Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n Coke / Barışa Rock

• karete • 29 Mart 2005 22:08 • #457740
    allahın kulu rock'n coke demez ama anketlerde çıkıyor işte..
    adamlar anketlerde benı tanımıyolar nede olsa doğruyu içimden geleni söyliyim diyor o yüzden böyle çıkıyor ben anketdede olsa burdada olsa rock'n coke derim şimdi soruyorum size hangisi dha kaliteliydi ?
  • chazy_chazzz • 29 Mart 2005 22:11 • #457742
    yok ya.sana yazmadım üstüne alınmasın kimse sakın..yani forumdaki biri için yazmamıştım..:)
  • deprofundis • 29 Mart 2005 22:14 • #457744
    eyvallah!
  • chazy_chazzz • 30 Mart 2005 22:07 • #457983
    ne demek(deprofundis)...yanlış anlaşılmalara yol açmayayımda:))
    yaa karete gene haklısın...ama kalite derken neyi kastettiğimize bağlı bu..ya organizasyon olarak bakarsak türkiyedeki en kaliteli festival rock'n coke..yani organizasyon güzel ama gelen gruplar sanatçılar filan bir kere adına uymuyor..neyse işte ama bana sorarsanız bende ankettede burdada barışa rock derim diyorumda...bu arada;
    karete:+10000... (hep mantıklı konuşuyon valla)
  • deprofundis • 31 Mart 2005 20:33 • #458159
    yani organizasyon güzel ama gelen gruplar sanatçılar filan bir kere adına uymuyor

ya abim yapmayın lütfen ya!bu festivalin ne adı varmış ki gelen gruplar uymuyormuş!yani adı çok mu mantıklı geliyor size?
    rock ile coca cola çok mu alakalı?
    bu konu ile ilgili bütün forumlara tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım artık!
    siz nasıl rock dinleyicisisiniz?
    ciddi ciddi rock ile coca cola'nın alakalı şeyler olduğunu düşünenler gidip rock tarihini tekrar incelesinler!rock müziğine ve bu kültüre hayatlarını vermiş ustalara,dinleyicilere hakaret etmesinler!
    bu insanlar boşuna mı k... yırttı yıllarca;daha iyi bir dünya,daha özgür bir dünya,SAVAŞIN OLMADIĞI BİR DÜNYA diye!
    bu işin savaşla ilgisi olmadığını düşünecek olanlar varsa şu şekilde bilgilendirim!
    bu şerefsiz coca cola gelirlerinin bir kısmını israil'e silah yardımı olarak vermektedir!
    ve de kudüs duvarının yapılmasında çok büyük maddi kaynak sağlamışlardır israil'e!

neyse bunları bilmeden(ya da bilerek!bu daha feci)bu adamları savunanlar kendilerine rockçı demeyi kessinler!daha fazla hakaret istemiyorum!
  • karete • 31 Mart 2005 20:53 • #458162
    [31 kez okundu]deprofundis
    29 Mart 2005 Salı / 21:42
    abi haklısın bizim üikemizde rock pek doğru düzgün anlaşılmıyor ama ben bu seneki barışa rocktan fazlasıyla umutluyum!bak sen o ankete!eminim bu sene barışa rock'a çok daha fazla destekçi çıkacak!
    ve ben hala umutluyum ki başkaları da birgün gerçekleri görüp kimin arkasında durması gerektiğini anlayacak!
    biz zaten gerçekleri görüyoruz ve coke nin üstünlüğünü kabul ediyoruz destek konusuna gelince tabi ki barışa rocka destek veriyoruz ama gerçekleri görüyorum ne yazıkkı coke deki kalite yok barışa rock ta

bu adamları savunanlar kendilerine rockçı demeyi kessinler!
    çok komık laf bu ya illaki bişeylerimi savunmalıyız ? saçma büyüyceksin eminimki düşünsene herkez aynı şeyi savunuyo bi renklilik yok bi de rockçıyım dıyenler var saten çılar iğrençler sana şunu soylıyım muzıge pek siyaseti karıştırma
  • deprofundis • 31 Mart 2005 21:04 • #458163
    sana şunu soylıyım muzıge pek siyaseti karıştırma

bu lafı bob dylan'a,john lennon'a,pink floyd'a,... da söylesen ne derlerdi acaba?çok merak ediyorum!

ya bırakın bu işleri!dinlediğinizi söylediğiniz müziğin ne olduğunu bilmiyorsunuz daha!sadece katıla katıla gülüyorum!
    rock,siyaset!ne alaka canım(!)haha.. güldürme beni nekadar ayıp(!)
  • deprofundis • 31 Mart 2005 21:05 • #458164
    sana şunu soylıyım muzıge pek siyaseti karıştırma

bu lafı bob dylan'a,john lennon'a,pink floyd'a,... da söylesen ne derlerdi acaba?çok merak ediyorum!

ya bırakın bu işleri!dinlediğinizi söylediğiniz müziğin ne olduğunu bilmiyorsunuz daha!sadece katıla katıla gülüyorum!
    rock,siyaset!ne alaka canım(!)haha.. güldürme beni nekadar ayıp(!)
  • karete • 31 Mart 2005 21:09 • #458167
    gelsinler onlarada söyliyim ben o adamları siyaset yaptıkları için veya yapmadıkları için cart curt işte ben sadece müziklerini dinliyorum sen bugun sıyasetı karıştır yarın otekı gelsin din karıştırsın içine sıçın ortaklaşa
  • deprofundis • 1 Nisan 2005 15:36 • #458310
    eyvallah abi!herkesin düşüncesi kendine!
    ben daha fazla tartışmak istemiyorum seninle!
    beni anlayanlar anlamıştır zaten!
    bir kişi bile olsa bu yeter bana!

saygılar!