-
OFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFF
[::K.İ.L.İ.T::]dallama peki bana söyle kavga edelim kelimesini hiç kullandım mı neden bana iftira atıyorsun neden burada benim sözlerimi çarpıtıyorsun....ben senden bunun cevabını bekliyorum..benim yazdıklarımı kendince(aptalca ve yanlış)yorumlayıp insanları neden kandırıyorsun...
-
[::K.İ.L.İ.T::]sen değil misin okulun oraya çağıran ? kendi yanlışını temizlemek için millete burda safsata yapma bak son kez söylüyorum bir daha benim adımı kullanarak başlık da yapma mesaj da yazma.
-
[::K.İ.L.İ.T::]başka emrin ben de sana foruma bişey yazma dedim ama sen yine de yazdın...ayrıca seni okula çağırmam gel kavga edelim anlamına gelmez herkesi kendin gibi sanıyorsun herhalde..
-
THRİLLER?????????
[::K.İ.L.İ.T::]thrillerın bi dediği diğerini tutmuyo önce diğer forumda iki kıytırık anlamlı söz diyip sonra rockda söz kalitesi var demiş.ne demek şimdi bu.
-
[::K.İ.L.İ.T::]ben hayatımda okulda kavga etmedim ama senin gibi dallamaların böyle kavga ettiğini biliyorum ya kes artık be sıçtın sıvadın forumun tadını kaçırdın ya..
-
THRİLLER?????????
[::K.İ.L.İ.T::]Bu , bu adamların bizimle dalga geçtiğini gösteriyo....
-
THRİLLER?????????
[::K.İ.L.İ.T::]öküz sen ordan benim nasıl biri olduğumu nasıl emin bir şekilde söylersin?????????ama ben senin nasıl biri olduğunu söyleyebilirim sen görgüsüz,kendi fikirlerine ters düşüncelere saygı göstermeyen insanlara hemen hakaret edebilen(ben sana senin hakaretlerinden bıktıktan sonra hakaret ettim.)kendini üstün biri sanan,daha medeniyetin yanından uğramadığı nadir kişilerden birisin...
-
THRİLLER?????????
[::K.İ.L.İ.T::]pes adem sen öküz diyosun sonrada medeniyet diyosun allah akıl fikir versin derdim ama allahın bile senin için yapıcak bişeyi kalmamıştır senin gibi birinin ve arkadaşlarının neye benzediğini merak ediyorum
-
THRİLLER?????????
[::K.İ.L.İ.T::]ben biliyorum brownsugar ama söylemicem adem şimdi hakaret sayar :Pp
-
THRİLLER?????????
[::K.İ.L.İ.T::]saysın o öküz dedikten sonra bu arada adem nickini çok mu aradın sen ya