James'in altındayken yukardan Yeah seslerini duyunda ruhunuzu geri kazanın.....
Kill'em All - Trash Metal
Ride to Lightning - Trash Metal
Master of Puppets - Trash Metal
Justice for all... - Heavy Metal
Black Album - Heavy Metal
Load - Hard Rock
Re-Load - Hard rock / Prograsif Metal
Garage Inc. - Heavy Metal / Trash Metal / Hardcore / Hardrock / Prograsif Metal....
S&M - Senfonik Metal
St.Anger - Nu-Metal / Hardcore
Siz bu kadar geniş bir kitleye hitab eden ve bu kadar geniş bir müzik yelpazesi olan başk bir grup biliyorsanız yazında burda onun ismini tartışalım...
Burada Metallica bok atarken İstanbula gelmeleri için içten içe nasıl dua ettiğinizi duyar gibiyim siz ortamın oğlusunuz...
ne duyarsanız koyun gibi onun arkasından gidersiniz...
Metallica kadar çok tanınan ve satan bir başka metl grubu daha varsa kafamı keserim...
Ama hepiniz özentisiniz birileri metallica bok atıyor diye gelip burda konuşuyorsunuz ne tarz müzikleri baladları ve gamlarını hiç biriniz bilmez...
-
bencede artık tükendiler..ilk 3 4 albüm gercekten cok kaliteli..ama özellikle son albüm berbat..cok sert olmus ve diger albümlerle alakası yok..
-
Metallica Klasik!...
Ya arkadaşlar Metallica'nın rock/metal dünyasının bir devi olduğunu ve Metallica'nın tüm parçalarının kim ne derse desin birer klasik olduğunu hala kabullenemediniz mi?
Lütfen aşalım bunları arık bazı isimler vardır ki kim ne derse desin bir numaradır!
Nirvana, Jimi hendrix, Metallica, Iron Maiden gibi....
-
Metallica Klasik!...
Gercekten ilginc vay be türkiyede ne müzik otariteleri varmışta bizim haberimiz yokmuş helal olsun yani metallicayı bile tartışmaya acan hatta onu eleştiren bi kitle mevcutsa vay türk rockının haline ama arkadaşlar bu yinede aramızda kalsın metallica hakında fazla olumsuz yargıda bulunmamaya bakın başkaları bi taraflarıyla gülmesin bizim gülmemiz yeter sizi birtek bizim zavallı olarak bilmemiz yeter kendinize dahada kötü bi duruma sokmayın. Sevgili metalci kardeşlerim bu yorumlara fazla tepki verirseniz ciddi alındıklarını zannederler siz daha relax olun bilgilerinizi paylaşmaya bakın onları yüremeye yeni başlayan çocuklar olarak düşünün
-
Metallica Klasik!...
Venom sende bu tarz bi forum actıysan eğer ve böyle bi soruyla başlamışsan bence nickini değiştir senin yerinde olsam fazla dikkat cekmek istemem
-
Kimlik değiştirin ve yurt dışına kaçın!
evet bence de hatta venom değil diğer Metallica ya bok ata diğerleride değiştirmeli!ve bir daha buralarda gözükmemeliler!
-
Metallica NUMBER ONE........Ktulu ve JackSparrow'a açık mesaj..
Ktulu dediklerine aynen katılıyorum ama st. anger kötü diil o da güzel metallica nın ilk 3 albüm sonrasında tarzını biraz değiştirip bazı dinleyicilerini kaybettiği doğru ama ondan sonraki albümlerinde de yeni yeni dinleyiciler kazandılar şimdi yine benzer bi değişimle bazı dinleyicileri kaybetmiş olabilirler ama metallica aynı metallica ve hala iyiler st. anger'ı ben çok sevdim bayağı bi dinledikten sonra daha da çok sevdim deneyin eğer çok dinlerseniz bence sizde seversiniz. bu arada JackSparrow'a bu listeyi tekrar ve doğru bir şekilde yazıyorum;
Kill'em All - Trash
Ride to Lightning - Trash
Master of Puppets - Trash
Justice for all... - Heavy
Black Album - Heavy
Load - Hard Rock
Re-Load - Hard rock / Prograsif Metal
Garage Inc. - Heavy Metal / Trash Metal / Hardcore / Hardrock / Prograsif Metal....
S&M - Senfonik Metal
St.Anger - Hardcore
St. Anger belki hardcore olabilir ama kesinlikle nu-Metal değil kim James Hetfield'ın rap söyliyceğini veya rap söylediğini söyleyleyebilir ki? sen çıldırdın mı Sparrow burda James'ten bahsediyoruz başka birinden değil! Hazır bunları yazmışken nu-metal'in ne olduğunu da bi açıklamak lazım: sert gitarın üstüne oturtulmuş rap vokaldir(nu-metal dinliyip metalciyim diyen gidip kendini vursun çünkü o ancak ve ancak bi rapçi olabilir) metallica Rock'N Roll çatısı altında değişim yapabilir bazen rock, bazen trash, bazen heavy olabilir ama hiçbir zaman rap yani nu-Metal olamaz olur diyenler kendinden utanmalı onlara ne desem az..(Nu-Metal hakkında daha çok bilgi almak isteyenlerin forum'un eski konularından "Nu-Metal Nedir?" i okumalarını şiddetle tavsiye ederim!..)
-
Kill'em All
Ride to Lightning
Master of Puppets 3 albüm de mükemmel and justice for all iyi
metallica 3 ten sonrası neden thrash değil, hard rock,hevay metal yapmış ve thrash olarak devam etmemiş.
metallica Kill'em All,Ride to Lightning ,Master of Puppets ile müzik anlamında çok şey bırakmış olabilir 4ten sonrasını popçular bile dinliyor. bizim popçu ile ortak yanımız olmamalıdır.popçunun metal dinlememesi gerekiyor
metallica
kötü değil ama efsane denilecek yanları yok. başladıkları gibi devam etselerdi şuanda en iyisi onlardı.thrash metal yapmaları gerekiyordu
metallica yı eleştirmemin sebebi bu özenti denecek bütün elemanlar metallica tşörtleri ile geziyor.siz nederseniz deyin metallica load,reload,garage inc,s&m,st anger ile metal anlamında kendilerini bitirdi keşke Kill'em All Ride to Lightning Master of Puppets tadında albüm yapsalarda alsam :-)