-
ulan rock n coke olmasa barışarak da olmıycaktı.bizim tembel müzisyenler kıçlarını kaldırıcak da festival düzenliycek.
ondan sonra o tembel müzisyenler ağlar yok müzik gelişmiyo yok medya bizim şarkıları çalmıyo diye.
ikisi de dandik genel olarak,ama ikisinde de dinlenicek gruplar çıkıyo.
-
bir kere senin tembel müzisyenlerin kimler anlamadım ama o festivali senin tembel müzisyenlerin yapmıyor!KÜRESEL B.A.K yapıyor!
saygılar!
-
festival anlamında rock n' coke türkiyenin en büyük organizasyonudur heralde ama mükemmel organizasyon kesinlikle rock n' coke a gidelim diye bişi olmamalı. insanlar birazda seçme özgürlüğünü kullanmalı. zaten yıllardır her önümüze konanı yediğimiz, sesimizi çıkarmadığımız için hem müzik olarak hemde ülke olarak bu durumda değilmiyiz? barışarock`a gelince.. barışarock`ın en önemli söylemlerinden biride 'eleştirdiğini değiştir' dir. barışarock`ın müzikal kalitesinin düşük olduğunumu düşünüyorsunuz? o zaman festivale destek verin, etrafınızdaki insanları barışarock`a yönlendirin böylelikle katılımı artırmak için ufakta olsa bir çaba gösterin. festival büyüsün gelişsin. böylelikle belkide istediğiniz müzikal kaliteyi ordada görürsünüz. en azından bunu biz yaptık diyebilirsiniz. bunun için çok bişey yapmanıza gerek yok. çarşambaları karakedi kültür merkezindeki barışarock toplantılarına gelmeniz yeterli.
-
ehueheu.. aynı anketi bende garajda yapmıştım ve benimkisi de aynı sonuçla yani rock'n coke un üstünlüğüyle sona ermişti ne yazıkki.. benim için herzaman BARIŞA ROCK . .
-
demek istediğim,bi nonoş topluluk gelip memlekete saldırmadıkça bizim müzisyenlerden icraat çıkmıyor.bu güne kadar neredeydi bunlar?madem festival yapabiliyolardı neden müzik dinleyenlerin bu isteklerini yerine getirmediler?
gelir tabi a.k. coke boke.yemeyenin malını yerler hesabı.
ayrıca rock n coke un ismi sound wave olarak değişmiş olabilir.omlayabilir de.
-
siz nasıl rock dinleyicisisiniz?
söylemek istediğim şey sadece "rock" kelimesi ile uyuşmamasıydı..hem bu ne biçim bir düşünce böyle yaa "siz ne biçim rock dinleyicisisiniz"..ne saçma bir düşünce yani bu..Çok rica ediyorum yazdığım şeyleri tam olarak okumadan anlamadan bana cevap yazmayın..tekrar söylüyorum bence barışa rock...
-
rock,siyaset!ne alaka canım(!)haha.. güldürme beni nekadar ayıp(!)
siyaset yapmaya çalışan sensin 3 5 7 2
-
"bu lafı bob dylan'a,john lennon'a,pink floyd'a"
konuyla hafif alakasız ama,allah mı bu adamlar?
-
Müzik dinlerken amaç gütmeyin de ne demek!Uyumayalım diyorum;kaliteydi,kıldı tüydü derken uyutuyorlar.
Barışa Rock'ın amacı ve felsefesi olan özden samimi bir çalışma olduğuna inanıyorum.Bu halkın(senin-benim) yanında,Rock'ın Coke'a ve onun getirdiği getireceği herşeye karşı güzel bir simgedir Barışa Rock.Olayları bir de sadece "müzik" diye ele almasak bakın daha kaliteli ve ucuza şeyler dinliycez...saygılar...
-
ne yazıkki türkiyenin en kaliteli organizasyonu rock n coke..
bu tartışılmaz ama ben de barışa rock derim tabi ki...