-
baydın thriller
[::K.İ.L.İ.T::]nazan öncelin kapısına hangi gerçek rockçı yatmış tarkan bestelerini ondan alıyo al birini vur ötekine durumu yani.mor ve ötesini rockdan saymıyoruz bu arada eminim onlarda nazan öncelden beste almamıştır ya.
-
baydın thriller
[::K.İ.L.İ.T::]Ya bu thriller ve ademi napcaz biz..Adem sen o kadar boi bi insansın ki evrensellik diyoruz sanat diyoruz hala laf salatalığı yapıyosun..Thriller sende git biraz müzik ve türkçe öğren..hakaret nerde onu da bi göster..senin yaptıklarını da göster..ya siz bence hiç laf yapmayın burda gidin birazcık taraftar bulun böyle hakkaten çok komik duruma düşüyorsunuz.Thriller sana bir de soru sorucam..Yabancılar mı daha iyi yapıyo pop müziği türkler mi..adem türkler daha iyi yapıyor diyor ve yabancılar daha iyi yapıyor diyenlere özenti diyor..Sende zıt pıt maykıl maykıl diyen bi insan olarak ademe göre özenti oluyorsun.Bu konudaki görüşlerini alalım.. :)
ha bu arada thriller sen gözlük filan takıyosan numarasını da yükselttir..beste tarzı demedik biz beste anlayışı..Rock adı ütünde sert müzik..gidip senin tarkan ın gibi oy oy hey hey yapılmaz o yüzden de bestelerin bazıları melodik açıdan zengin ezgilere sahip olmayabilir..Bak geme söylüyorum ÖĞRENİN DE GELİN..
-
baydın serpent_king
[::K.İ.L.İ.T::]yazdığım mesajları iyi okursan görürsün ben de yabancı müzik dinlerim ama türkçe müzik birinci tercihimdir..
ayrıca Türkler popu yabancılardan daha iyi yapıyor diye bi cümle yazmadım..
türkçe popu sürekli geri plana atıp yabancı müzik dinleyenler(AŞIRI) bana biraz komik geliyor.ANLATABİLDİM HERHALDE.ama anladın mı bilmiyorum?malum biraz sorun var kafanda...
-
sana baydım adem bilmemne.
[::K.İ.L.İ.T::]ya bak sen saptırıyosun zor durumda kalınca..forumun başlığı yabancı müzik özentisi , girişin işte türk gençliği ulan sen kimsin böyle birşey söyleyebiliyorsun daha yaşın kaç senin ne gördün de konuşuyosun.Saptırma laflarını..ben yabancı müzik dinlerim ve sen bana özenti demiş bulunuyorsun.Türk pop da geri plana atılır tabi böyle aptal aptal şarkılar yapılırsa kalite düşünülmeyip para kazanma düşünülürse....sen bu müzik anlayışınla tabii ki türk popu iyidir çok iyidir dersin çünkü bilmiyorsun kardeşim at gözlüğü takmışsın etrafındakileri göremiyorsun...kafasında sorun olan sensin bunu bir tek ben söylemedim..bu söylediklerimi çürütecek bir mesaj yaz sen admasın..ama yazamıcaın için sen hiçsin..zombisin , mass hypnosis i git dinle seni analtıyo..(sepultura) :) :P uhaduhasudhasa
-
[::K.İ.L.İ.T::]thriller..yazdığın onca yazıya okuduktan sonra seninle girilebilecek herhangi bir tartışmadan rahat ayrılamayacağımı farkettim.üzgünüm ama tartışılabilecek, söylediklerimi anlayıp benim söylediklerime cevap verebilecek bir kişi izlneimi çizmedin..tekrar özür dileyerek mahalle karısı formatı taşıyan bi delikanlı izlenimi yarattığını söylemek isterim..bunların dışında mümkünse sana benzeyen birini bul evlen(seninle evlenme potansiyeli taşıyan kişi de gidip başkasının başını yakmasın) ve çocuk yapma(bizden sonraki nesiller rahat etsin)..kusura bakma yazdıklarımın konuyla hiçbir alakası yok ama ben zaten düşünselerimi kapanan forumda belirtmiştim..bunlar sadece rica idi..birde belki susarsın artık diye düşündüm..
-
bence Serpent_King zırvalıyor ve de ne yazık kimse farkında değil
[::K.İ.L.İ.T::]güzelim zaten onların kapısında yatanlarda senin gibi adamlar niye böyle bir şey gösteriyorsun ki , sen git yat onların kapısında , öyle bir yazıyorsunki okuyan sanacak pop haricindeki diğer türleri icra edenlerde bunlardan alıyor besteleri , ya var ya harbi çok cahilsin yanlız onuda söyliyeyim sana , azıcık armoni bilgin olsa şu dediğin bestekarların yaptıklarının hiç komplike olmadığını ne müziğe ne insanlığa birşey kazandırmadığını bilirdin ama bilmeden boş boş konuşmak konusunda üstüne yok thriller kardeşim , bu arada istersen ilk foruma geri dön bak rock müziğe ilk kim hakaret etmiş sonra bir daha bak bana ilk kim hakaret etmiş , ama tabi hırs yapmışın bi kere sen yediremezsin ne diyeyim Allaha havale ettim seni , git bir yerlerden armoni nedir popun armonik yapısı nedir şu saydığın bestekarların bestelerinde neler kullanmışlar bir gör sende güleceksin puhahaha diye benim gibi , ah benim saflarım ya iki tane kıytırık besteyi önünüze sürüyorlar ve sizde ayılıp bayılıyorsunuz seçici olun biraz , bilgi sahibi olun...
