-
serpent_king
[::K.İ.L.İ.T::]Kimden : Serpent_King
Tarih : 18 Ekim 2004 / 17:44
Konu : Cevap: buluşalım canım!
--------------------------------------------------------------------------------
çapa uzak bana taksime gel ortak buluşma noktası ben birde çalışıyorum 12 13 arası gelemem sen akşam 5 6 gibi gel taksime .. bu arada okul çıkışna da aldıın için senin kdar gerzek bi insan olmadıımı söyliim..ben gelirsem sağlam gelirim öyle senin yaş grubundakilerin bana bişi yapabilceini sanmıyorum..kelimelerini düzün seç diye uyarayım seni dallama
--------------------------------------------------------------------------------
-
serpent_king
[::K.İ.L.İ.T::]Kimden : Serpent_King
Tarih : 18 Ekim 2004 / 17:50
Konu : Cevap: buluşalım canım!
koçum benim işim gücüm var senin gibi mal bi adamla gereksiz bi konuyu tartışamam..5 te çıkabilirm anca işten çapaya da gelememe ayrıca kavga istiyosan kavga da yaparız senle o kadar güveniyosan kendine gelirsin zaten taksime yaparız kavgamızı ..ama okul çıkışına ve muhtemelen okulun oraya çağırarak kendini ispatladın sen ha bana gelince..sen ve thriller hariç garajda beni seven 100 kişi var koçum sen bi ss..rip git istersen burdan be çok baydın gerçekten..
-
serpent_king
[::K.İ.L.İ.T::]alın işte..olm adem kardeş senin yaşın küçük sen buralarda takılma böyle bi dengezisliği thriller bile yapmadı onunla da özel mesaj larla konuştum böyle bi mallığı o yapmadı..Adam en azından senden çok daha medeni bi adam.Senin kadar öküz bi insan görmedim..Buyurun arkadaşlar yorumunu size bırakıyorum..Attığım cevabı yazmış buıraya özel mesajı yazıyo..değerlendirmesini siz yaparsınız..
-
serpent_king
[::K.İ.L.İ.T::]senin gerçek sözlerini herkes görsün...bana iftira atmamalıydın...istersen
sen de benim gönderdiğim mesajları yaz..gerçekler su üstüne çıksın
-
serpent_king
[::K.İ.L.İ.T::]ben senin muattabın değilim dayak istiyorum diye tutturursan istediğni alırsın.Kavga istemiyorsan erkek gibi okulun oraya diğil adam gibi bir yere çağırırdın.Sen legend ın ve diğerlerinin sorularına cevap ver..Beni kullanarak bu saçmalıklarından sıyrılacağını zannediyorsun heralde.
-
serpent_king
[::K.İ.L.İ.T::]legend'in sorularına yeterince cevap verdiğimi sanıyorum..istediği cevapları alamadığı için yırtınıyor kendisi..maalesef legend benim cevaplarım senin fikirlerinden oluşamaz...