Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yabancı müzik özentisi!

• Serpent_King • 17 Ekim 2004 20:49 • #441759
    [::K.İ.L.İ.T::]Örgütü ben kurmuştum ya sen nasıl liderliğe atladın hemen :) :Pp seni genel sekreter yapalım o zaman :)..ya da herkes lider olsun haha anarşi..oyh oyh hemen megadeth in anarchy uk cover ını dinleyesim geldi..bu forumu çıkartan adam için dinliyorum haha..

Cause I want to be Anarchy, in the city.
  • adem246 • 17 Ekim 2004 20:54 • #441761
    [::K.İ.L.İ.T::]senin ne dinlediğin beni ilgilendirmiyor...:)istediğini dinleyebilirsin...seni saçmalıklarınla başbaşa bırakıyorum:):bye
  • Serpent_King • 17 Ekim 2004 21:01 • #441764
    [::K.İ.L.İ.T::]evet söylediğin gibi bizim ne dinlediğimiz seni ilgilendirmiyosa böyle bi forum açmamalıydın...haddini de bilerek konuş sizin gibi insanlar zarar veriyo güzelim garaja..bi defolun gidin ya
  • adem246 • 17 Ekim 2004 21:24 • #441774
    [::K.İ.L.İ.T::]sen kimsin ya ben istediğim şeyi yazarım burası sana ait değil ve herkes fikrini belirtmekte özgür...
    nasıl biri olduğun yazdıklarından belli oluyor.aslında sen ve senin gibiler garajı kirletiyor...
  • psycho vocelo • 17 Ekim 2004 21:27 • #441776
    [::K.İ.L.İ.T::]o zaman yabancı müzik dinleyenlerin hepsini özenti kategorisine koymadan,saygılı bi şekilde fikrini belirt...
  • Serpent_King • 17 Ekim 2004 21:28 • #441777
    [::K.İ.L.İ.T::]kendi kendini çürütüyosun.

ben çok kötü biriyim tamam mı ? mutlu mesut musun ? şurda bir tane seni destekleyen var mı bana onu bir söyle bakiim taş kafalı insan söyle hadi.tekrar söylüyorum defol git!! defol..yazma bişi daha ya canımı sıkıyosunuz.
  • psycho vocelo • 17 Ekim 2004 21:31 • #441780
    [::K.İ.L.İ.T::]bence bundan sonra kimse adem ve thriller'a cevap vermesin,olsun bitsin,çok uzadı bu tartışmalar...
  • Legend • 17 Ekim 2004 21:32 • #441781
    [::K.İ.L.İ.T::]Bak arkadaşım diğer forumada yazdım ahanda al burayada yazıyorum;
    evet günümüzde yabancı müzik = sanat çünkü artık türkiyede bu işi doğru dürüst yapan yok , eskiden türk halk müziği , rock , pop gayet iyi bir şekilde icra edilmişken şu anda sadece tüketmeye ve para kazandırmaya dayalı sizin gibi enayiler çıkıp bu adamları savunuyor , adamlar sizin paranızla klip çekiyor heey , o tvde seyredip türlü ahlaksızlığı kliplerinde gösteren adamların destekçisi sizsiniz ne seviyesinden bahsediyorsun sen? , buraya müzik bilgisi olmayan adam yazmasın diyorum daha ilk açıldığından beri ama hala yazıyorsunuz hala , sonra bi de " illa müzik bilgimizmi olması lazım eleştirmek için , futbolu eleştirenler çokmu iyi futbol oynuyor " felan gibi abidik gubidik futbolu müzikle aynı statüye koyabilen arkadaşlarda onlarıda içten tebrik ediyorum , işte müzik bilgisi olmayan adam bu foruma mesaj atarsa madara olur defalarca o yüzden ademciğim sende biliyorsan bilgini gösterde oturalım tartışalım , kafadan girme konuya yok eğer bilmiyorsan otur susta adam sansınlar...
    yemişim ademin milliyetçiliğini atatürkçülüğünü seviyesini , ulan atatürk görse o rezaleti bilemiyorum adamcağız ne yapardı bilemiyorum , yok yabancı müziği türk müziğinin önüne koymamda bilmemne , işte al sana at gözlüğü , pop yapan adamlar ne yapıyor sanıyorsun a benim safım , demogoji yapmasın kimse heleki popun etiğini tartışacaksanız hiç tartışmayın , çünkü tartışılıp savunulacak bi yanı yok...
  • adem246 • 17 Ekim 2004 21:32 • #441782
    [::K.İ.L.İ.T::]senin canının sıkılması beni ilgilendirmiyor.ben istediğimi yazarım bu seni ilgilendirmez.ayrıca taş kafalı diye nitelendirilecek biri varsa o da sensin..
    aslında senin gibilerine cevap bile verilmez ama insanın kendi fikirlerini her zaman savunması lazım...
  • Serpent_King • 17 Ekim 2004 21:34 • #441783
    Aceleci ve müzik delisiyim ..

[::K.İ.L.İ.T::]:) adem aceleciymiş zaten ya müzik delisiymiş bir de :)...azuhasduhauhsda..deli kadir ulen filan da der ya bu adem şimdi :)....deliymiş işte ya eet aslında yazmamak lazım..müzik delisi tabi nası bişi onu bilemiyoruz..ama sakınmak lazım ..