Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzikten anlamayan ÖZENTİ ROCKCILARIN DİĞER MÜZİK TARZLARINA YAPTIKLARI SAYGISIZLIKLAR _2_

• Serpent_King • 17 Ekim 2004 12:58 • #441726
    [::K.İ.L.İ.T::]Ya thriller gerçekten anlamıyorsun müzikten ve her fırsatta msg üyesiyim diyorsun ki biz sana bakarak msg nin ne kadar dandik bir şey olduğunu anlıyoruz.

Bir kere benim bütün sorularıma cevap vermemişsin bak ben seninkilere veriyorum hep..Sayısal üstünlük filan diyordun hadi desene şimdi ? Ben daha eklenti yazmıyorum sadece o Hristiyanlıktan bahsettiğim mesajı oku.Cevap vermiyorsan evet haklısın de.

Sen hala rock nedir onu bilmiyorsun güzel kardeşim.Rock daki beste anlayışı ile pop taki beste anlayışı arasında ilişki kurmaya çalışıyorsun.Bu zavallı hareketin sonuçsuz kalır emin ol.Çünkü rock eğlendirip düşündürür pop sadece eğlendirir güzel kardeşim bunu iyice kafana sok ve rock daki eğlence anlayışı pop taki ile kıyaslanamayacak kadar farklı bir anlayıştır.Beste istemişsin melodi istemişsin al sana grupları yazıyorum güzelce dinle o zaman da gör besteyi :

Almora
    Pentagram (Dikkatli dinle güzel kardeşim sadece "bir" i dinlemişsin bence "one thousand in the eastland" ı da bir dinle , ya da dinleyip de burda zor duruma düşme )
    Bulutsuzluk Özlemi ( Bunu da dinlememişsin oynama şıkıdım filan diyorsun )

Sen bunlara itiraz ediceksin çünkü : sana göre beste anlayışı , en çok satan , tv lerde en çok gösterilen , radyolarda en çok dinlenilen şeydir.Sex in ve para kazanmanın ön planda olduğu piyasada sen nasıl böyle bir kanıya düşüyorsun merak ediyorum.(Aslında hırslısın takdir etmek lazım ama burda bizim söylediklerimizi inkar ederek kendini de inkar ediyorsun.)..

Tüm bunlara yazacak birşey bulsan da benim sorduğum soruların her birine net cevap vermeni istiyorum.Önce şu sayısal üstünlüğe cevap ver.Açıkla bakalım Hristiyanlık müslümanlık olayını.Ya da orda da kantıla sayısal üstünlüğü filan.Hala sözünde isen artık çüş diyorum ve bir daha bu foruma mesaj filan yazmıyorum kendin yaz kendin tartış.İlk mesajından itibaren hakaret etmişsin ve tekrar hakaret ederek büyük bir küstahlık örneği sergileyerek legend a "Bu foruma yazma bir daha" diyebiliyorsun.Bravo!! YUH!!
  • thriller • 17 Ekim 2004 14:14 • #441728
    [::K.İ.L.İ.T::]off offf..siz niye bu hale geldiniz bunu toplumsal bir sorun olarak araştırılması lazım..

sorularına cevap al: 1.hristiyanlık müslümanlıktan daha fazla vs adlı soru....
    cevap: ALAKAYA ÇAY DEMLE...

2.bana göre iyi beste tv. gösterilen radyolarda çalınan klip çekilen şarkılar değildir..NEDİR : herkesin diline dolanmış,herkes tarafından sevilen ve uzun yıllarda eskimeyen şarkılardır..

3.hanginiz bilmiyorum..pop müzik altyapıları kolay rock müzik altyapıları hazırlanırken zor...

cevap:BUNA CEVAP BİLE VERMEME LAZIM ÇOK KOMİK ÇÜNKÜ AMA VEREYİM..
    siz rock grupları orneğin mor ve otesi falaln falan ARANJÖR BİLE KULLANMIYOSUNUZ...EMİNİM SİZDE STÜDYODA KENDİ ALTYAPILARINIZI KENDİNİZ HAZIRLIYOSUNUZDUR...(gitar ,davul ,klavye ,,,)hepsi bu kadar işte..GİR STÜDYOYA ÇAL BİTSİN GİTSİN..:)))))))))))))))))))

ne bir bilgisayar efekti ,ne bir yenilik hiç biri yok.
    size m.jacksoını şarkılarının altyapılarını dinlemenizi tavsiye ediyorum..bakın bakalım bir şarkının altyapısı kaç AYDA HAZIRLANIYOR....

