Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzikten anlamayan ÖZENTİ ROCKCILARIN DİĞER MÜZİK TARZLARINA YAPTIKLARI SAYGISIZLIKLAR _2_

• psycho vocelo • 17 Ekim 2004 21:22 • #441773
    bence Serpent_King zırvalıyor ve de ne yazık kimse farkında değil

[::K.İ.L.İ.T::]ayrıca nasıl bizim ülkemizde slayer,cradle of filth,black sabbath vs. dinleyen insan sayısı mustafa sandal,serdar ortaç,kenan doğulu dinleyen sayısından azsa(maalesef),amerikada da bu aynı şekilde....amerikan gençliği nası trl'e katılıp britney,christina,justin dinliyosa bizim gençliğimiz de pop dinliyo....ayrıca amerikan halkının nüfüsunu da göz önünde bulundurmak gerekirse bu gayet normal.....
    oh be içimi döktüm..bundan sonra yazmicam...
  • Legend • 17 Ekim 2004 21:27 • #441775

[::K.İ.L.İ.T::]yemişim ademin milliyetçiliğini atatürkçülüğünü seviyesini , ulan atatürk görse o rezaleti bilemiyorum adamcağız ne yapardı bilemiyorum , yok yabancı müziği türk müziğinin önüne koymamda bilmemne , işte al sana at gözlüğü , pop yapan adamlar ne yapıyor sanıyorsun a benim safım , demogoji yapmasın kimse heleki popun etiğini tartışacaksanız hiç tartışmayın , çünkü tartışılıp savunulacak bi yanı yok...
  • adem246 • 17 Ekim 2004 21:28 • #441778
    hoşçakal deme zamanı!..

[::K.İ.L.İ.T::]hoşçakal deme zamanı gelmedi mi?madem saçma bi forum olduğunu düşünüyorsunuz birşey yazmayın kardeşim...
    ayrıca cümlelerinizi dikkatli kullanın herkes sizin gerçek yüzünüzü görüyor.bizim böyle yapmamıza gerk yok...biz yeterince içten yazıyoruz.
  • Serpent_King • 17 Ekim 2004 21:30 • #441779

[::K.İ.L.İ.T::]bu arada pop müzik de dışarıdan gelme bir tarz..adamlar böyle saçma konuşmalarıyla kendilerini de çürütüyolar valla süper bi performans.Madem türk müziği seviyosun o zaman git türk halk müziği dinle tsm dinle.Ve birşeyler oku öğren ondan sonra kendince kararını ver gel burda konuş.
  • jubei • 17 Ekim 2004 23:54 • #441819
    [::K.İ.L.İ.T::]"ne bir bilgisayar efekti ,ne bir yenilik hiç biri yok."
    thriller ı kutluyorum gerçekten..serdar ortaç dallamasına yetenekli diyen insandan böyle salak bi laf beklenirdi zaten.

"EMİNİM SİZDE STÜDYODA KENDİ ALTYAPILARINIZI KENDİNİZ HAZIRLIYOSUNUZDUR...(gitar ,davul ,klavye) hepsi bu kadar işte..GİR STÜDYOYA ÇAL BİTSİN GİTSİN" işte thriller in üstün zekasına yakışan bi laf daha..evet bravo thriller..yani ne diyeyim sana bilemiyorum ki.ulan birazcık müzik bilgin olsun gel adam gibi tartışalım şurda.futbol yorumcuları çok mu iyi futbol oynuyor demişsin ama onlar futbolu biliyor en azından.senin gibi bi konuda yorum yaparken g.tünden uydurmuyo.al işte hakaret ediyorum hatta küfür ediyorum.var mı bi itirazın? ben sana rock süper, en mükemmeli, perfecto demiyorum ama birazcık beynini kullanarak yorum yap..dangalak olduğunu anladım da bu kadar düşürme kendini.git 2 kitap oku en azından müzik hakkında bazı temel şeyleri bil ondan sonra gel burda aslanlar gibi pop müziği savun ama bana gerekçe olarak tarkan ı gösterme.daha güçlü bi nedenin olsun elinde.durup durup tarkan deme sinirlerimi oynatma.ben sana git müzik hakkında herşeyi yala yut demiyorum.zaten öyle bişey istesen de yapamazsın beynin buna izin vermez.hadi canım benim.bugün git yarın gel.
  • ScarFace • 18 Ekim 2004 10:05 • #441831

