-
Meyve Veren Agaç Taşlanır!
MTV'de çıkan herşey POPülerdir ve bunun kısaltması POPtur. Pop müzik ille duptıs olmaz. Ya da arabesk üstü duptıs olmaz. Athena da pop grubudur. Artık ayırt edin kaç yaşına geldiniz ben mi öğretecem size popu :)
-
metallica kendi müziğini yapıyor..load reload ve st anger tarz olarak hiç bir kalıba uymuyor..st anger a hardcore deseniz diil nu metal deseniz alakası yok..bazı gerizekalılar piyasa pop diyorlar..piyasada onlar popta onlara girsin diyorum..
metallica 83 yılından beri kendi tarzını yapıyor..önceleri thrash yarattılar sonrada ilginç heavy metal türlerini..ama ne yaparlarsa yapsınlar kesinlikle kaliteli..metallica yumuşadı dediniz st anger ı yaptılar..bu sefer solo yok kalitesiz prodüksyon dediniz..acaba şimdi hayvan gibi saf kan thrash yapsalar ne diyceksiniz..aa biliyorum..piyasa oldular abi ilk 3 albümden sonrasını katiyen dinlemiyorum cliff öldü metallica öldü benim için (winamp: sad but true)
-
Bi üstteki mesajımı okumaya zahmet etseydin popun açılımını anlardın...
-
cliff in bas calması tartışılmaz ama şarkıları yazan james le lars dı. onlar yaşadığına göre metallica da yaşıyor. ya bu tartışma çok saçma bir hal aldı. aynı lisede black metal dinleyenlerin heavy dinleyenleri beğenmemesi gibi birşey. metallica tarışılmaz sadece beğenirsin beğenmezsin,dinlersin dinlemezsin. adamlar ayrıca pop kesinlikle yapmıyorlar. adamlar hissettikleri şekilde müzik yapıyorlar. bu arada ben metal e iron maiden la başladım ve adamlar hala aynı çizgide herkez metallica yla başlamaz bu işe. ama keşke metallica da çizgisini kaybetmeseydi. gerçi şu zamanda herkez müziğinden ödün veriyor malesef. def leppard bile i.mansız stil saçlarıyla takılırsa. nerdeeee lets get rocked ???
-
yapıyo bu adamlar bişiy türü onemli deil hoşuna gidiyosa dinle illaki bi türü mü olması lasım dinlemeniz için
-
Meyve Veren Agaç dalları kesilir
hımmm metallicanın b.ku kadar olamayacak adamlar eleştirmiş ya helal olsun. brawo sna ktulu iyi vermişsin ağızlarının payını bende diyorum bunlar adam olmaz.....
-
Siz necisiniz?? Ne arıyosunuz burda????
söylediklerin çok doğru ktulu kardeş metal müzik dinlemeye ortaokul 2 de başladım ve ilk dinlediğim grup sepultura arise oldu ancak metallicayı dinlediğimde dinlediğim müzikten aldığım hazzın 2 ya da 3 mislini aldım. şimdi üniversite son sınıftayım ve aynı hazla dinlemeye devam ediyorum çünkü bu grup ben hard rock çıyım ya da ben metalciyim diyen adamın bana göre ilklerinden tabiiki bunun yanında evliya gruplar var ıron m. manowar ya da faıth n.m. gibi.ama bir zamanlar metallica tişörtlerini gece yatarken bile üstlerinden çıkarmayan özenti gençler şimdi metellicaya b.k. atmasınlar çok ayıp!!!
-
demekki sen de bir tutarsızlık var ya da müzikten anlamıyosun ayrıca çok güzel albümleri kusura bakma sen tam anlamıyla dinlemiyosun herhalde
-
Siz necisiniz?? Ne arıyosunuz burda????
seni gerçekten kutluyorum haklısın bunların yaptığı yediği tasa sıçmak gibi bişey, dinliyolar ondan sonra bok atıyorlar. helal olsun sana
-
acaba nedir nedir ??
pop olur mu hiç tabii ki damar arabesk !!
şaka mı bu nedir yani abartmayalım isterseniz. tarz olarak bir değişiklik mi görüyorsun venom arkadaşım da böyle gereksiz bir forum konusu oluşturuyorsun?
son albümünü beğenmediğin içindir belki burdaki gereksiz işgalin ama yine de ziyan bir durum.
ne diim ki: YAZIK ...