4.."serdar ortaç bir gecede şarkı yapıyo"...
    cevap: YAPAR TABİİ ADAM YETENEKLİ...bir gecede de yapar bir saatte de...
  • Serpent_King • 17 Ekim 2004 14:22 • #441729
    [::K.İ.L.İ.T::]:) :) :) :) :)

1. soruya kel alaka demişsin bak evladım küfür edicem ana avrat düz giricem..ya şu garajdan defol git artık yetti çünkü ya da mantıklı cevap ver..Sayısal üstünlük diyorum ben çay demle istersen gazoz iç isersen sıç.Ama cevap veremeyip çay demle diyosan defol git.sana güzellikle yazıyorum herşeyi.

2.Rock grupları bir albümü 2 veya 3 yılda çıkartır.Mor ve Ötesi bir rock grubu diğildir koçum sen hala rock diye git onları dinle.O 2 3 yılda çıkan albüm ne gibi olayların içine girer sen biliyo musun...EE işte senin gibi cahiller böyle bilip bilmeden laf söyleyince nasıl da böyle oluyosunuz..Ha şimdi senin suratını görmek isterdim.Kuş sıçsa daha güsel olurdu heralde kafana.

3.
    ne bir bilgisayar efekti ,ne bir yenilik hiç biri yok.
    size m.jacksoını şarkılarının altyapılarını dinlemenizi tavsiye ediyorum..bakın bakalım bir şarkının altyapısı kaç AYDA HAZIRLANIYOR....

Bu kadar komik bir yazı yazdıın için teşekkür ederim.

4.ARTIK BENİM SORULARIMA CEVAP VER İSTERSEN çay demle filan demeden ve her söylediğine bir cevap buluyoruz biz sen bizimkilere bulmuyorusn üstüne söylediklerinin daha saçma sapan şeyler söylüyorusn ve hepsi yanlış..SOnra da kendi kendini çürütüyosun..Serdar Ortaç bir gecede şarkı yapmış diyorsun.Serdar Ortaç süper bi inasn dimi ? yazık sana ya ve senin gibi kafada olanlara yazık..

lütfen çay demle filan deme aradaki alakayı sende biliyosun ama i,stersen sana kıyak da geçerim bak başka örnekler de veririm daha kötü olursun bu sayısal çoğunlukla ilgili..+ söylediğim grupları dinle ondan sonra gel pop rocktan beste anlayışı olarak daha iyidir gibi saçmala..o zaman görürsün bak burda ne oluyo.
  • death_glory • 17 Ekim 2004 17:01 • #441738
    thriller YETER ARTIK!!!!!!!!!! DUR!

[::K.İ.L.İ.T::]Abi sen kopmuşsun ya neler söylüyosun beni çıldırttın!!! Güzel kardeşim,
    müzik öyle bir saat ya da bir gün gibi kısıtlı sürelerde yapılabilecek kadar
    basit bir şey değildir, tamam yetenek işidir ama abi serdar ortaç kim ya
    ne yeteneği var onda? He haklısın kliplerde güzel sevişiyo da biz
    müzik yeteneğinden bahsediyoruz! Bak iyi bir rock'n'roll cu olduğumu
    iddia ediyorum ancak bir Fikret Kızılok, Bülent Ortaçgil, Esmeray,
    Tanju okan..... şu an hayatta olan ya da olmayan bir sürü sanatçı
    hepimizin babası. Onları bende büyük bir aşkla hala dinliyorum. Çünkü
    müzik rock la sınırlı değil!
    Bi de bilgisayar efekti falan demişsin abi bak bi kere en iyi
    enstrüman insan sesidir. mesela elektro gitar benim hayatımın
    bir parçası ve müzikte vazgeçilmez bir unsur ama onun bile elektronik
    olduğu için yapay olduğunu düşünüyorum...
    ve iyi bir dinleyici olarak şunu eklemek istiyorum ki rock deyince
    akla önce müzik gelir yani sözü olmayan bir şarkı da şarkıdır bizim için
    yeterki kaliteli bir sound olsun!
    senden rica ediyorum kardeşim bak her insan farklı fikir ve düşüncelere
    sahip olabilir, sen pop dinle, tarkanı sev ya istersen petek dinçöz dinle
    (bir de bu müzikle alakasız insanların şarkıcı olması pop müziği
    batıran en büyük unsur) ama diyorum ki sen kendi işine bak biz de kendi işimize
    yani senin rock müzik hakkında bilgisizce yorum yapman bizi çok üzüyor ve
    sinirlendiriyor! aynı şekilde biz de seni üzebiliriz onun için kapat artık
    bu forumu yeter!
  • brownsugar • 17 Ekim 2004 18:06 • #441740

