-
[::K.İ.L.İ.T::]Öncelikle beni kırmayıp bu kadar insanı yazdığın için teşekkür ederim,
Evet,
Yukarıda saydığın isimlerin hepsi aşk şarkısı yapıyor farkında mısın? Peki başka konu yok mudur? Şarkılar hep aşktan mı ibarettir? Peki yapılması en kolay söz yazımının konusunun aşk olduğunu biliyor musun? Senin ruh halin bitmiş dostum. Bunları dinlersen bir yere varamazsın. Bu şarkılar sana aşktan başka ne mesaj verebilir sence? Bana sana verdiği mesajı söyler misin lütfen?
-
[::K.İ.L.İ.T::]bu kadar kişi yazdım ama bu kişilerin hepsi aşk şarkısı söylemiyor...
senin ne kadar bilgisiz olduğun ortaya çıktı...albüm dediğin çeşitli konuları içeren şarkılarla oluşmalı ki bu kişilerin albümlerini dinlersen görürsün çeşitliliği...sen sadece birkaç bildiğin şarkıya göre genel bir yorum yapamazsın..
-
[::K.İ.L.İ.T::]Peki yukarıda yazdığın popcuların aşk şarkısı dışında yaptığı bir şarkıyı buraya yazar mısın?
-
[::K.İ.L.İ.T::]seden gürel-bi bulsam
levent yüksel-sadakatsiz
sezen aksu-aynalar
zerrin özer-bu ilk değil ki
yeterli değilse devam edebilirim
-
[::K.İ.L.İ.T::]Ben bilmem, dinlemem rica etsem birinin sözlerini yazar mısın?
-
[::K.İ.L.İ.T::]Forumun konusu gene sapıttı..ya adem denen insan sen ne gerekçeyle yabancı müzik dinleyen insanlara özenti diyosun kimsin sen ya yeter artık sen ve thriller birbirinizin kopyasısınız nesiniz siz ya ermiş misiniz ?
Sana o kadar uzun yazılar yazdı herkes bende dahil hiçbirine mantıklı cevap vermedin.Ne kadar cahilsin ve başkalarına cahil diyebiliyosun.
Seni adam yerine koymuyorum çünkü adam olsan o yazdıklarıma karşın yarın okulda arkadaşlarımla güleceğiz bunlara demezdin.Sen zavallısın kendinden utanmalısın.
-
[::K.İ.L.İ.T::]sözlerini boşver şarkıyı dinleyebilirsin
www.sedengurel.net adresinden bi bulsam şarkısını dinle
aşk şarkısı olmadığını anlarsın
-
[::K.İ.L.İ.T::]hakaretlerin için sağol...ben sana hiç hakaret etmedim etmem de
senin gibilerine yakışır bu davranışlar...
-
[::K.İ.L.İ.T::]hesaplaşma şarkısını dinlemeyi unutma onun konusu bambaşka... divinemusic'e duyurulur...
-
[::K.İ.L.İ.T::]Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala
Yanlış bende mi acaba?
Bi bulsam, bi de emin olsam
Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala
Bunlar gibi dostun varsa
Boşver başka düşman arama
On kere, yüz kere, bin kere denediler
Olmadı, tutmadı, yetmedi delirdiler
Bizi bitirmeye ant içip sarhoş oldular
Ama ben aşk gibi, ana gibi, kale gibi sapasağlam
Zirvede kar gibi, göl gibi sessiz sakin
Çığ olup gelmeden, kabarıp köpürmeden
Aman aman aman
Orta yolu bulsam, ben de ona uysam
Biraz da kıvırıp sağdan soldan
Söz verip tutmasam, kendime yontsam
Doğruyu görsem, ölümüne sussam
Bunlar bana bi yakışsa, bu günkü aklım olsam
Hata annemle babamda, boş laf hepsi palavra
On kere, yüz kere, bin kere denediler
Olmadı, tutmadı, yetmedi delirdiler
Bizi bitirmeye ant içip sarhoş oldular
Yine iki kişi araya sokulmuş..!
sonnefes.garaj.org
Burada şarkı sözlerim var, dinlediğin insanlarla beni kıyasla...