-
[::K.İ.L.İ.T::]sen laftan anlamayan bir insansın taksim civarında buluşamayız maalesef...yarın bizim okula gelebilirsin okulun adını mesajla göndereceğim sana...ayrıca diğer forumda sana cevap yazdım okuyabilirsin...
-
[::K.İ.L.İ.T::]işte herkes açıkça gördükü üzerine her türlü hakareti yapabileceğiniz tipte bir insan..aklı sıra okul çıkışnda kendi gibi saçma span arkadaşlarını toplıcak başıma da dövücek beni :)...kaz lar göç etti senin de etmen lazım onlarla beraber adem..işte bu kafada bir insanın açtıı foruma yazdık bişiler ya..off..
-
[::K.İ.L.İ.T::]iftiranın böylesi görülmedi doğrusu...çok düştün be kardeşim artık muhattabım değilsin ben sana okul çıkışı gel falan demedim...öğle arası gel dedim.hem kavga lafını bile etmedim bu meseleyi ilk çıkaran sensin..dağda yaşamıyorsun kendine gel..
-
[::K.İ.L.İ.T::]ulan nie okula getiriyosun peki beni ? üstelik ben senin muattabın da olamam aptal pop müziğinin dinleyicisisin sen seçicilikten uzak , önüne ot konsa yiyebilecek tipte bir insansın..biz ağzımızla kuş tutsak sen tatmin olmazsın..ama gel sen bak ben sana tatmin olcağın şekiled anlatırım olayları...zaudhauda
-
türkçe pop müzik özentisi (yabancı poptan ne farkı varsa?)!
[::K.İ.L.İ.T::]adem hala dediklerime cevap yazmadın ve yazamayacaksın anladığım kadarıyla boş bir insansın konuyu dağıtıyorsun şarkı sözlerine takılma yaptığın terbiyesizliği açıkla , bundan önce attığım mesajları bir daha oku istersen gerçi bir şey farketmeyecek o sıraladığım 9 cevaba benzer bişiler yazacaksın buraya farkındayım ama napalım yontul diye zorluyoruz işte...
-
[::K.İ.L.İ.T::]müzik ikiye ayrılır yabancı ve türkçe diye.bunun yabancı olanında sibemol bastınmı aslında famijor çıkar.buna rağmen adamlar bir albüm çıkarmak için dünyanın masrafını yaparlar gerekirse orkestralarla çalışırlar.üstelik bütün bunlar yetmezmiş gibi şarkılarda tek elden çıkma değildir.herkes kendi şarkısını kendi besteler.birde öyle birşeydirki bu adamlar 2 sene 3 sene bir albümün üzerinde çalışırlar.yaptıkları abuk subuk şarkılara düşünüp klip çekerler.halbuki salaklar 3 sene beklese aynı klip türkiyede çekilecek ordan alırlar.birde söz yazmaktan aciz olanlar vardırki onların çoğuda klasik müzik denen bi saçmalıkla uğraşır.bach falan diye bi adam varmış öyle isimmi olur lan.size noluyo arkadaşım müziği türkler buldu sokmayın burnunuzu....
türkçeden ala müzikmi var be
bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni
kitap gibi herifim ben çevir çevir oku beni...
-
[::K.İ.L.İ.T::]anaa arkadaş sen baya bi aşmışsın cehalet olayında vah vah ya senin için şu noktadan sonra tedavi şansı yok...
-
[::K.İ.L.İ.T::]abi yanlız adamın dediği lafa bakarmısınız..türkçe den ala müzik mi var..ya türkçe bir dil sanırım acaba biz mi yanlış öğrendik..ahahaha çok iyi ya ..evet abi var türkçeden ala müzik olarak farsça var mesela latince var abi :) auhasudha
-
[::K.İ.L.İ.T::]hey millet!
thriller ve adem ikilisine şimdi de deren diye
kültür seviyesi eksi yönde maximum olan bi arkadaş katıldı.
üzgünüm bu şekilde konuşmak istemezdim ama klasik müziği
bu şekilde algılayan bir yaratık (bu bir insan olamaz)
ancak bu şekilde tanımlanabilir!!!
tamam adem sen iyi bir dinleyicisin ama kendin de söyledin
herkesin görüşleri, hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyler farklı..
FORUMUN TADI KAÇTI ARKADAŞLAR! LÜTFEN HERKES BİRBİRİNE SAYGILI OLSUN
BIRAKIN ARTIK BU KAVGAYI! BU TARTIŞMALAR ASLA Bİ SONUCA ULAŞMAZ!!!
madem fikirlerinizi medeni bir şekilde açılamak ve tartışmaktan
acizsiniz, herkes fikrini kendine saklasın!
-
[::K.İ.L.İ.T::]Abi katılıyorum da beni deli eden olay şu..Bak yukarıya ben uzun bi yazı yazdım adam o yazıdan sonra medeni bi şekilde bişi söylemesi gerekirken yarın okulda arkadaşlarla buna güleceğiz dedi..Şimdi sen buna ne yaparsın ? delirmez misin ?