-
bence Serpent_King zırvalıyor ve de ne yazık kimse farkında değil
[::K.İ.L.İ.T::]Serpent_King kardeşim kim hakaret etmiş diye soruyo ben ettim hatta küfür ettim açık söylüyorum.zaten mesajımı okuyanlar bunu görür.bunun dışında bu thriller hıyarına(bir hakaret daha) bişey yazmayacağım nasıl olsa anlamıyo arkadaş.bak arkadaş dedim iltifat ettim değerini bil.Legend çok güzel yazmış thriller in illa armoniyi yalayıp yutmasına gerek yok.ama birazcık bilimsel düşünsün başka bişey istemem.hadi bakim canlarım benim.hiç bozmayın devam edin böyle.
-
OFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFF
[::K.İ.L.İ.T::]bekçi ve nem...lütfen jubei ile ilgilenin..benim görevim değil..
ewt yabancı pop turkçe popdan daha kalitelidir..ama bana göre tarkanla m.jackson arasında dağlar kadar farkta yoktur..eğer tarkan amerikada doğmuş olsaydı m.jackson kadar sevilirdi..Kİ BEH M.JACKSONIN HASTASI OLARAK SÖYLÜYORUM BUNLARI..aynı şeyleri sezen için de söyleyebilirim..
peki madem sen bana türkiyedeki pop müzik için sordun bende sana türkiyedeki rock müzik için soruyorum...TÜRKİYEDE ROCK MÜZİK YAPAN VE BÜTÜN ROCKCILAR TARAFINDAN KABUL EDİLEN BİR KAÇ ROCK GRUBU VEYA TEK KİŞİDE OLABİLİR SOYLE BAKALIM...
not:ikide bir pentegramdan bahsetmeyin.pentegram zaten rock değil METALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
-
[::K.İ.L.İ.T::]birincisi şu an dünyada senin dediğin anlamda kabul edilebilir kaç rock grubu kaldı.ikincisi rock değil metal diyemezsin metal değil rock dersin oda buraya uymaz.rock metalin bir üst kavramıdır ve metalide kapsar.senin dünyada kabul edilebilir olarak sorduğun grup eğer radio head veya pink floyd tarzı bi grupsa sen bana gelmiş geçmiş pop camiyası içinde bir tane öyle grup ya da şarkıcı söyleyebilirmisin??pop yapılır geçer gider.kimse geçen seneki pop şarkısını hatırlamaz.
türkiyeden bir led zeppelin bir doors bir rolling stones çıkarmı, çıkmaz ama artık dünyadanda çıkmaz çünkü o devir bitti.şimdi system of a down ve benzeri zibidi grupların yaptığı müzik varki o müzik tarzında kıyaslarsan eğer ,duman ya da athenanın yaptığı müzik tarkanın yaptığı müzikten bence!!!! çok daha başarılıdır.ha tarkanı daha çok avrupalı tanır o ayrı ama adı üstünde populer müzik, rock müziğin tanınmak gibi bir iddiası yoktur.
pop müzikte kimse kalite aramaz , aranan şey eylence ve ritimdir.discoya gidilir içilir sıçılır karşı cinse sarkılır summer hitsler çıkar sonrada o dönem şarkılarının alayının işi biter.rock metal ve türevlerinde bu yoktur.kalite aranır.melodi duygu lirik hepsi bir arada bulunur.ama kalkıpta gece aleminde anathema,Lacrimas Profundere ya da my dying bride çalamazsın.çünkü o müzik evde konsantre olarak dinlenir.klasik müzik gibi.klasik müzikte discolara malzeme olmaz
iki müziğin hedef kitlesi ve amacı farklıdır.biri ruhu besler diğeri insanlara içirtip para kazandırır.o yüzden o iyidir bu kötüdür tartışması anlamsızdır çünkü sonu yoktur.söylenebilecek şey rock metal ve klasik müzik pop müzikten kalitelidir.bu müzikler için sanat diyebilirsin.zaten rock müziğin kalıcılığının sebebide budur.nasılki monalisa tekrar yapılamaz bu nedenle asla bir köşeye atılmaz aynı şekilde bir paint it black de öyledir, ondan sonra çıkıp ortalığı birbirine katan ricky martini şimdilerde kimse sallamazken paint it black hala değerini korur.trance haus ve benzerleri hakkında yorum yapamıcam çünkü fikir sahibi değilim...
-
[::K.İ.L.İ.T::]Kitle olarak imhanız vacip olacak yakında ne gereksiz bir didişmedir bu ya ? İnanmıyorum bu kadar genç, ve yetenekli olabilecek kişilerin bu konuda didiştiğine
pop müzikte kimse kalite aramaz , aranan şey eylence ve ritimdir.discoya gidilir içilir sıçılır karşı cinse sarkılır
Haaa Anathema konserinde önümdeki çift habire yiyiştiğinden dolayı sahneyi görebilmek için sekiz oldum yani bu kadar pozisyon değiştirilirmi yaa diyecektim. Git eve yap rahat rahat yapacağını hasta insan.( o herife onun gibilere. )
metalcilerinde böyle mal bir kitlesi var. Hemde ne mal biri kendini kesti kanlar içinde gider allahım ya neyse