-
[::K.İ.L.İ.T::]efsane formun devamı çekildi.. :)))) BİRİNCİSİ BAZI ARKADAŞLARIN ETTİKLERİ KÜFÜRLER VE HAKARATELER YÜZÜNDEN MAALESEF garaj rekorunu kırararak bekçi nin gazabına uğradı..(265 mesaj)
BU SEFER LÜTFEN KİMSE KÜFÜR VEYA HAKARET ETMESİN..İNSAN GİBİ KONUŞULAIM..
ilk formdan bi haber olanlar birinciyi okuyabilirler....
-
[::K.İ.L.İ.T::]gelelim konuya..jubei legend ve serpentking..lütfen küfür etmeden konuşun..
KATİL SİMCAP SENDE YAZACAKLARINI ŞİMDİ YAZABİLİRSİN......
siz üçünüz bende n neden devamlı m.jackson ve sezen askuyu söylediğimi yazmışsınız..dostum yukardaki mesajları okursanız bir tanesinde 30 kişinin ismini alt alta sıraladığımı göreceksiniz...
ayrıca siz muhteşem üçlü stüdyo nuz nerde sizin..inşallah şarkı yapuıp birbirinize dinletip KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR MİSALİ DAVRANMIYOSUNUZDUR...
not:küfür ,hakaret yok.tekrar tekrar söylüyorum...
-
[::K.İ.L.İ.T::]ilk önce şunu belirteyim ben senin dostun değilim..o yüzden o şekilde konuşmazsan sevinirim..bunun dışında sen yanlış anlıyosun beni devamlı.ben pop müziğe tu kaka falan demiyorum..sadece türkiyede pop müzik adı altında yapılan şeyin rezil,iğrenç olduğunu söylüyorum..ayrıca tarkana efsane ya da onun gibi bişey söylemişsin..ben bu lafa gülmem de ne yaparım..bak sezen aksu ya tamam bişey demiyorum..ama tarkan daha değil yani..şımarık şarkısını örnek veriyosun bana..yani allah aşkına biraz mantıklı düşün ne kadar gereksiz,boş bi şarkı olduğunu sen de anlayacaksın..ayrıca küfür olayına gelince.ilk hakareti kim etmiş bi bak bakalım..orda karete adlı arkadaş dana çocukları falan demiş..bu ne peki? sadece biz söyleyince mi rahatsız oluyosun? şunu da belirteyim ben kendimi hiç bi zaman metalci,popçu vs. olarak görmedim..bi gün gelirsin stüdyomuza ve hakkaten bekliyorum gelmeni..beraber en kralından blues,fusion vs. falan yaparız..tabi anlar mısın bilemem.ama senin dediğin gibi şarkı yapıp birbirimize dinletmiyoruz..yani ortada ne kör var ne de sağır..
küfür etmeyin diyosun tamam çok güzel ama sadece bizi değil başkalarını da uyar..sadece bizim yazdığımız şeyleri çekip küfür etmeyin deme..
-
[::K.İ.L.İ.T::]sadece size soylemiyorum...başka insanlarada tabii..neyse bundan sonra olmasın...ayrıca pop müzik hakkında insanların neler yazdıklarını okumadın galiba..ŞIMARIKDA HİÇ DE BOŞ ŞARKI DEĞİLDİR...
SANA BİR SORU..BİR ŞARKININ ŞARKI OLABİLMESİ İÇİN İLLAKİ ANLAMLI SÖZLEEDENMİ OLUŞMASI LAZIM...
-
[::K.İ.L.İ.T::]Jubei kardeşime katılıyorum + lütfen buraya pop u öven şeyler yazmasın kimse çünkü bu forumun başlığı aslında doğru birşeye dikkat çekiyor konu pop diğil başlıkta..Gerçekten de etrafta sadece rock dinleyen kesimden diğil diğer kesimdenden de elemanlar bazı forumlarda akla hayale gelmeyen eleştiriler yapmışlar dinledikleri müizk tarzının dışında kalan tüm tarzlar adına.Bunu kınıyorum böyle birşey olmamalı tabii ki...Ama thriller sana şunu da söylüyorum.Poptan , popun rocktan üstün olduğu gibi fazlasıyla kişisel konulardan bahsedeceksen farklı bir başlıkta forum aç orda tartışılsın o ki ben öyle bir şeyi tartışmam.Her müziğin bir hayran kitlesi vardır.Ama benim fikrime göre pop günümzde türkiye 'de son derece dandiktir bu konu burda kapansın bence.
Ve küfür konusuna gelince..Çok dikkatli bak ilk hakareti kim söylemiş.Bana hakaret edilirse ben de edicem tabii ki.Burda çocuk gibi mesajlar da atıldı zaten yeterince gergin bi ortam yaratılmıştı bir de birşeyi anlamamazlıktan gelmek işin suyunu çıkardı.O forum bence 100 de filan bitmeliydi ama birileri uzatmış da uzatmış işte..
