-
metallica'nın her parçasını biliyorum grubun her üyesinin (james hariç) hepsinin sololarını izledim adamların konser çekimleri var ve bu adamların nasıl müzik yaptığını çok iyi biliyorum... bu adamlar bence 100 yılın belkide 1000 yılın en iyi grubu gerçekten çok iyi gruplarda var ama kimse bir one şarkısını yapamadı veya nothing else gibi şarkılar gelmedi ritimleri melodileri çok güzel son albümü gerçekten hayal kırıklığıydı ve son zamanlarda yaptıkları işler gerçekten kötü ama bu grubun tarihini değiştiremez... Bazeları metal müziki bilmiyor sen metallicacı mısın falan diyenler var adamların dünyadaki ününü gelin görün diyorum ben size
-
Ktulu abi sağol ya senin gibi adamlar lazım bu siteye!!!!!!!!!
abi çok haklısın.öyle efsane bi gruba böyle niteliksiz adamların laf atmasını bende kınıyorum.böyle grup bi daha gelirmi bilmem ama ben sonuna kadar adamları hayranlıkla dinliyecem ve laf atanlarında karşısında olucam
-
Ktulu abi sağol ya senin gibi adamlar lazım bu siteye!!!!!!!!!
:)))))))
-
METALLICA kesinlikle bir efsane olarak kalacak arkadaşlar.
-
Siz necisiniz?? Ne arıyosunuz burda????
valla güzel demişsin kardeşim helal olsun doğru bende metallicayla başladım metale bende james'e özellikle kirk'e özendim yazdıkların içinde gözüme batan sadece 1 tane yer oldu oda astronomy solosu tamam ama astronomynın solosunu atmak onemlı deıl bence bassı hıssettırmek demıssın ya bunuda hıssttırmek onemlı soloy atmak deıl.
-
Artık Hard Core...
-
her albumunda farklı bır metallica...
-
türk halk müziği
-
OKU!
fetus sen nesin güzel kardeşim!!sen takıl kafana göre yaw....ne dinlersen dinle yaaa..kendi yorumumu yazdım,bi hışımla cevap vermişsin.iki tane grup ismi biliyosun anladık...kendine sakla onları ben alasını bilirim onların hepsinin!hadi bakim..bu ne yaa :)
-
Siz necisiniz?? Ne arıyosunuz burda????
abi warya bu yazının altına ne yazılır sasırdm okadar gercekkiii..onların yaptığını bence daha kimse yapmadı we yapamazdaa..ruhumu okuduğun için tesekkürler tekrar tekrar!!