-
[::K.İ.L.İ.T::]sana hakaret etmem.hakaret etmek sana yakışan birşey..
ben Türkiyenin gerçeklerini anlatıyorum.Türkiyeyi giderek uçuruma götüren kendi değer yargılarını kaybeden sizlerle muhattap oluyorum(maalesef)neden yabancılar sizin gibi olmuyor da siz onlar gibi oluyorsunuz?..
-
[::K.İ.L.İ.T::]cevap ver bana cevap ver görmezden gelme kaçma , kim kimin değer yargısını götürüyor , türkçeyi dejenere eden 1 numaralı şey pop , tekrarlatma bana yazdıklarımı , bana cevap ver...
-
[::K.İ.L.İ.T::]Türkçeyi pop müzik değil senin gibiler dejenere ediyor...
yabancı kelimeleri tek tek dilimize yerleştiriyorsunuz yalan mı?
Türkçeyi yavaş yavaş yok ettiğinizin farkında değilsiniz...
artık gidiyorum yarın bütün sorularınıza cevap vereceğim..
-
[::K.İ.L.İ.T::]bak hala çamur atıyorsun halaa , hala düzgün cevap veremiyorsun , tek yaptığın papağanlık , kim türkçeyi düzgün kullanıyor ya bana isim ver bişey söyle , bana o abidik gubidik popçu kliplerini savunma bizi dejenere eden sizlersiniz , gidin bu ülkeden başka yere yerleşin ya , hala sorularıma cevap vermedin ve vermeyeeksinde ister yarın gel ister ertesi gün , veremezsin zaten verecek cevabın yok olay ortada...
-
[::K.İ.L.İ.T::]yabancı müzik kanallarında yeterince aptalca ve erotik klip görüyoruz..ayrıca kimseye çamur falan attığım yok çamur atan sensin...senin sorularına yeterince cevap verdim...
ayrıca bu ülkeden gitmesi gereken varsa onlarda sizlersiniz..sizin beyniniz şu anda çalışmıyor ve yaptığınız hataların farkında değilsiniz...sen forumda saçmalamaya devam et ben gidiyorum artık.
-
[::K.İ.L.İ.T::]şimdi eet tekrar kendini çürütmüşsün..
Onlar gibi neden oluyoruz demişsin cahil kardeşim..PEKİİ pop müziği biz onlardan almadık mı ? demekki sende sana göre onlardan biri olmuşsn...yazık sana yazdıklarını tekrar oku içinde kendini göreceksin...EVRENSELLİK - SANAT...sanat evrenseldir ..biz sadece müziği almadık onlardan herşeyi aldık ve en alınacak yerde sanattır.RESİM , SİNEMA , MÜZİK...hani söyle bakalım..bizim halk oyunumuz , osmanlı dönemi mimarimiz , cartımız curtumuz kadar değerli şeylerimiz var evet..işte bunlar neden onlara gitmiyor..GİTMEZ..çünkü çağın gerisinde kalmış şeyler ama bize ait ve bizim bağrımıza basabileceğimiz şeyler..sen git kalitesiz müziğini dinle..senin dediğin yabancı kavramı sanırım senin yaşından kaynaklanan bir problem..yabancı müzik dinleyen insan özenti diğildir..Söyle bakalım biz dünyanın dinleyebileceği süper bir tarz olarak neyi ürettik ? tüm dünya nın ilgisini çekebilecek bir şey..üretemedik ..neden ? Senin gibi bilgisiz insanlar yüzünden üretemedik ki sen dandik bir müziğin savunuculuğunu yapıyorsun senin gibiler yüzünden türk sanatı olduğu yerde sekiyor hatta daha da gerilere gidiyor..Zombi gibi gerçersiniz siz televizyonun başına sabahtan akşama kadar oynayan dizileri seyredersiniz hiç sıkılmadan o dandik kalitesiz şeyleri seyredersiniz.Önüne ne konsa yiyebilen bir toplum olduk.HA gelelim konumuza.Yabancılar bir çok tarzı bizden daha iyi yapıyorlar..bu onların burada üstün olduklarını göstermiyor işte..Onların toplumlarında bizdeki gibi önyargı olmadığı ve sanat anlayışları evrensel olduğu için geliştiriyorlar müziklerini.Ve bizden daha iyi yapıyorlar bir çok şeyi..Biz hala oynama şıkıdım , taradum tam tam lardayız.Onlar da bizim melodilerimizi kullanıyorlar şarkılarında..bkz marty friedman arabic riff ler kullanmayı çok seven bir virtüözdür.