[::K.İ.L.İ.T::]
    pop müzikte beste kalitesi vardır..rock müzikte de söz kalitesi vardır ..yani.tabii pop da da söz kalitesi olan şarkılar vardır...
    yani ne demek oluyor..siz türkiyedeki bütün rock müzik yapıyorum,beste yapıyorum diyen insanları toplayın...hepsi uğrşsın da tarknın ŞIMARIK GİBİ BİR ŞARKISININ BESTESİN YAPSUN..imkansız ok..

bana biri yukarıdaki SAÇMALIĞI izah etsin lütfen
  • Legend • 18 Ekim 2004 11:02 • #441834

[::K.İ.L.İ.T::]onun izahı yok abi , bu saçmalıkta değil değişik bir şey , ben zaten artık şüphelenmeye başladım thriller bizle kafa buluyor heralde...
  • Serpent_King • 18 Ekim 2004 11:43 • #441838

[::K.İ.L.İ.T::]O ve onun gibi bir çok saçma laf thriller ın ne kadar kendini zorladğını gösteriyor.Şurda en fazla bir kişi onu savunacakken hala daha haklı olduğunu filan söyleyebilmesi ; ve eğer bu adama bakarak bir genelleme yapılabilirse , türkiye'nin de yarısının bunun gibi olduğu varrsayılırsa , halimiz kötü gerçekten..Bin defa söyledim rock la pop taki beste anlayışı çok farklı olaylar.

Zaten thriller da adem bilmemne de bu bizim eleştirilerimize karşı 3 - 5 yaş grubuna girebilecek karşı ataklar yapıyorlar.örn : "sınıfta arkadaşlarımızla güleceğiz gibi" :).Thriller daha fenasını da yapıyor mesela "Amerika gibi kültür düzeyi yüksek bir ülke..." dedi.Bizim sorularımızdan işlerine gelenleri alıp cevap olarak her zamankinden daha saçma cevaplar verebilen garip insanlar.ekşi sözlüğe eklenecek bunlar ya..

thriller = sorulan sorulara saçma cevap verebilen garaj elemanı.
    adem = sorulan sorulara mini mini , kutu kutu pense diyebilen garaj elemanı.
  • adem246 • 18 Ekim 2004 15:39 • #441853

[::K.İ.L.İ.T::]senin vaktin çok herhalde...ben senin gibi boş adam değilim derslerim var..buraya fazla zaman ayıramıyorum...
  • thriller • 18 Ekim 2004 15:52 • #441856

[::K.İ.L.İ.T::]yine küfür edilmiş.bekçi istersen bunuda kilitleyebilirsin..

gelelmim konuya..:)

siz laftan anlamıyorsunuz..bir yandan müzik tarzlarına saygılıyız diyorsunuz bir yandan pop müziğe devamlı sallıyorsunuz....

rock müzikle pop müziğin beste tarzları tabi ki farklıdır..fakat farklı olmaları birbirinleri arasında yapılacak kıyası kısıtlamaz...
    POP MÜZİK BESTE KALİTESİNE DAYANAN BİR TARZDIR..ROCK MÜZİK İSE SÖZ KALİTESİNE..
    örneğin: yavuz çetin söz yazıyodu..fakat yavuz çetin besteci değil gitaristti...

demişsinizki pop müzik bestelerini herkes yapabilir..OYLEYSE NEDEN BÜTÜN ŞARKICILAR SEZEN AKSU ,ALTAN ÇETİN,NAZAN ONCEL GİBİ İNSANLARIN KAPILARINDA YATIYOLAR BESTE ALABİLMEK İÇİN...kolay bişey olsa herif kendi yapar....ANLADINIZMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII