festival anlamında rock n' coke türkiyenin en büyük organizasyonudur heralde ama mükemmel organizasyon kesinlikle rock n' coke a gidelim diye bişi olmamalı. insanlar birazda seçme özgürlüğünü kullanmalı. zaten yıllardır her önümüze konanı yediğimiz, sesimizi çıkarmadığımız için hem müzik olarak hemde ülke olarak bu durumda değilmiyiz? barışarock`a gelince.. barışarock`ın en önemli söylemlerinden biride 'eleştirdiğini değiştir' dir. barışarock`ın müzikal kalitesinin düşük olduğunumu düşünüyorsunuz? o zaman festivale destek verin, etrafınızdaki insanları barışarock`a yönlendirin böylelikle katılımı artırmak için ufakta olsa bir çaba gösterin. festival büyüsün gelişsin. böylelikle belkide istediğiniz müzikal kaliteyi ordada görürsünüz. en azından bunu biz yaptık diyebilirsiniz. bunun için çok bişey yapmanıza gerek yok. çarşambaları karakedi kültür merkezindeki barışarock toplantılarına gelmeniz yeterli.bu adamı dinleyin ...
yani organizasyon güzel ama gelen gruplar sanatçılar filan bir kere adına uymuyor
abim şunu söyleyim ki okumadan ya da anlamadan cevap yazmam!
ben
yani organizasyon güzel ama gelen gruplar sanatçılar filan bir kere adına uymuyor
lafı nedeniyle o yazıyı yazdım ki bütün yazı hakkında bir eleştiride bulunmadım!
yanlış anlaşılmaya yol açtıysam özür dilerim!
ayrıca şunu belirteyim,organizasyonun adını bir kenara bırakalım,coca colayı da bir kenara atalım,işin sadece kalite yanına baksak bile rock ile alakası olmayan bir yığın grubu,adamı oraya toplayan bir rock festivali adı altındaki organizasyonun nekadar kaliteli olduğunu söyleyebiliriz?