Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke / Barışa Rock

• Kaiser • 13 Nisan 2005 20:08 • #460209
    KTULU
    Kardeş bunu anlatmak istemiştim
    bende sende hepimiz Amerikanın siyasi politikasına kesin karşıyız ama bunu bu yolla anlatmak saçma
    örnek Annelerimizin kullandığı temizlik ürünlerinin %80 den fazlası İsrail malıdır.
    Ayrıca şuan internete bağlanmamızı sağlayan uyduların bile parasal kısmı çoğunlukla ABD sayesinde yani hakkaten ABD -protesto -Cocacola biraz saçma
  • deprofundis • 13 Nisan 2005 20:14 • #460213
    coca colanın savaş sponsorluğu okuyun öğrenin
    http://killercoke.org
  • sdqantaris • 14 Nisan 2005 00:34 • #460274
    Gidin siyasetinizi meydanlarda yapın, üstüne bi güzel de dayak yiyin aklınız başınıza gelsin.

Ben yanlış anlamadıysam burada inandıkları uğrunda demokratik haklarını kullanarak gereğinde sokaklarda sivil eylemlerle tepkilerini dile getiren vatandaşların polis tarafından ya da ağzı köpürmüş üç beş it tarafından dövülmesi mübah görülüyor. Eğer bunu yanlış anlamadıysam çok sinirlendim Tuncay.

Yanlış anladıysam özür dilerim ama sözlerimi geri almam, böyle düşünen öyle düşünmeyen olduğunu da bilsin, varsa onlara gider laf, sinirlenirim böyle düşünülmesine.

Saygı, sevgi.

Onur
  • Ktulu • 14 Nisan 2005 00:52 • #460276
    MOahahah

evet sitenin altına baktıysan adamların amaçlarını anlarsın zaten.

Şveps'in reklamını yapıyolar :D
  • Ktulu • 14 Nisan 2005 00:56 • #460277
    Anlatmak istediğimi anladığını sanıyorum Onur. Başka yerlere çekme konuyu. Her eylemde her dayak yiyen insanın haklı olduğunu ya da hakkını aldığını söylemedim.

Ben kör topal birilerine ya da bi kuruma saldırılamsına kızıyorum ve bu benim firmam olsa çok sinirlenirdim böyle bir haksızlığa uğramış olsam.

Sadece Türkiye'de her meydana çıkan insanın dayak yediğini belirtiyim dedim, ki coca-cola muhalifleri de bu şekilde belki akıllanırlar diye düşündüm :)
  • sdqantaris • 14 Nisan 2005 00:58 • #460279
    Anladım. Özür dilerim.

Saygı, sevgi.

Onur
  • Kaiser • 14 Nisan 2005 16:34 • #460355
    şu günlerden sonra bence barışarock düşer çünkü tam anti Amerikanizm artarken bayrak olayından sonra TAYAD"ın sol bir grup gibi gözüküp yine trabzona gideceğini açıklaması üniversitelere Tecrit hakkında yazı asmasını başta okuduğum üni dahil sanırım herkesi gerdi
  • deprofundis • 14 Nisan 2005 19:44 • #460370
    evet sitenin her yanına baktım şveps reklamı da görmedim!
    ama daha ne kendimi yoracam ya!ne istiyosan onu yap!onu de!töbe töbe...
    sana son olarak şunları söylüyorum bir alıntı yaparak:

You may say that I'm a dreamer
    But I'm not the only one
    I hope someday you'll join us
    And the world will live as one

eyvallah!
  • partikel88 • 28 Nisan 2005 19:45 • #462464
    saçma sapan işler bunlar tamamen, müzige politik olayları karıştırmayalım bence. insanlar festivale güzel müzik dinlemeye giderler başka herangi bir amaç gütmezler, bu gayet açık..o zaman nedir bu sanki rock n coke a giden tipler savaş yanlısıymış gibi bir de barısa rock diye bir organizasyon yapıp boşu boşuna saçma tartışmalara neden olursunuz ki? rock n coke bir festival, coca cola da sponsor gayet basit sadece budur yani..
  • virtioz • 28 Nisan 2005 19:55 • #462469
    sen yeni geldin galiba...geç otur şöyle...
    Ben bu konuyu işlemiştim,ilgili arkadaşlar bilirler....
    Sağolsun garajdaki arkadaşlar bir çok konuda gayet ortak fikirlerde buluşabiliyorlar.Ve bu konuda "Barışa Rock" olarak sonuçlanmıştı ve herkesi çok sevindirmişti.
    Gelelim siyaseti karıştırmama olayına:
    Biz de siyaseti karıştırmaksak bu işlere kimsenin karıştıracağı yok onu baştan söyliyeyim.Bizim yaptığımız burda herhangi bir ideolojiyi öne sürmek ya da savunmak değil.Sadece birbirimize tutunmamız gerekliliği.Coca Cola yı hala ailemizden biri gibi en yakın arkadaşımız gibi görürsek bu işler böyle sürüp gider ve bakın önemlidir;IMF izin vermiyormezun durumdaki öğretmen adaylarının kadro almasına!!!Bu bilinçsizleştirme ve eğitimsizleştirme politikasına herkesin bir şekilde dur demesi lazım.Bu Rock'n Coke a gitmemekle de olur..Herkese saygılar,sevgiler;anlayan anlamıştır...