-
evet ya haklısın!özenti kaynıyor burası!ben de gördüm birtane geçende!kendine de "karete"mi ne diyormuş!
-
evet ben özentiyim kimse özenti değil gösteriş laf budalaları
-
çok doğru(!)
-
bi de ünlem işareti koymuş :D
-
soru işareti mi koysaydı? :D
-
parantez içerisindeki ünlem işaretinin ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar cahil olduğun için söyleyecek başka bir laf bulamıyorum!
son kez şunu deyim: !?...
daha fazla tartışmaya gerek yok!sen ne diyorsan öyle olsun!
-
abi haklısın bizim üikemizde rock pek doğru düzgün anlaşılmıyor ama ben bu seneki barışa rocktan fazlasıyla umutluyum!bak sen o ankete!eminim bu sene barışa rock'a çok daha fazla destekçi çıkacak!
ve ben hala umutluyum ki başkaları da birgün gerçekleri görüp kimin arkasında durması gerektiğini anlayacak!
rock kültürü ölmedi!
kimse de öldüremeyecek!
-
yav karete doğru söylüyorsun ama genelleme yapmak yanlış..öyle olanlar var aramızda ama hepimiz öyle değiliz ya da yabancı müzik dinleyen herkes öyle değil sende biliyorsun..ya aslında bizim sorunumuz bu zaten lafa gelince mantık abidesi oluruz döktürürüz bir güzel ama iş ciddiye bindimi yan çizeriz..aç bi forum bak bi allahın kulu rock'n coke demez ama anketlerde çıkıyor işte..yazık bize yazıkk
-
genelde insanlar dikkat çekmek için kullanıyo o işareti :D neyse ben hep söylerim rock£'n coke hep kaliteli oldu keşke barışa rockta olsa gerçekleri inkar etmeyin müzik dinlerken bir amaç gütmeyin
-
abi yazıdan alınmam gereken biryer var mıydı?yok üstüme alınacak biryer bulamadım ama cevap bana yazılmışta ondan sordum!