-
OKU!
yalın kim???
-
OKU!
popçu olan mı?..:))))
-
OKU!
Yukarda Metallica hakkında atıp,tutanlar okusun bunu!
-
OKU!
Yazık yav:( Vallahi yazık... Bi zamanların Heavy Metal ilahlarına yapılan muameleye bak...
-
Siz necisiniz?? Ne arıyosunuz burda????
Siz kimsiniz de Metallica'ya bok atıyosunuz lannnn!!
Metallica olmasa hanginiz bu forumlarda dolaşıyor olacaktınız?
Ya da hanginiz metal dinlemeye Metallica ile başlamadı?
İlk 3 albümü diyorsunuz yaaa?
Ulan "One" gibi bir parçanın varlığını hiçe sayan adamlar olarak ne arıyosunuz burda!!!!!
Nothing Else Matters'ı ortaokula giderken hayranlıkla dinleyen gençler siz değilmisiniz yoksa??? Ya da Enter Sandman'i her Allah'ın günü çalan?? Sesini James'e benzetmek için bütün gün Whisky içen ???
Kimi kandırıyosunuz ya?? Hepinizin infosunda "heavy metal" yazıyor bir de!!!!! Belki bunu yazarken bile arkadan fonda Metallica çalıyordur da o gerizekalı gençlik gururunuz mu diyim, kendinizi beğenmişliğiniz mi diyim, her nedense böyle salak cümleler sarfetmeyi gerek görmüşsünüz hepiniz.
Heavy'yi kim besleyip büyüttü söyleyin bana!! Kafamın tasını attırmayın.
Ayrıca LOAD albümü için de o zaman Metallica dinlemeyip şimdi bazı gerizekalı özentilerden duydukları gibi "yok LOAD bo. gibi albüm", "yok Garage bo.tan toplama bi albüm" falan diyen herifler Astronomy'nin solosunu atabiliyolar mı acaba onu merak ediyorum??!!??
Ya da Loverman'deki gibi vokal yaparken veya davul çalarken coşabiliyor? Ya da Until it sleepsteki gibi bass'ı hissettirebiliyorlar mı?
Metallica'nın St. Anger albümünü ben de sevmedim ve dinlemiyorum ama onun haricinde de heriflerin yaptıkları her parçayı dinlerim. Bununla da sizin gibi özentiler gibi utanmam, gurur duyarım. Çünkü Metallica'dan anlamayan bir adama ne dinletsen kar etmez. Çünkü o kulaklar paslanmıştır bir kere... Geri dönüşü de yoktur..
Bilmem anlatabiliyormuyum??
Bir zamanlar su içtiğiniz çeşmeye şimdi çamur sıçratmayın. Belki ilerde bir daha oranın suyunu içersiniz...
Amma gaz olmuşuz ya zamanında :)))
Tarih
2 Temmuz 2004 :)
-
Siz necisiniz?? Ne arıyosunuz burda????
aggggggggghhhhhhhhh Ktulu gömülcek adamsın offfff.
bence sen hayatın boyunca kaç grup dinlediğini bile hatırlayabilirsin..offffffff
-
OKU!
pop=popüler müzik
peki metallica bunu yapmıyomu yani??pop müziği sadece britney,madonna nebilim justin timbırlent mi yapıyo...metallica da bi nevi piyasaya uydu populer müzik yaptı,hardcore...değilmi??
-
metallica bir efsanedir.ve kökü 1980lere dayanan bi efsane.Bugünlere gelmeyi hakeden çok az gruptan biri.en azından müziklerini sadece müzik için yapmadılar.eğer başka bir işte çalışıyor olsalardı bu kadar odaklanamazlardı müziklerine.onların aşkı bu ama hobileri değil.hobiler insanlara yaşamlarını sağlamaz.
metallica bir efsanedir.hiç bir zaman arka koltukta oturmadı.her zaman direksiyon başındaydı ve hep istediklerini yaptılar.sorarım size bi korn,linkin park,system of a down,exodus,slipknot ve bir çok grup yıllarca metallicanın alt grubu oldular.her zaman metallicaya saygı duydular ve duymaya devam edecekler
metallica bir efsanedir.çünkü onlar heavy metalin kralı.onlar olmasaydı ve onlara ilham kaynağı olmasalardı bugün bir çok grubun varlığı bile yoktu.....
-
That's why my brain says RAGE!
mike neden lars'dan daha iyi yanılgısına düşüyorsun biliyormusun?çünkü sen müziği dinlemiyorsun sadece enstrumanlarla kafayı bozmuşsun.lars her zaman müziğine göre ritm attı ve kesinlikle bi daha onun gibi bir davulcu asla gelmeyecek dünyaya.o bi davulcudan çok daha fazlasıdır.mike içki içip ot çeken ve solo manyağı bi herif o'na bakarsan dave weck hepsine gömer.
ama şunu bilki bi mike bile asla lars gibi çalamaz.onun tarzı başka ama şunu bilki dream theater bile metallicaya saygı duyuyor.eğer karşılaştırma yapmak gerekirse ki zaten gerek yok metallica onlarca adım daha önde
-
OKU!
Ya kardeşim git işine ya... ''pop=popüler müzik'' bu neya??? Hee metallica pop müzik yapıyo ölemi sence?? oldu death, immortal, dying fetus, opeth gibi gruplarda pop müzik yapıyo zaten!!!...