[::K.İ.L.İ.T::]serdar ortaç yetenekliymiş
    rockda beste yokmuş
    rock eğlendirmezmiş paradise city,welcome to the jungle vb.gibi şarkılarda eğlenmeyen bi insan olamaz
    amerika kültürlüymüş
    rock müzik satış yapmazmış rock dünyayı salladı beatles elvis led zeppelin gnr sex pistols metallicayla (daha yazıcak çok isim var) yeni akımlar çıkarttı (punk) on yıl sonra hiç bi popçu bazı istisnalar dışında hatırlanmaz britney spearsı falan kimse hatırlamıycak ama yukarda yazdıklarım unutulmaz
    bi rockçı sevdiği grubun belli bir kitle tarafından sevilmesini ister 150 milyon satınca ve herkes tarafından dinlenmeye başlayınca ben şahsen uyuz olurum dinlemeyi bırakmam o ayrı senin rock dinliyo olmaman da beni mutlu ediyo rock değerden düşmemiş oldu
  • death_glory • 17 Ekim 2004 20:23 • #441753

[::K.İ.L.İ.T::]çak bakalım brownsugar! sıkı dinleyiciymişsin tuttum seni!
  • Serpent_King • 17 Ekim 2004 20:35 • #441754

[::K.İ.L.İ.T::]
    peki kardeşim AMERİKA DÜNYANIN KÜLTÜR DÜZEYİ EN YÜKSEK OLAN ÜLKESİ DEĞİLMİ..ORDA NEDEN POP ALBÜMLER DİĞERLERİNİN SATIŞLARINI KATLAYA KATLAYA GİDİYO..

Bunu okuyunca ağlayasım geliyor.Bir TÜrk evladının söylediği lafa bakın.Kültür düzeyi en yüksek olan ülke başkanını niye terörist seçer ? Hey gidi hey..hey..özenti thriller ın ta kendisidir.
  • brownsugar • 17 Ekim 2004 20:36 • #441755
    thriller ZIRVALIYOR _2_ veya thrillerdan inciler_2_

[::K.İ.L.İ.T::]sağol yalnız thrillera ne dersek diyelim anlamıyo o kadar serdar ortaç dinlerse olacağı bu tabi...yarım bilgiyle gelmiş ahkam kesiyo ah ahh... (dejenere türkçenize sizin ya)
  • Serpent_King • 17 Ekim 2004 20:39 • #441757
    thriller ZIRVALIYOR _2_ veya thrillerdan inciler_2_

[::K.İ.L.İ.T::]yarım bilgi olayına katılamayacağım ne yazıkki..:) Bence bu adamın müzik hakkında hiçbir bilgisi yok.Adam tüm cesaretiyle kalkıp rock da beste kalitesi yok diyebiliyo.Ya savaş filan olursa bu adamı en öne koyarız cesaretiyle baya hasar verir düşmana berserk yapar :)
  • Legend • 17 Ekim 2004 20:50 • #441760
    [::K.İ.L.İ.T::]bidaha o forma mesaj atma..karate falan bilmem sonunda küfür edidi ve sizin yüzünüüzden kapandı.buna mesaj atma...

??!!!

sen kimsin kendini ne bok sanıyorsun ya? bir gelde boyunu posunu görelim konuşman düzgün değil belki görünüşün adama benziyordur , sana 1. forumdada sordum burdada hala cevap vermedim abicim kimsinnn sennn kiiiim , hala olmayan müzik bilginle ve kıt zekaanla aptal aptal cevaplar veriyorsun , sen Serdar Ortaçı müzik dehası olarak (yetenekli ve 1 gecede şarkı yapıyor ya) görüyorsun ya sana yuh diyorum o müziği ben sana gel 10 dakikada yapayım tuvalette hosurarak , birde haddini bilde konuş , bana abidik gubidik özel mesajlar atma ne diyorsan açtığın bu ezik forumda söyle benim mesaj kutumu kirletiyorsun , senide uyarıyorum thriller haddini bil...