-
Şebnem Ferah eurovision favorisi
bu arada kral tv ye çıkan bir sanatçı rock müzik yapmıyor anlamına mı geliyor?o zaman mor ve ötesi,kargo,ogün sanlısoy vb. grup ve sanatçılar rock yapmıyor.Çünkü onlar kral tv de boy gösteriyor.Bu olaya bir açıklık getirelim lütfen...
-
Şahsen ben Mor ve Ötesi'nin gitmesi taraftarıyım.Çünkü Şebnem Ferah'ın canlı performansını hiç beğenmemiştim dinlediğimde.Kasetlerdeki sesi tek kelimeyle harika,yorumu falan ama konserde gözüme giremedi valla.Hatta şarkının zor bölümlerinin atlayarak sınıfta bile kaldı!Mor ve Ötesinin ise canlı performansını çok beğendim.Bence onlar gitsin...
-
Şebnem Ferah 2 numaralı eurovision favorisi
Bende eurovisiona şebem de katılabilir diyenlerdenim.
Çünkü mvö kadar olmasa da sıkı bir şebnem ferah dinleyicisiyim. Fakat bu iş için tecrübe gerek diyorsan öncelik MVö nün olması gerekir bu kral tv meselesinden pek haberdar olamadığım için bişi diyemiycem. Bak şöyle bişi olma imkanı olsa daha süper olur şebnem ferah-mor ve ötesi düet şeklinde girebilse müthiş olurdu!
-
Şebnem Ferah eurovision favorisi
bence şebnem de mvö de eurovision için çok güzel olur.ama şebnem sesi güçlü olduğu için daha mantıklı ve de ülkemiz açısından avantajlı olur diye düşünüyorum.yine de eurovision'ın tarzına biraz aykırı.
ayrıca rock kliplerinin kralda ya da tatlıses tv'de çıkmasına karşı olan arkadaşlar bi bakıma haklılar ama kablo tv'si olmayanlar ne yapsın?
-
Şebnem Ferah 2 numaralı eurovision favorisi
Önemli olan sesin güçlülüğü değil yorum ve duygulardır şebo da harun tekin de hissettiriyor ama Dünya Yalan Söylüyor albümünün üstüne eurovision çok güzel gider.
Ha bu rock albümlerinin kalitesini yayınlandığı kanal belirlemez çok saçma bir tartışma bence. Dinleyiciler eğer bunu kusur olarak görüyorlarsa o kişileri kınamak lazım gelir. Tekrarlıyorum "ALBÜMLERİN VE SANATÇILARIN KALİTESİNİ ŞARKILARININ YAYINLANDIĞI KANAL BELİRLEMEZ " böyle düşünmenin yanlış olduğu görüşündeyim.