-
off sonunda vincent sewen birini buldum yaw herkes danny die ölüyo anlamıyorum o grubu olusturan herıf vincent bu kadar.anathema opeth haggard hepside kendi tarzlarında 1 numara
-
NEV
MOR VE ÖTESİ
COLDPLAY
-
YAVUZ CET0N
nirvana
deep PURPLE
pink floyd
led zeppellin
kurban
rashit
-
Bülent ORTAÇGİL
Bülent ORTAÇGİL ve
Bülent ORTAÇGİL
-
kesinlikle iğrenççç :P
-
şebnem ferah _ türkçe müzikte number one
demir demirkan - o da öyle :))
yavuz çetin - tartışılmaz sanırım :)
buarada şebo nun aşk adlı parçayı dinlemeyen varsa ilk fırsatta bi dinlesin gerçekten süpheer yaa .. ve demir demirkan - zaferlerim ;)
-
Yaziyorum.....
Metallica - Kesinlikle dünyanin gelmis geçmis en iyi grubu 90'lara kadarki kismi...
Megadeth - Dave Mustaine'in kisilii disindaki herseyi güzel o yüzden...
Iced Earth - Sarkilarindaki melankoliyi hic bi grup daha once yakalayamamisti...
-
Yaziyorum.....
nofx: 24 saat dinlemeye dayanabildigim ayrica coverları da pek bir hoş olan şirin punk grup.
bad religion: new school akımının başlangıcı olan sarkı sözleri anlam ifade eden, hepsi birbirinin aynı şarkılara sahip olmayan insan toplulugu.
bir ide cure olsa gerek.. : o da her daim dinlenebilecek rahatlatıcı bir etkiye sahip post punk grubu.
-
ne kadar saçmalamışsın yaa ne demek doldurun gitsin???????? alla alla yaw!!!!!!! burda bi imzan olsun die mi yaptın?? senin gibi mor ve ötesi hayranları yüzünden(hayran bile diyemeyiz) mor ve ötesi bu kadar eleştiriliyor...ve de kötüleniyor...bilmiş ol!!!!!!!!!!!!
-
linkin park
green day
blink 182
fazla söze gerek yok derim....