-
ne özentisi? o zaman bütün kendi içinde bütün metalciler ,bütün rapçiler, popçular ,rockçılar birbirlerine özenti mi ? nassı ya
-
arkadaşlar kim manga'ya özenti diyor? hayır güzel çalıyorlar ama bu herkesin onları sevmesini ve dinlemesini gerektirmez sanıyorum öyle değil mi?
-
bi nokta daha koyduk...:))
arkadaşlar kim manga'ya özenti diyor? hayır güzel çalıyorlar ama bu herkesin onları sevmesini ve dinlemesini gerektirmez sanıyorum öyle değil mi?
ayrıca manga için söylemiyorum bunu ama birilerini taklit edip özenti konumuna düşmekle birileriyle aynı tarzda müzik yapıyor olmak farklı şeylerdir..ve eminim bu sitedeki herkeste bunun farkındadır.yani özenti derken aynı tarzdan bahsetmiyorlardır
-
bi nokta daha koyduk...:))
koyduk gardaş da bu noktalardan daha kaç tane daha koyucaz acaba?..:)
-
biz daa çok nokta koyarız yalla:))
:))) koyarız kardaş...dur bakalım daha ne noktalar koyacağız:)
-
YA BAKIN GENE KAYDI KONU ÖZENTİLİKLERİNDEN DEĞİL MÜZİKLERİNE SON NOKTAYI KOYUN DİYORUZ YAF
-
7 telli çalan bi gitarcın var ki hiç hazzetmemem bu olayın dışında konumlanıyor. zagaya çıktıkları gün gitara kamera taktılar izledik. izleyeniniz de vardır. bunu da hatırlatmak istedim.
tarz belirlenmiş? lp benzeri hatta özentisi olsa daha iyi olmaz mı? tartışılır...
yalnız o kemanlar nasıl bi enstantane? tarz diyoruz da nasıl bir partisyon bu eğer tarz buysa. klip çıktığında ben açıkçası kral dinleyicisinin eğlendiğini görüyorum. ben kaldıramıyorum açıkçası. hala tarzdan konuşacak mısınız?
-
evet kral ve aynı çizgide olan kanallarda yayınlanmasını ben de kaldıramıyorum.Ama bunlar şimdi nu-metal diyolar aslında biraz rapcore diyemezmiyiz?? kemandan kastını anlayamadım arkadaşım...
-
albüm bence gayet güzel.sık sık dinliyorum..
-
kisisel goruslerim 1)klip igrenc otesi sanki elektro gitarist bass calarm1s gibi gosterilmis.. ya bana bu dünyada elektroyu bas gibi calan bi adam gosterin? hadi animasyonu yapan insan keriz ,gruptaki gitaristler bu aptall1g1 gormuyolarm1 acep? 2)tamamen linkin park taklidi parcalar, icine türk müzigi motifler konmaya cal1s1l1p taklit ozelliigi kapat1lmaya cal1s1lm1s, türk müzigi motifinden kast1m kemandan m1 yoksa turn table dan m1 c1kt11n1 anlayamad1g1m ezgi.. 3) parcan1n icine rap gibi birsey koymalarini gereksiz buluyorum (zaten bu yeni tür rapcore-hardcore-rock-numetal gruplar1nda tiksindiim bi ozellik) 4) gitarist o grupta nap1yo anlamad1m? benim için kalite bi gitarist bi sarkida kendinin orda oldugunu hissettirecek seyler yapmal1d1r,iki tane power chord basarak iyi gitarist olunmaz, adam madem konservatuarda gitar egitimi al1yo doktursun o zaman biraz kardesim, bu arada iyi gitaristlik paso efektör pedal kullan1larak olmaz bi gitarist olarak bunu burdan soyliyim.. 5) bateristleri 4-4 lük ve 4-2 lik rtim den baska bisi yapm1yo zilleri kullanm1yo hatta hicbisi kullanm1yo atak dahi yapm1yo bi tam tam bi hayhet goturuyo isi 5) vokal icin bisi demiyorum rap yap1yo daha ne diim 6) turntable c1 arkadasa bi diyecegim yok üzerine düsen gorevi yerine getiriyo zaten, 7) bass gercekten iyi bas1yo diebilirim... bunlar tamamen kendi düsüncelerimdir saka bi yana grup lp ozentiliginden vazgecip kendi müzigini yaparsa cidden basar1l1 olabilir, basar1lar1n1n devam1n1 diliyorum..
bu arada müzik tarz1m metal&blues olduu için grubun yapt1g1 müzik bana anlams1z geliyo , tabi ki bu müzigi begenenler olacaktir ve buna saygi duyulmasi gerekir
kalin salicakla...