Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke / Barışa Rock

• Ktulu • 12 Nisan 2005 17:42 • #460014
    Hala müzik üstünden siyaset mi yapyosunuz?

İşiniz mi yok ya?

Gidin siyasetinizi meydanlarda yapın, üstüne bi güzel de dayak yiyin aklınız başınıza gelsin.

Coca-Cola cart-curt dersiniz System Of A Down dinlersiniz... Şu anda kullandığın bilgisayarın işlemcisinden ekran kartına kadar hepsi Amerikan malı değil mi? Amerikan grupların albümlereini almıyomusunuz? Amerikan gitar almak için kı*ınızı yırtmıyomusunuz?

Şimdi burda gelip de ucuz siyaset yapıp aptalların gözünü boyamaya çalışmayın.

• karete • 12 Nisan 2005 17:46 • #460015
    +1
    dostlarım beni anlıyor
  • Kaiser • 12 Nisan 2005 18:16 • #460024
    karete dostum diğer forum saçmaları topicindede bunu tartıştık ben siyasi amacın önünde saygıyla eğilirim
    bende Kemalist bir insanım ancak bu öge türk gencini piknik yaptırmaksa durun
    ben ilk barışarocka gittim geçen sene rock"n cokea
    ardaki farklar
    1.Piknik yapılıyor sanki barışarockta bir grup uzun eşek oynarken birileri makara yapıyordu ses sistemi zayıf çıkan gruplardan sadece biri iyiydi ben giittiğimde rock"n cokea çalım atıp chum.. çıkmıştı neyse yani festival gibi değildi onlara bunu söylediğimde bana komite görevlisi bunun parasal yardım alınmadan yapıldığını ve bu kadar dedi..
    Ancak ben o yıl rock"n coke u sonra Dream tv den izlerken çok kötü oldum 50bin kişi süper hijyenik tuvaletler ortam falan sonra bende oraya gittim hakkaten süperdi
    bir tane çadır kiraladık eminönünden!ardından kızlı erkekli gece gitar çaldık içtik süper olmuştu yani 50cent geyiğine gelince benim abim amerikada bir festivale gittiğinde bana Death metalle hiphop ve punkun aynı sahnede olduğunu zaten festivalin amacı çok kişiyi buluşturmaktır.Abim kameraya çekmiş tabii orda durum uçuk 300bin kişi falan var neyse..
  • deprofundis • 12 Nisan 2005 20:00 • #460035
    senin abin Woodstock'a da gitmiş mi?
    başka bir şey demiyorum!

anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az!!!
  • Kaiser • 13 Nisan 2005 11:03 • #460132
    deprofundis kardeşim senle biz bunu sürekli tartışacağız bu kesin neyse ben şunu belirtiyorum Anti Amerikanizm adına ülkeme gelen sağlam gruplARı görememekse ben yokum dedim eğer Barışarock"ta bugün rock coke kadar iyi olursa gelenler türkürock yapmazsa hijyenik ve konfor yükselirse tabii ki
    Dediğin festival gibi 3 tane daha var ancak peki
    Rock"m Ring desem bende
    Sanırım anladın :-))
  • karete • 13 Nisan 2005 13:10 • #460138
    Kaiser
    12 Nisan 2005 Salı / 18:16
    karete dostum diğer forum saçmaları topicindede bunu tartıştık ben siyasi amacın önünde saygıyla eğilirim

bu söylediğini biraz düşün
  • Ktulu • 13 Nisan 2005 14:55 • #460151
    "karete demiş ki:"
    +1
    dostlarım beni anlıyor

Bunun için dost olmaya da gerek yok ki Memetçim, adamların donuna kadar amerikan markası, sonra gelip biz ABD karşıtı akıllı gençleriz ayağı yapıyolar.

Microsoft işletim sistemleriyle nete girip Intel işlemci kullanıyolar. Cyrix kullanın kardeşim... GeForce'um var diye hava atıyolar. 3DLabs alın.

Amerikan Fender'im var diyolar.. Japon Ibanez alın. 3000$ verip LesPaul alırsınız, J&B içersiniz, Johnny Walker içersiniz, 80 kuruşluk Coca-Cola'ya laf atarsınız. Bi de Pepsi de değil Coca-Cola :)))

O JB şişesi var ya......

Neyse.......

• deprofundis • 13 Nisan 2005 19:37 • #460203
    ya burda yazan heriflerin hepsini tanıyosun ya,beni tanıyosun ya!
    ya ben sana ne deyim ki...
    dilin kemiği yok ki tutasın.ağzı olan konuşuyor!
    ya neyse gerek yok uzatmaya
    eyvallah deyim geçim en iyisi!
  • deprofundis • 13 Nisan 2005 19:41 • #460204
    eyvallah abi ama bir şeyleri tam olarak yapamıyorsan bile doğru bir amaç üzerine gidiyorsan bence yapmaya çalışmak da çok iyi bir şeydir!
    dediğin şeyi de anlamadım kusura bakma.yani bilmiyorum söylersen öğrenirim belki.

saygılar
  • Ktulu • 13 Nisan 2005 19:56 • #460208
    dilin kemiği yok ki tutasın.ağzı olan konuşuyor!

Ben de bunu sylüyorum zaten.

Hayatında hiç amerikan markası bişey almaya heves bile etmediniz mi?

On kuruşluk şeye gelip laf atıyosunuz...

İçiceğin her koladan 1 kurşun gidiyosa İsraile, alıcağın her Fender'den, Jackson'dan kaç kurşun gidiyo? Kullandığınız bilgisayarı da kola parasına mı aldınız?

Coca-Cola'nın sahibi çıkıp ben İsraile yardım ediyorum mu demiş? Var mı böyle bi enayi dünyada? Adam müslümanlardan para kazanmıyo mu? Nası inanıyosunuz her lafa anlamıyorum....