-
[::K.İ.L.İ.T::]ilk kim ettiyse etti...edildi sonuçta boşver..AYRICA LÜTFEN BENİ TEKRAR SİNİRLENDİRMEYİN...ya neye dayanarak türkiyede rock popdan daha üstün diyosunuz..
burası rock pop tartışaması açılsın diye açılmadı ama bazı şeyler çok absürd oluyo...türkiyede albüm satışlarına bakın isterseniz....
şimdi diyeceksinizki albüm satıyo diye iyimi olacak..
-
[::K.İ.L.İ.T::]arkadaşım bak yazımda uyarıyorum seni böyle saçma bi tartışma olmaz..olmasını istiyosan bu başlıkta insanları buraya çekip onları böyle bir kaos ortamına sokma ya aaaa..ayrıca ben türkiye de pop çok dandik diyorum..Sen bilmeyebiliyosun ama türkiye marjinalliği kaldırmayan bir ülke ve rock burda dışardaki gibi olmaz yani tv lerde filan death metal gruplarını , sert müzik yapan elemanları ve her alternatif grubunu göremezsin bu kadar basit çünkü burası türkiye içinde cahil insanları barındıran bir ülke..o tarz müziğe karşı bir önyargı barındıran , saçı uzun adama satanist denilen bir ülke burası.Haliyel böyle bir ülkede de pop müzik dinlenir kaldı ki ben müziğe evrensel açıdan bakarım.Evet türkiyede pop albümleri rock dan daha çok satmış olabilir.Bütün türkiye akıllı aklı başında olsa durum böyle mi olur ? Dünyanın süper gücü olurduk..Tabi burda ben pop diyerek bir genelleme yaptım yanlış anlama sende biliyosun kimin dandik iş yaptığını..Benim bu ülkedeki pop icra eden müzisyenlere ve ustalara her zaman saygım vardır.Çünkü herkes emeğinin karşılığını bir şekilde almalıdır.Kalitesiz müzik yapan ve meşhur olan rock grupları da var tabii ki yok diğil.Ama ben radyoyu açtığımda o kada klişe şeyler duyuyorum ki , bir Sertap Erener deki kaliteyi , bir Candan Erçetindeki farklılığı bulamıyorum ne yazıkki..Hepsi birbirinin aynısı up tıs lı 300 500 ritimli diskotek müziği gibi anlamsız sözlü şarkılar var..Kimse burda genel anlamda söyleyemez ve durum böyle.Sende aynı şekilde rock için aynı genellemeyi yapamazsın.Ama bence burda zevk le alakalı konuları da açmamalısın mesela Pentagram için söylediğin sözler gibi.Sana o beste anlayışı distortion un sesi filan kötü gelebilir ama rock böyle..Beste kalıbına sokup " Popta beste anlayışı daha zengin " filan diyemezsin çünkü her müzik tarzının farklı bir anateması var uyguladığı farklı bir etki var.Şimdi senin düşüncene göre rock kalitesizse ( bu beste bağlamında ) o halde jazz da kalitesiz bir müzik oluyo ki bunu kimse söyleyemez heralde.Hiçbir müzik kalitesiz diğildir ama kalitesiz icra edenler vardır.Ve Türkiye de ve Dünya da Pop rock tan ve diğer tüm mzüik türlerinden daha çok dinlenir tabii ki bir kez daha söylüyorum bu "Pop tüm müzik türlerinden daha üstündür" olayı diğildir bu tamamen kişisel ve ruhsal bir durumdur ki Rock benim ruhuma yaşam şeklimde hislerime hitab eden bir müzik türü..Dünyada demekki benim gibi insan daha az var ki bu müzik daha az dinleniyor.Bence bu olay burda kapansın ve artık şu özenti rockerlardan bahsedelim forumun ilk açıldığı tarihten beri bahsedilmeyen şeyden!!
-
[::K.İ.L.İ.T::]üsttekilerin hiç birini okumadan yazıyorum bana blues dinliyorum diye o müzikmi sen gel metalıca dinle diyen kişiler var queen dinledik diye hastır oradan o grupmu diyen var nickinin anlamı ney diye soruyolar eski bi grup diyorum ıyyyy kesin berbattı sen gel nirvana dinle diyenler var ee ben onlarıda dinliyorum ama birileri benim dinlediğime laf sokacak ya işte ben bunlara özenti diyorum ve kimseyede bişey söylemiyorum istedikleri gibi dalga geçsinler
-
[::K.İ.L.İ.T::]üstteki yazıları okumadan foruma yazı yazı yazmanın akla mantığa uygun birşey olduğunu sanmıyorum.o zaman bundan öncekine de öyle yapsaydın.Ayrıca bu yaptığın tanımda olan insanlara kim gıcık olmaz ki ? Gerçi bunları ciddiye almak da ayrı bi olay , bana isteyen herkes istediği kadar gel KorN dinle gel şunu dinle desin , geçmişte olduğu gibi şimdi de aynı şeyi yaparım..takmam..bu kadar basit
-
[::K.İ.L.İ.T::]LÜTFEN SENİ SİNİRLENDİRSEK NE OLUR? kapatın abicim bu konuyu burda ya..boku çıktı artık..başka konu mu yok? özentileri tartışalım buyrun..allah allah ya..