-
bence Serpent_King zırvalıyor ve de ne yazık kimse farkında değil
[::K.İ.L.İ.T::]rock müzik'te bence de beste kalitesi yok pop müzik gibi olamaz
ya artık neden vazgeçmiyorsunuz.
bence kendinizi kandırıyorsunuz...
-
sen karışma adem2468 hadi kendi çöplüğüne
[::K.İ.L.İ.T::]lafın gelişi zaten yarım bilgi dedim yoksa yanlış bildiği şeyleri de sayarsak bilgisi eksilerde.
-
[::K.İ.L.İ.T::]bidaha o forma mesaj atma..karate falan bilmem sonunda küfür edidi ve sizin yüzünüüzden kapandı.buna mesaj atma...
??!!!
sen kimsin kendini ne bok sanıyorsun ya? bir gelde boyunu posunu görelim konuşman düzgün değil belki görünüşün adama benziyordur , sana 1. forumdada sordum burdada hala cevap vermedim abicim kimsinnn sennn kiiiim , hala olmayan müzik bilginle ve kıt zekaanla aptal aptal cevaplar veriyorsun , sen Serdar Ortaçı müzik dehası olarak (yetenekli ve 1 gecede şarkı yapıyor ya) görüyorsun ya sana yuh diyorum o müziği ben sana gel 10 dakikada yapayım tuvalette hosurarak , birde haddini bilde konuş , bana abidik gubidik özel mesajlar atma ne diyorsan açtığın bu ezik forumda söyle benim mesaj kutumu kirletiyorsun , senide uyarıyorum thriller haddini bil...
-
bence Adem zırvalıyor ve herkes bunun farkında!
[::K.İ.L.İ.T::]ahanda adem bilmemne burayada sıçramış.Be evladım siz bulaşıcı hastalık mısınız nesiniz bi ordan oraya saçılıyosunuz saçma sapan fikirlerinizi ve kıt anlayışınızı buralarda konuşturmaya çalışıyorsunuz ya sizin amacınız ne ?..garaj daki insanların %80 i yabancı müzik de dinler türkçe müzik de dinler.Sadece müzik diğil SANAT evrenseldir.Ve siz bunu annamayacak kadar kıt ve cahil insanlarsınız.Sizin yaşamanız gereken zaman 1300 1400 lü yıllar.Umarım gerekli teknoloji yapılır ve sizi oralara göndeririz..tek istediğim bu.
-
SEVİYENE İNEMEM!
[::K.İ.L.İ.T::]verdiğin cevapla seviyeni gösteriyorsun ben de yabancı müzik dinlerim ama asla türkçe müziğin önüne çıkarmam
SANATın evrenselliğini biliyorum(fakat yabancı müzik=SANAT demek değildir)...
-
[::K.İ.L.İ.T::]kimbilir kaç mesaj vardır bu forumda bilmiyorum ve yazmayım,bu adama cevap vermiyim dedim ama YETTİ ARTIK!!! thriller sen git pop dinle ama burda başkalarının müzik zevkine b*k atma....millete sataşırsan ve ''medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar'' tabirine gayet uygun bir ülke olan abd'yi EN YÜKSEK KÜLTÜRE SAHİP ÜLKE olarak nitelendirirsen böyle tepkiler olman çok normal....ayrıca sen rock ve metali anlayamamışsın bu da çok yazık!!!
-
bence bmc :)
[::K.İ.L.İ.T::]ya adem bilmemne , sen üstünde tutmayabilirsin siz neden zevkle ilgili konuları tartışıyorsunuz burda ?..sen popu daha çok seversin türk popunu daha çok seversin.Sen seviyosun diye herkes senin gibi mi olucak..bu bir
ikinci de böyle dandik birşeyi sevdiğin için ( pop diyosun bari klasik türk müziği de ona kimsenin lafı olmaz çünkü kaliteli bir müzik) aferim sana..hep böyle dandik sev , dandik yaşa bravo..sen sanattan anlamıyorsun bari böyle forumlarda yazma birşeyler.
Yani senin durumun bu..sen kıtsın KIT..sanat evrenseldir..Gelenek görenek , yaşam biçimleri evrensel diğildir.Sizin gibi insanlar ikisini birbirine karıştırıp böyle milliyetçi tavırları takınıyorsunuz.Sorsam utanmadan ben atatürk çüyüm filan de deyip kendinizi çukurun daha da derinlerine sokarsınız.Bakın burda sizden başka sizi savunan yok..O yüzden cesaretinizi tebrik ediyorum.
-
seni ilgilendirmez!
[::K.İ.L.İ.T::]Kendini bişey sananlarla ve de kendi aslını inkar edip başkalarına özenenlerle muhattap olamam.Sizi kendi halinizde bırakıyorum ayrıca hakaretlerinizi gülerek okuyorum işte siz busunuz
kendi yazdıklarınızla profilinizi çıkardınız...
-
SEVİYENE İNEMEM!
[::K.İ.L.İ.T::]evet günümüzde yabancı müzik = sanat çünkü artık türkiyede bu işi doğru dürüst yapan yok , eskiden türk halk müziği , rock , pop gayet iyi bir şekilde icra edilmişken şu anda sadece tüketmeye ve para kazandırmaya dayalı sizin gibi enayiler çıkıp bu adamları savunuyor , adamlar sizin paranızla klip çekiyor heey , o tvde seyredip türlü ahlaksızlığı kliplerinde gösteren adamların destekçisi sizsiniz ne seviyesinden bahsediyorsun sen? , buraya müzik bilgisi olmayan adam yazmasın diyorum daha ilk açıldığından beri ama hala yazıyorsunuz hala , sonra bi de " illa müzik bilgimizmi olması lazım eleştirmek için , futbolu eleştirenler çokmu iyi futbol oynuyor " felan gibi abidik gubidik futbolu müzikle aynı statüye koyabilen arkadaşlarda onlarıda içten tebrik ediyorum , işte müzik bilgisi olmayan adam bu foruma mesaj atarsa madara olur defalarca o yüzden ademciğim sende biliyorsan bilgini gösterde oturalım tartışalım , kafadan girme konuya yok eğer bilmiyorsan otur susta adam sansınlar...
-
offf....
[::K.İ.L.İ.T::]anlamasın daha iyi bu forumda hayatımda okuduğum en saçma şeyleri okudum thriller imzalı bu ademi ciddiye almıyoruz zaten ayrıca thriller başka müzik türlerine madem saygılı niye böyle forumlar açıyo birisi söylesin gerçekten kabusum oldu adam ya