Senin yaptığın bu tartışma gibi pek çok tartışma bizim gibi dünyada geri kalmış ülkelerde yapılıyor sadece.Çünkü bu ülkelerdeki tutuculuk , insanların cehaletine öyle bir işlemiş ki evrensellik denen şeyi sanat için unutuyor durumdalar.
Ne yalan söyleyeylim adamlar bizden daha iyi pop müzik ve daha iyi rock müzik yapıyorlar..AMA bizden daha iyi klasik türk müziği ve halk müziği yapamazlar..olay budur..şimdi bana hakaret dolu saçma sapan öfkene dayalı bir mesaj yazmadan önce benim türkçem hakkında yazdığın yazıyı ve bu forum konusunun saçmalığını düşün.iyi geceler umarım düşüncelerinden vazgeçerek uyanırsın sabah okula öyle gidersin.
-
[::K.İ.L.İ.T::]sabah okulda arkadaşlarla bunlara güleceğiz...
haaahaaaahahaha ilahi siz adamı öldürürsünüz
-
[::K.İ.L.İ.T::]Sizin gibiler gülersiniz , bizim gibiler düşünürüz.Ben senin yaşındayken en azından bu söylenenlere kulak verirdim ve daha mantıklı ciddi birşey yazarak en azından karşıt görüşümü belirtirdim..Ama görülüyor ki sen daha küçücük birşeymişsin sabah okula gidip arkadaşlarınla gülecekmişsin..neyse büyüyünce anlarsın.
-
[::K.İ.L.İ.T::]abicim siz gidin okulunuzda gülün aynı iqya sahip insanlar ne diyeyim yani papağan gibi aynı şeyler ve hala bana cevap veremedin hala dahada demogoji yapıyorsun , bak arkadaşım o erotik yabancı klip dediklerini zaten baz alan türkiyede pop müzik , rock değil bilde konuş ikincisi sen bu adamları seyrederek bu adamların kasetlerini alarak adamlara yerdım ediyorsun , onlarda daha güzel mankenlerle daha erotik klipler çekiyor sonra çıkıyor hoberey haydin türk gençliği diye alakasız forumlar açıyorsun , bak aynı şeyleri tekrarlatıyorsun bana , bunlara cevap ver adamım bırak çocukça lafları , he kafan basmıyorsa sus , bana hala saymadın düzgün pop yapan arkadaşları? hani nerde bana verdiğin cevaplar bak sana bana verdiğin cevapları sıralıyorum
1-bu işi yeterince kaliteli yapan kişiler var.ayrıca benim yeterince müzik bilgim de var...ama bu her yerde söylenmez(hele senin gibi kendini öve öve asla)
-bakınız hiçbir bilgi yok safsata
2-hahahahahahahaha.........güleyim bari boşa gitmesin lafların.
-oyy çok iyi cevap çok derin girmişin mevzuya
3-senin canının sıkılması beni ilgilendirmiyor.ben istediğimi yazarım bu seni ilgilendirmez.ayrıca taş kafalı diye nitelendirilecek biri varsa o da sensin..
aslında senin gibilerine cevap bile verilmez ama insanın kendi fikirlerini her zaman savunması lazım...
-işte bi adem klasiği yine boş bir cevap
4-yazdıklarını tekrar oku içinde kendini göreceksin...
-bakınız boş boş boş
5-aslında içinde birçok anlam var ama sen anlayamıyorsun...
senin türkçe öğrenmen gerekiyor hem benim yazdıklarıma cevap yazmak zorunda değilsin..
-oyyy nededim ben sana çamur atma cevap yaz
6-sana hakaret etmem.hakaret etmek sana yakışan birşey..
ben Türkiyenin gerçeklerini anlatıyorum.Türkiyeyi giderek uçuruma götüren kendi değer yargılarını kaybeden sizlerle muhattap oluyorum(maalesef)neden yabancılar sizin gibi olmuyor da siz onlar gibi oluyorsunuz?...
-bakınız soruya soruyla karşılık yine cevap yok.
7-Türkçeyi pop müzik değil senin gibiler dejenere ediyor...
yabancı kelimeleri tek tek dilimize yerleştiriyorsunuz yalan mı?
Türkçeyi yavaş yavaş yok ettiğinizin farkında değilsiniz...
artık gidiyorum yarın bütün sorularınıza cevap vereceğim..
-hep sözler hep sözler söylüyorsun dayanak yok , o lafları yerleştiren esas popçu arkadaşlar , örneğin foolish kazanova nasıl bir şarkıdır acep tamamen ingilizce , türkçeyi çekerek iterek yavşatarak tiki ağzı yapan pop icra edenlere ne demeli? , yine boş laf salatası anlayacağınız...
