Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke / Barışa Rock

• virtioz • 2 Nisan 2005 18:21 • #458554
    festival anlamında rock n' coke türkiyenin en büyük organizasyonudur heralde ama mükemmel organizasyon kesinlikle rock n' coke a gidelim diye bişi olmamalı. insanlar birazda seçme özgürlüğünü kullanmalı. zaten yıllardır her önümüze konanı yediğimiz, sesimizi çıkarmadığımız için hem müzik olarak hemde ülke olarak bu durumda değilmiyiz? barışarock`a gelince.. barışarock`ın en önemli söylemlerinden biride 'eleştirdiğini değiştir' dir. barışarock`ın müzikal kalitesinin düşük olduğunumu düşünüyorsunuz? o zaman festivale destek verin, etrafınızdaki insanları barışarock`a yönlendirin böylelikle katılımı artırmak için ufakta olsa bir çaba gösterin. festival büyüsün gelişsin. böylelikle belkide istediğiniz müzikal kaliteyi ordada görürsünüz. en azından bunu biz yaptık diyebilirsiniz. bunun için çok bişey yapmanıza gerek yok. çarşambaları karakedi kültür merkezindeki barışarock toplantılarına gelmeniz yeterli.
    bu adamı dinleyin ...
  • virtioz • 2 Nisan 2005 18:27 • #458555
    sen neymişsin be,helal olsun...
    Lütfen biraz daha düşün ve bize gösterdiğin tepkini Amerikaya göster hatta olabiliyorsa bunu müzikle yap ama burdaki insanların birbirlerine düşmeleri çok yanlış.Çünkü bu ülke, bu topraklar bir gün yeniden kurtuluş savaşına girerse (yani atıyorum) bizler sizler yanyana olacağız...Ama yeniden söylemekte sakınca yok savaşsız bir dünya olmalıydı,olmadı ama olabilir...
    sevgiyle saygıyla...
  • deprofundis • 3 Nisan 2005 15:58 • #458679
    söylediğin laf okadar komik ki ne diyeceğimi bilmiyorum!
    bu insanlar yıllarca müziklerinin içersindeki siyasi söylemlerle dünyayı değiştirmek için çağrıda bulundular!
    oyüzden o lafı git de rock'ı bu günlere getiren,bu müzik için savaşmış üstadlara söyle dedim!ama siz ne anlarsınız ki!
  • karete • 3 Nisan 2005 16:14 • #458681
    eğer burda olsalardı söylerdik söyleme imkanımızmı var ? biz zaten o kişilerin siyasi tavırlarını değil müzikal tavırlarını beğeniyoruz anlayana...
  • deprofundis • 3 Nisan 2005 19:33 • #458714
    (!) işareti alay anlamı içerir!bilmeyenlere duyurulur!
  • deprofundis • 3 Nisan 2005 19:44 • #458717
    abim şunu söyleyim ki okumadan ya da anlamadan cevap yazmam!
    ben
    yani organizasyon güzel ama gelen gruplar sanatçılar filan bir kere adına uymuyor

lafı nedeniyle o yazıyı yazdım ki bütün yazı hakkında bir eleştiride bulunmadım!
    yanlış anlaşılmaya yol açtıysam özür dilerim!

ayrıca şunu belirteyim,organizasyonun adını bir kenara bırakalım,coca colayı da bir kenara atalım,işin sadece kalite yanına baksak bile rock ile alakası olmayan bir yığın grubu,adamı oraya toplayan bir rock festivali adı altındaki organizasyonun nekadar kaliteli olduğunu söyleyebiliriz?

saygılar
  • FreDy • 3 Nisan 2005 20:17 • #458718
    öncelikle rock kültürünün ne olduğunu bilmeyenlerin buraya yazı yazmaları ne kadar güzel bişe öğrenin bari...rock kültürü tam anlamıyla ne? ve biz niye koka kolanın bu rock ismini kullanmasından nefret ediyoruz? rock yıllardır süre gelen her dönemde popüler kültürün uşağı olmuş kişilerin (mtv deki rock gruplarını ve bunları dinliyenleri bu söylem içerisine almıyorum) niye korktuğu müzikti ? rock bir başkaldırıdır.. Rock söylenmeyenin üstüne bastıra bastıra bağırarak söyleyendir.. rock hep barışı istedi rock hep eşitliği istedi rock hep hayaller içerdi.. rock yani bilinmeyen diyarlardaki yeşillikleri gösterdi... ve böyle sürdü yıllardır... peki koka kola naptı? sırf kendi sermayesi için savaş bile çıkarmaktan geri kalmadi.. sırf daha fazla para kazanmak için aç insanlari köle gibi kullanarak fabrikalarında çalıştırdı.. koka kola hep sömürdü... ve 2 yıldır bu ülkede bilgisiz insanları rock ismi altında cebini doldumak için uğraşıyor.. barışa rock ise bu sömürüye karşı koymaya çalışıyor.. başarıyor veya değil ama deniyor.. insanlık hep bir şeylerin karşısında eli kolu bağlanmış gibi durduğu için kaybetmedi mi? bırakın barışa rock uğraşsın denesin bir şeyleri değiştirmeye çalışsın.. ben barışa rock'ın yanındayım ve benim gibi düşünen insanların hiç de az olmadığını biliyorum.. siz hala sömürünün yanındaysanız o da sizin bileceğiniz... hep dedim hep diyeceğim barış ve rock bu senede barışarock
  • chazy_chazzz • 3 Nisan 2005 22:40 • #458743
    abim şunu söyleyim ki okumadan ya da anlamadan cevap yazmam!
    ben

yani organizasyon güzel ama gelen gruplar sanatçılar filan bir kere adına uymuyor

lafı nedeniyle o yazıyı yazdım ki bütün yazı hakkında bir eleştiride bulunmadım!
    yanlış anlaşılmaya yol açtıysam özür dilerim!

ayrıca şunu belirteyim,organizasyonun adını bir kenara bırakalım,coca colayı da bir kenara atalım,işin sadece kalite yanına baksak bile rock ile alakası olmayan bir yığın grubu,adamı oraya toplayan bir rock festivali adı altındaki organizasyonun nekadar kaliteli olduğunu söyleyebiliriz?

şöyle söyleyeyim hepsini bir kenara bırakmışsın güzel ama benim kalite derken asıl kenara bıraktığım şey gelen gruplardı..ki zaten
    "yani organizasyon güzel ama gelen gruplar sanatçılar filan bir kere adına uymuyor" derken demek istediğim oydu..bir düşün ortam düzenlenen etkinlikler sahnesinden ses sistemine var mı rock n coke kadar kalitelisdi yok..ama gideceğim en son festivaldir hatta asla gitmem o başka..bende yanlış anlaşılmak istemem..umarım şimdi anlamışsındır ne demek istediğimi...
  • virtioz • 3 Nisan 2005 22:46 • #458746
    fredy,işte budur be!!!sağol!!!
  • sacrifice666 • 4 Nisan 2005 00:26 • #458757
    yaw barışa rockk...bikere rock'n cokeun rokckla pek alakası yok ki...50cent falan ne buu??kurban boşuna çıktı orda...ilk sene yine brz iyidi ama...