Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yabancı müzik özentisi!

• adem246 • 17 Ekim 2004 21:36 • #441784
    [::K.İ.L.İ.T::]bu işi yeterince kaliteli yapan kişiler var.ayrıca benim yeterince müzik bilgim de var...ama bu her yerde söylenmez(hele senin gibi kendini öve öve asla)
  • Serpent_King • 17 Ekim 2004 21:41 • #441786
    yabancı müzik özentisinin özentileri kıl kaptırıcıları insanlar gelir burda forum açarlar..

[::K.İ.L.İ.T::]adem sen beni görsen komplekse girersin beni ve legend ı görsen.Senin gibi adamlar şuralarda forum açamaması lazım ama bilgisayarı bile nasıl kullanmayı öğrenmişsin sen çok ilginç.Onu da yabancılar icat etmiş ya ona da önyargıyla yaklaş abi sen bekle türkler giricek piyasaya o zaman girersin internete hem yarın senin okulun vardır hadi sen yatağa bakim rüyanda bol bol yabancı müzik dinlersin , saçma sapan fikirlerini de orda savunursun..bu arada sen bye demiştin hala hırsından ötürü gitmiyorsun ya bi git de rahatlıyalım.Fikirlerini de kendine sakla zaten büyüyünce anlayacaksın ne kadar saçmaladığını seninle tartıştığım için de sövüyorum kendime şimdi.
  • adem246 • 17 Ekim 2004 21:41 • #441787
    çok küçüldün be kardeşim!

[::K.İ.L.İ.T::]yeter artık birazdan seni yerlerde arıyacağız bu kadar da saçmalanmaz ki...ayrıca erinmeyip beni araştırmışşın ben seninle ilgili
    bilgilenmedim ve gerekte yok nasıl biri olduğun belli..
  • adem246 • 17 Ekim 2004 21:43 • #441788
    [::K.İ.L.İ.T::]yazdıklarını tekrar oku içinde kendini göreceksin...
  • Legend • 17 Ekim 2004 21:43 • #441789
    [::K.İ.L.İ.T::]ben kimseyi övmedim güzel kardeşim söylemediğim şeyleri konuşma bana karşı , kendine bir çeki düzen ver sen ne hakla evet türk gençliği deyip böyle bir forum açmaya cüret edersin ya? senin ne hakkın var milletin milliyetçi duygularını sömürüp kendi zevkindeki müziğe rant kazandırmaya? sen bunlara cevap ver açacaksan illa hey türk gençliği diye , erotik popu , tüketime yönelik popu nasıl kökünden kazırız diye forum aç kimseyede cevap veremiyorsun zaten sende thriller gibi laflara takılıyorsun , dur sen bu mesaja cevap atma ben senin atacağın türden şeyler yazayım,

senin gibiler garajı kirletiyor ,
    yaşasın pop ,
    eyooo hadi türk gençliği ,

savun bana kendini savuun , ama savunacak tarafın yok anca etrafına çamur atarak karizma yaparsın ya da milletin farklı duygularını kullanarak rant elde edersin..
  • Serpent_King • 17 Ekim 2004 21:46 • #441791
    [::K.İ.L.İ.T::]ya sen kitap oku kitap..cümle kuruyosun ne anlam ifade ettiği belli değil.

yazdıklarını tekrar oku içinde kendini göreceksin...

bundan ne anlıyorsunuz arkadaşlar ?

açıkçası bana birşey söyleme daha senle tartışmak istemiyorum kendimden nefret etmemem sebep oluyosun senle tartıştığım için.
  • adem246 • 17 Ekim 2004 21:47 • #441792
    [::K.İ.L.İ.T::]hahahahahahahaha.........güleyim bari boşa gitmesin lafların.
  • Legend • 17 Ekim 2004 21:47 • #441794
    [::K.İ.L.İ.T::]ben kimseyi övmedim güzel kardeşim söylemediğim şeyleri konuşma bana karşı , kendine bir çeki düzen ver sen ne hakla evet türk gençliği deyip böyle bir forum açmaya cüret edersin ya? senin ne hakkın var milletin milliyetçi duygularını sömürüp kendi zevkindeki müziğe rant kazandırmaya? sen bunlara cevap ver açacaksan illa hey türk gençliği diye , erotik popu , tüketime yönelik popu nasıl kökünden kazırız diye forum aç kimseyede cevap veremiyorsun zaten sende thriller gibi laflara takılıyorsun , dur sen bu mesaja cevap atma ben senin atacağın türden şeyler yazayım,

senin gibiler garajı kirletiyor ,
    yaşasın pop ,
    eyooo hadi türk gençliği ,

savun bana kendini savuun , ama savunacak tarafın yok anca etrafına çamur atarak karizma yaparsın ya da milletin farklı duygularını kullanarak rant elde edersin..
  • adem246 • 17 Ekim 2004 21:49 • #441795
    [::K.İ.L.İ.T::]aslında içinde birçok anlam var ama sen anlayamıyorsun...
    senin türkçe öğrenmen gerekiyor hem benim yazdıklarıma cevap yazmak zorunda değilsin..
  • Serpent_King • 17 Ekim 2004 21:52 • #441796
    [::K.İ.L.İ.T::]sen nasıl benimkilere cevap yazmak zorundaysan bende senin saçma sapan laflarına cevap yazmak zorundayım.ne anlam ifade ettiğini anlat baklalım da anlayalım hadi..:) benle ne alakası var..muhtemelen hakaret ediceksin et bakalım bekliyorum..+ LEGEND ın sorusuna da cevap ver..ya da yorum yap..her ikisinde de daha çok dibe batıyorsun ya.