8-yabancı müzik kanallarında yeterince aptalca ve erotik klip görüyoruz..ayrıca kimseye çamur falan attığım yok çamur atan sensin...senin sorularına yeterince cevap verdim...
ayrıca bu ülkeden gitmesi gereken varsa onlarda sizlersiniz..sizin beyniniz şu anda çalışmıyor ve yaptığınız hataların farkında değilsiniz...sen forumda saçmalamaya devam et ben gidiyorum artık
-zaten bahsettiğin aptalca ve erotik klipler pop klipleri ki biz bu kültürü ordan ithal ediyoruz yani inkar yalan iftira nescafe üçü birarada...(bu arada hala cevap yok sorulanlara)
9-sabah okulda arkadaşlarla bunlara güleceğiz...
haaahaaaahahaha ilahi siz adamı öldürürsünüz
- no comment yani , artık yuh diyebiliyorum sadece bu kadarmı derin ve bilimsel cevap atar bi insan saygıyla yerlere eğiliyorum gülmekten...
şimdi arkadaşım sana bir fırsat daha tekrar copy paste yapıyorum bak cevap ver cevap!
1-)evet günümüzde yabancı müzik = sanat çünkü artık türkiyede bu işi doğru dürüst yapan yok , eskiden türk halk müziği , rock , pop gayet iyi bir şekilde icra edilmişken şu anda sadece tüketmeye ve para kazandırmaya dayalı sizin gibi enayiler çıkıp bu adamları savunuyor , adamlar sizin paranızla klip çekiyor heey , o tvde seyredip türlü ahlaksızlığı kliplerinde gösteren adamların destekçisi sizsiniz ne seviyesinden bahsediyorsun sen? , buraya müzik bilgisi olmayan adam yazmasın diyorum daha ilk açıldığından beri ama hala yazıyorsunuz hala , sonra bi de " illa müzik bilgimizmi olması lazım eleştirmek için , futbolu eleştirenler çokmu iyi futbol oynuyor " felan gibi abidik gubidik futbolu müzikle aynı statüye koyabilen arkadaşlarda onlarıda içten tebrik ediyorum , işte müzik bilgisi olmayan adam bu foruma mesaj atarsa madara olur defalarca o yüzden ademciğim sende biliyorsan bilgini gösterde oturalım tartışalım , kafadan girme konuya yok eğer bilmiyorsan otur susta adam sansınlar...
2-)yemişim ademin milliyetçiliğini atatürkçülüğünü seviyesini , ulan atatürk görse o rezaleti bilemiyorum adamcağız ne yapardı bilemiyorum , yok yabancı müziği türk müziğinin önüne koymamda bilmemne , işte al sana at gözlüğü , pop yapan adamlar ne yapıyor sanıyorsun a benim safım , demogoji yapmasın kimse heleki popun etiğini tartışacaksanız hiç tartışmayın , çünkü tartışılıp savunulacak bi yanı yok...
3-)ben kimseyi övmedim güzel kardeşim söylemediğim şeyleri konuşma bana karşı , kendine bir çeki düzen ver sen ne hakla evet türk gençliği deyip böyle bir forum açmaya cüret edersin ya? senin ne hakkın var milletin milliyetçi duygularını sömürüp kendi zevkindeki müziğe rant kazandırmaya? sen bunlara cevap ver açacaksan illa hey türk gençliği diye , erotik popu , tüketime yönelik popu nasıl kökünden kazırız diye forum aç ...
hadi canım cevabını beklerim yanlız verdiğin ilk 9 cevaba (gerçi tek cevap hepsi birbirinin aynı)benzer olmasın , cevap veremezsende bünyeni zorlama malum yaş küçük akıl edemeyebilirsin okulda arkadaşlarla gülüşürsünüz sonrada , yanlız buraya çıkıpta haydin türk gençliği diye yalan yanlış şeyler yazma...
-
???????
[::K.İ.L.İ.T::]yıllanmış nasır tutmuş aptal şovanist jargonlarla eleştiri yapmak ne kadar doğrudur.Türk gençliği dinlediği müzik v.s bu kadar yüzeysel imgelerle nasıl değerlendirme altına alınabilir.bunun gibi üst düzey mücadeleler ne yozlaşan kültürü kurtrabilir nede müziğimize etki eden normları.bırakın artık bunları kim ne dinliyor kim neyin özentisi kim o kim bu aslolan üretmektir.emektir.üretileni savunmaktır.